#CONTEST : Shopping baju anak murah dan berkualiti secara online

Sekarang zaman minyak mahal , mesti kena jimat seboleh-boleh nya. Jadi apa sangkut minyak mahal dengan shopping online ? begini .. kalau keluar pergi kedai dah tentu kena naik kenderaan , dah naik kenderaan kena isi minyak sendiri mesti nak makan-makan , mesti nak belanja anak belon 2-3 biji , mesti nak belanja anak kfc , mesti nak belanja tekak sendiri “coffee latte ” betul tak ?

membeli pakaian murah dan secara online

membeli pakaian murah dan secara online

Continue reading

Salam Media Berfungsi Sebagai Ejen Pengiklanan Blog & Pengguna Media Social

Salam buat Salam Media.

Terlebih dahulu siapa Salam Media ? Salam Media adalah satu tapak pengiklanan yang memfokoskan kepada penulisan di Blog atau media social lain seperti Facebook , Instagram , Twitter dan lain-lain media social yang tumbuh bagai cendawan pada masa kini. Unik nya Salam Media. Mereka adalah satu-satunya tapak pengiklanan yang mejadikan “patuh syariah” sebagai penunggak syarat untuk beriklan dan seterusnya memberi manfaat ¬†yang baik kepada pengguna media social.

salam media adsvertising company malaysiaContinue reading

Kami di Putrajaya

Tak pernah sampai di Putrajaya , ini lah pertama kali .. walaupun tinggal dekat aje ..  Perjalanan ini tak di rancang.. selalunya kalau tak merancang lah menjadi , kalau di rancang tak menjadi. Pada mula nya rancang hendak tidur di rumah adik yang terletak di kajang , kan ke ampang tak ada air .. jadi saya dengan anak kecil 4 orang ni memang tak boleh nak harung situasi tak ada air ni. Jadi sediakan payung sebelum hujan.

Tau-tau adik ipar ajak bejalan di Putrajaya. Dah memang tak pernah sampai ke Putrajaya , jadi siggah lah kejap ..walaupun sebenarnya nak pergi beli barang dapur.

pemandangan putrajaya waktu malam

Pemandangan waktu malam .. cantik dan tenang .. kalau tak ada anak kecil nak duduk lama sikit. Tapi ada anak tak sesuai .. jadi singgah untuk begambar saja lah ..

pemandangan di masjig putrajaya

Bergambar depan Masjid Putrajaya…dah hampir senja pun.. Ini lah peneman kalau nak pergi kemana-mana semasa ketiadaan suami . Tak berani nak berjalan sendiri. Takut macam-macam … ( sendiri faham lah kan ? )

bermain di putrajaya

Terkejut tengok aliya … mula-mula malu takut nak main sport drift ni , tapi di paksa oleh ibu sebab dah bayar … haha mahal kan .. sekali dah main , tak nampak macam anak dara dah .. lagak macam anak jantan. Kuat sungguh tenaga dia .. terkejut habis semua orang tengok .. dia memang minat lah aktiviti lasak ni .. dulu pernah cuba sekali .. 3 tahun lepas kot.

Pilih-pilih nak apa … budak kecil kaki pendek main motor , baskal untuk orang kaki pendek lah ye … walaupun mahal gak ler .. 15 minit RM10 .. tapi berbaloi … tengok aanak-anak , adik ketawa seronok .. lepas tension .. ibu tak naik lah ye ..Continue reading