Dapat Free Sample Lacto-Lite Dari Ayujamal.com

Hai semua pembaca , seperti tajuk di atas yer korang , saya dapat free sample lacto lite dari ayujamal.com sangat suka ..ye lah barang free … korang kenal tak ayujamal tu ? oh ada yang kenal ada yang tak , jadi biarlah saya perkenalkan owner Ayujamal.com tu yer..ayujamal seorang yang aktif menjual corset Premium beutiful ..bisnes nya maju nampaknya ..sangat pandai berbisnes ayu ni …

Sebenarnya dah seminggu lacto- lite ni sampai ke depan pintu rumah saya , tapi saya mengambil banyak masa untuk mereview produk ini , sebab ? tk de idea yang mencurah .. sekarang pun masih tak de idea sangat , tapi dah sampai masanya di review kehkehkeh eh !

Fungsi lacto – lite sebenar :

  • Nurich Lacto-Lite Minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup & Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan anda.
  • Kultur hidup terdiri daripada bakteria baik yang berfungsi untuk membantu pencernaan, meningkatkan pergerakan usus dan kesihatan sistem penghadaman dan menggalakkan pertumbuhan Bifidobacteria.
  • Inulin (sejenis fiber) pula membantu pertumbuhan bakteria baik dalam sistem penghadaman.
  • Kedua-dua kultur hidup dan inulin digunakan bersama untuk menyeimbangkan flora usus dan menggalakkan kesihatan sistem pencernaan.

Jadi sesiapa yang sukakan makanan baik untuk kesihatan …dan juga sesiapa yang ada masaalah sembelit boleh terus hubungi saya

Email tie2kay@gmail.com Ā  – puanbee (dulu saya buat testimoni untuk ayujamal.com , sekarang saya jadi pengedar di bawah naungan ayujamal.com)

premium beautiful

Jika tanya saya apa rasa selepas minum lacto lite ini ..

Saya lebih senang ke tandas , rasanya yang sedap mcm susu yougurt je ! korang cuba lah , tak cuba tak tahu …saya memang mengimpikan corset premium beatiful huhu ….

Please follow and like us:
200

Segmen Puanbee : Review Blog Ayujamal

Salam ..ekekek hari ni nak review blog ayujamal pulak lah ….dah sampai masa..hee tapi ayu ni pengguna wordpress..ermm berfikir banyak kali nak review ni , sebab bee pun tengah belajar selok belok wordpress masih tak mahir gitu..Apa pun bee cuba….antara post terbaik dari ayu ialah :corset permium beatiful: aii suka sungguh lah ..eheemmm tapi bee tk cukup kayo nak membeli benda alah tu hehee….

Huwaa paling mencabar buat bee nih, blog ayu semua dah lengkap dan comel ..speed blog pun ok..cuma alexa je tak meriah sangat ..ayu dah masukkan meta tag ??

erm tak ada apa nak komen ..1st time nih..apa-apa pun ayu bee ada cadangan untuk blogshop ayu , boleh tak ? hanya cadangan saja yer…erm bee rasa Layout blogshop ayu kurang sesuai dan menarik , Bee cadangkan blogshop ayu menggunakan paparan begini contoh 1 Maaf ayu tapi bagi bee sebagai pelanggan akan lebih tertarik dengan gambar barangan yang beranka dan senang untuk memilih , jika ayu memilih theme seperti yang bee cadangkan ayu dapat memuatkan lebih 20 gambar produk jika di bandingkan dengan theme sekarang haya 5 produk ..kan ayu …ermm..itu sahajalah , blog ayu sangat kemas dan comel dan tak ada apa yang perlu bee komen lagi heee…..

Jom ramai2 singgah dan berkenalan dengan ayujamal ayujamal juga mempunyai sebuah butik online yang pelbagai produk di dalamnya jom singgah di ayujamalshop

Please follow and like us:
200