Segmen Puanbee : Review Blog Ayujamal

Salam ..ekekek hari ni nak review blog ayujamal pulak lah ….dah sampai masa..hee tapi ayu ni pengguna wordpress..ermm berfikir banyak kali nak review ni , sebab bee pun tengah belajar selok belok wordpress masih tak mahir gitu..Apa pun bee cuba….antara post terbaik dari ayu ialah :corset permium beatiful: aii suka sungguh lah ..eheemmm tapi bee tk cukup kayo nak membeli benda alah tu hehee….

Huwaa paling mencabar buat bee nih, blog ayu semua dah lengkap dan comel ..speed blog pun ok..cuma alexa je tak meriah sangat ..ayu dah masukkan meta tag ??

erm tak ada apa nak komen ..1st time nih..apa-apa pun ayu bee ada cadangan untuk blogshop ayu , boleh tak ? hanya cadangan saja yer…erm bee rasa Layout blogshop ayu kurang sesuai dan menarik , Bee cadangkan blogshop ayu menggunakan paparan begini contoh 1 Maaf ayu tapi bagi bee sebagai pelanggan akan lebih tertarik dengan gambar barangan yang beranka dan senang untuk memilih , jika ayu memilih theme seperti yang bee cadangkan ayu dapat memuatkan lebih 20 gambar produk jika di bandingkan dengan theme sekarang haya 5 produk ..kan ayu …ermm..itu sahajalah , blog ayu sangat kemas dan comel dan tak ada apa yang perlu bee komen lagi heee…..

Jom ramai2 singgah dan berkenalan dengan ayujamal ayujamal juga mempunyai sebuah butik online yang pelbagai produk di dalamnya jom singgah di ayujamalshop

Please follow and like us:
200