Nokia Lumia 925 Untuk Saya

Fuh seronok , akhirnya … saya memenagi Nokia Lumia 925 dari Nokia Malaysia. Terima kasih kepada semua pihak terlibat yang memilih blog puanbee.com untuk membuat pertandingan review ini , terutama sekali Personedge.com & Nokia Malaysia  . Juga blogger kujie2.com atas kerjasama. Puas hati sangat dapat Nokia Lumia 925. Lebih kurang sebulan pegang Nokia Lumia 925 ni , siap cari ” screen protection ” di merata-rata kedai , sampai tak jumpa-jumpa akhirnya gunakan ” screen protection ” untuk Lumia 920 .. Kelakar pulak.

Kalaulah kena pulangkan semula , sedih .. sob sob sob .. tapi lega setelah terima email semalam , saya tak perlu pulangkan telefon ni. Legaaaa …

lumia 925 Continue reading

Rasa selesa bila …

Picture1

Do you guys like what I did with my cover photo? I suka la. Comel gile.
Semua wanita di dunia ini mengimpikan keluarga bahagia. Keselesaan bagi wanita adalah apabila mereka mempunyai kebahagian di dalam kehidupan bekerluarga yang di bina.

Selesa nya bila … anak-anak membesar dengan sihat dan penuh dengan tawa riang… cukup makan , minum dan pakaian serta pelajaran untuk anak-anak.

Selesanya bila .. seorang wanita di manjakan oleh suami nya … cukup kasih sayang yang di beri sehinggakan wanita itu terasa di sayangi seterusnya melahirkan perasaan ikhlas melakukan pekerjaan bagi menguruskan rumahtangga.

famili blogger

Keluarga yang menjamin kestabilan emosi ibu ….Selesanya bila ..  ada kasih sayang di dalam sesebuah keluarga..
Selesa bermaksud … hati yang di penuhi dengan kasih sayang , keperluan yang di penuhi dan rasa selesa itu membawa kepada perbuatan yang di luahkan oleh ibu kepada anak-anak , suami dan keluarga dengan penuh keikhlasan.
Setuju ??Continue reading

Tolong undi saya ya ..

Salam , memandangkan sekarang ni musim pilihanraya jadi anda jangan tersalah sangka. Saya meraih undi bukan untuk menjadi wakil rakyat sebaliknya untuk memenagi contest ini. Dalam tak de mood tu nak juga ber contest kan .. apa boleh buat dah suka. Mungkin ada rezeki baby di sini. 🙂Continue reading

Pemenang Segmen Review Sesama Blogger .. Tahniah !

Salam di pagi 2013. Wah wah …. dah pun masuk 2013 kan ? Minta maaf banyak-banyak semalam 31/12/2012 hari terakhir untuk mengundi contest iPhone5 gadget impian , tetapi saya sibuk mendaftar kedua-dua anak untuk memasuki sekolah. Sekolah agama + sekolah biasa + mengaji semua di aturkan dalam masa satu hari semalam. Dengan ketiadaan air di rumah jadi saya terpaksa pula menumpang di rumah kakak-kakak , jadi agak sukar hendak buka internet. Tak boleh fokos orang kata ..

Kita teruskan ke perkara utama. Saya hendak mengumumkan pemenang segmen review sesama blogger di sini.  Saya tak mahu menunggu lama-lama lagi , tak sabar rasanya hendak mengumumkan pemenang ..

happy new year

Jutaan terima kasih di ucapkan kepada penaja yang telah menaja RM100 setiap seorang dan sebuah rekaan timeline di facebook .. Semoga semua penaja di murahkan rezeki pada tahun 2013 ini.

Mari kita terjah apa kata para penaja di saat akhir tahun 2012.

Lensablogger 

  • Masalah kekeringan idea menulis entri blog

Pondok kecil

Servis tempahan design timeline facebook 

  • Mendapat tempahan timeline terkini

Anarm

Papamifz

Ciklaili

segmen review

Nama peserta yang telah sama2 memeriahkan segmen review sesama blogger . Ramai yang cakap susah nak review .. alaa komen sikit-sikit aje .. kan .. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk menyertai segmen ini. Review dari saya akan menyusul selepas ini …

  1. Kozumi_ro
  2. Si cantik matahari
  3. Myarrazi.com
  4. Hafizmohd.com
  5. Sensasi2020
  6. My life my primary plan
  7. Azrijohan.com
  8. Ziefauzi.com

  9. Ummiehanie.com

  10. Yang Baik
  11. Ciktom.com
  12. Cheezemaz.blogspot.com
  13. Ohcikgu.com

* Pemenang di pilih bedasarkan random.org

Pemenang

  1. 8
  2. 11
  3. 9
  4. 2
  5. 10
  6. 13
  7. 7
  8. 3
  9. 5
  10. 4

Pemenang design timeline facebook dari Kozumi_ro

  1. 12

Terima kasih di ucapkan untuk semua penaja dan peserta. Semoga tahun 2013 membuatkan kita lebih bersemangat untuk menulis blog dan meletakkan blog kita semua di ranking kejayaan. Perghh ayat kan ..

Pesanan khas buat anda semua. Kepada pemenang sila lah emailkan kepada saya no akaun bank anda (maybank) jika terpaksa akaun bank lain takpe la .. dan nama penuh. Hadiah haruslah di tuntut selewat-lewatnya sebulan dari sekarang. Kalau tak tuntut saya beri pada peserta lain.

Saya tak tengok pun siapa yang menang tu .. surprise buat diri sendiri he he he ….

Banner Segmen Review Sempena Contest Gadjet Impian iPhone5

Banner pun dah siap sempena segmen review yang di buat khas bagi memeriahkan contest gadjet impian iphone5 itu .. seperti biasa semua banner , header saya adalah hasil tangan salah seorang penaja kita. Hadiah semakin bertambah korang , tak nak join ke ? rugiii laaa… bak kata seorang  blogger tu , wang tunai tersebut boleh dah beli sehelai tudung half moon gitu .. ahaks..

Tak pe jika saya tak menang dalam contes iphone 5 gadjet impian tu pun , saya sekadar nak memeriahkan arena blogging , lama saya tak buat contest sampai penaja cari saya untuk buat contest .. ada lagi 2 contest tapi produk , yang di rahsiakan buat sementara waktu sebab saya tak tahu nak terima atau tidak job itu , tengok keadaan dan syarat mereka juga.

iphone 5 gadjet impian

Setiap peserta akan mendapat satu review khas di blog puanbee.com , dan semua peserta berpeluang memenagi hadiah ini ..Mendapat wang saguhati dari lensablogger.com. Pemenang hadiah ini akan di nilai oleh lensablogger.com sendiri. Artikel paling menarik , kreatif da boom  dan lengkap adalah pemenang. icon smile Segmen Review Sesama Blogger program blogger contest blogger blogger anjuran contest

  1. Tempat pertama RM100,
  2. Tempat kedua kedua RM50,
  3. Tempat ketiga RM30,
  4. Dan  2 hadiah saguhati RM10
Hadiah Lain di taja oleh Pondokkecil.com
  • Wang tunai RM50 untuk 2 pemenang ( di pilih secara random )
Hadiah Lain di taja oleh  Service Tempahan Design
  • 2 pemenang design timeline di facebook contoh boleh tengok –> disini
Hadiah lain di taja oleh Anarm.net ..
  • Wang tunai RM50 untuk 2 pemenang ( dipilih secara random)
Hadiah dari Ciklaili.com dan PapaMifz.com
  • Wang tunai RM 100 untuk 2 pemenang ( dipilih secara random )

Kalau nak join , tengok syarat2 nya disini — >   Segmen Review Sesama Blogger

Dan untuk penguna gmail atau blogger boleh memberi undi dengan klik butang google + disini — > iPhone5 gadjet impian

Terima kasih 🙂

felai ~