English Deco , Kalau Lah ..

English deco buat kan bee geram setiap kali pergi ke gedung menjual barang-barang yang menjual produk hiasan rumah bercirikan english style. Walaupun sekadar cuci mata , hati memang berminat sangat-sangat dengan semua produk hiasan ala-ala english ni. Pasti cantik kalau dapat hias rumah sendiri kannnnn …

Kalaulah bee dah ada rumah sendiri kan , bee nak semua nya bertema kan english deco.. i like roses soooooo much !..comel nyer mesti tenteram je jiwa ku kalau duduk dalam rumah yang di penuhi bunga-bunga… seperti di bawah !.. jom layan..

Nak Hias Rumah? Klik Sini!

Rak ini sangat comel kan boleh letakkan stokin , atau benda2 kecik ke dalam tu rumah pasti nampak kemas dan tersusun.

Jam ini pula nampak menawan jika di letakkan di ruang makan huh! kipas ku cepat geram tengok semua ni.

Kerusi , bantal dan ambal tu , ku nyaris nak beli haha tapi fikir punya fikir tunggu lah anak-anak dara ni besar dulu kalau tak sayang juga habis di buat seni sendiri di rumah … tapi memang cantik sangat laaa…

kenapa perempuan suka english style ? mungkin sebab warna yang lembut , mungkin sebab corak bunga yang menarik  ? ermmmm

Cawan kopi ¬†english style ni pun ku teringin jugak tapi tak beli pun haha…pinggan ku di rumah semua plastik dan apa benda nama satu lagi jenis pinggan tu lupa pulak , ahhh malas fikir haha…sebab , berset2 pinggan mangkuk semua pecah anak-anak ku punya kerja huhuhu ..sabar je lah ! anak ku tu gegirl semua tapi macam boboy !

Ambal corak english juga …, boleh buat lapik meja juga…so sweetttt….geram !

Nak dapur macam ni..ehee {abang cepat lah beli rumah ! huhu} tak sabar nak mendeco..malas nk deco di rumah sewa heee..lagi pun rumah skrg tepi jalan berhabuk sokmo!

Mahu Dekorasi Rumah? Klik Sini!

Set pinggan mangkuk ! huh..banyak lagi barang-barang di situ , besar kedainya bee suka pergi exercise di situ tak beli apa-apa sgt pun ! haaa ronda2 jer…

Oh sungguh indah verangan begini , haa esok buat lagi… pinggan mangkuk english style murah-murah saja di sini. tapi .. ada juga terfikir elok ke guna piggan mangkuk murah-murah begini. ye la .. sekarang kan timbul isu produk pinggan mangkuk murah dari china ada yang tak halal.

Kedai hiasan english deko ni terletak di dalam UO taman dagang , ampang kl.. memang best pergi cuci mata di sana… nak beli tunggu rumah sendiri dulu.