Menang tempat ke – 2 dalam contest vanish

Allhamdulillah , rezeki anak-anak gamaknya … tahun 2013 ni ada la menang hadiah besar kecik .. dulu pernah menang bila masuk contest comfort di facebook diorang , menang 1 buku pampers dan sebotol pewangi baju jenama comfort. Syukur .. kecik pun menang juga kan.

Kemudian masuk contest Nokia , ini di antara blogger dan saya menang Nokia Lumia 925.

menang contest vanish Read More

Nokia Lumia 925 Untuk Saya

Fuh seronok , akhirnya … saya memenagi Nokia Lumia 925 dari Nokia Malaysia. Terima kasih kepada semua pihak terlibat yang memilih blog puanbee.com untuk membuat pertandingan review ini , terutama sekali Personedge.com & Nokia Malaysia  . Juga blogger kujie2.com atas kerjasama. Puas hati sangat dapat Nokia Lumia 925. Lebih kurang sebulan pegang Nokia Lumia 925 ni , siap cari ” screen protection ” di merata-rata kedai , sampai tak jumpa-jumpa akhirnya gunakan ” screen protection ” untuk Lumia 920 .. Kelakar pulak.

Kalaulah kena pulangkan semula , sedih .. sob sob sob .. tapi lega setelah terima email semalam , saya tak perlu pulangkan telefon ni. Legaaaa …

lumia 925 Read More

Rasa selesa bila …

Picture1

Do you guys like what I did with my cover photo? I suka la. Comel gile.
Semua wanita di dunia ini mengimpikan keluarga bahagia. Keselesaan bagi wanita adalah apabila mereka mempunyai kebahagian di dalam kehidupan bekerluarga yang di bina.

Selesa nya bila … anak-anak membesar dengan sihat dan penuh dengan tawa riang… cukup makan , minum dan pakaian serta pelajaran untuk anak-anak.

Selesanya bila .. seorang wanita di manjakan oleh suami nya … cukup kasih sayang yang di beri sehinggakan wanita itu terasa di sayangi seterusnya melahirkan perasaan ikhlas melakukan pekerjaan bagi menguruskan rumahtangga.

famili blogger

Keluarga yang menjamin kestabilan emosi ibu ….Selesanya bila ..  ada kasih sayang di dalam sesebuah keluarga..
Selesa bermaksud … hati yang di penuhi dengan kasih sayang , keperluan yang di penuhi dan rasa selesa itu membawa kepada perbuatan yang di luahkan oleh ibu kepada anak-anak , suami dan keluarga dengan penuh keikhlasan.
Setuju ?? Read More

Tolong undi saya ya ..

Salam , memandangkan sekarang ni musim pilihanraya jadi anda jangan tersalah sangka. Saya meraih undi bukan untuk menjadi wakil rakyat sebaliknya untuk memenagi contest ini. Dalam tak de mood tu nak juga ber contest kan .. apa boleh buat dah suka. Mungkin ada rezeki baby di sini. 🙂 Read More