Articles Tagged with contest

Segmen Review Sesama Blogger

iphone5

Segmen review sesama blogger sempena iPhone 5 gadjet impian . Salam hormat pembaca blog , blogger dan follower blog puanbee.com sekalian. Dah lama saya teringin untuk mengembalikan segmen review yang dulu saya pernah buat dan mendapat sambutan yang agak menggalakan. Setelah mengambil masa yang agak lama untuk saya fikirkan ,…

Read More

Percubaan Pertama Buat Tart Telur – Buruk!

resepi tart telur

Tak malu saya tunjukkan percubaan pertama tart telur yang adik saya dan saya usahakan selama dua hari berturut-turut ni. Hahaha … biasa orang tunjuk gambar kuih dan resepi yang menjadi dan cantik-cantik sampai tertelan air liur kan ? Tetapi saya tunjukkan gambar Tart telur yang tak berapa nak menjadi ni.…

Read More

iPhone 5 gadget impian

i Phone5 Gadjet Impian

Semua orang tahu iPhone 5 merupakan gadget impian semua peminat gadget , entri ‘iPhone 5 gadget impian’ di edit untuk kali ke duanya. Saya rasa terlalu simple dan tidak mempunyai ciri-ciri bagi mendapatkan undian. Pembaca di harapkan menolong saya untuk mencapai impian memiliki gadget iPhone 5 , di samping itu pembaca…

Read More

10 Entri Terbaik Denaihati

OGOS RAYA 057 - 10 Entri Terbaik Denaihati

10 Entri Terbaik di blog denaihati.com pilihan puanbee.com , yaaa .. ada contest Bonus Hari Raya Aidilfitri 2012 di blog Denaihati.com , saya dah cakap .. saya tunggu entri ni di publishkan sebelum suami saya pulang dari bekerja , jika dia dah pulang bermakna saya tak join , tetapi dia…

Read More

Peserta 9 : Contest detik bersama sunlight

contest detik bersama sunlight

Ya .. peserta ke 9 dari blogger juga . Beliau merupakan pengomen tetap blog puanbee.com , terima kasih ya owner blog Oh!Budu.com. Sungguh unik nama blog kamu. Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Submit sebelum jam 11.59 malam…

Read More

Peserta 8 : Contest Detik Bersama Sunlight

detik bersama sunlight

Peserta 8 pula , syukur allhamdulillah semakin bertambah orang yang menyertai contest ini dan di taja sepenuhnya oleh sunlight. Terima kasih di ucapkan kepada owner blog alamhati.com. Singgah lah di blog beliau … saya terkejut juga apabila singgah di blog beliau ..sungguh minimalist. Salam kenalan Zifa dan terima kasih banyak…

Read More

Peserta 2 : Contest Detik Bersama Sunlight

contest detik bersama sunlight

Salam dari kejauhan , Ini adalah peserta ke-2 bagi contest detik bersama sunlight. Beliau upload di facebook ya .. Boleh di jadikan contoh untuk peserta lain yang rasa nak join contest ini melalui facebook. LINK – Nama Peserta – Akubiomed Terima kasih dan semoga berjaya di ucapkan 🙂 Peserta lain…

Read More

Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight

una

Saya rasa ramai yang kurang faham contest yang di anjurkan oleh sunlight di dalam entri lepas yang bertajuk Peraduan ” Detik Bersama Sunlight “ kerana agak meleret. Saya faham , tapi itu permintaan penaja. Tapi tak apa .. saya tulis semula dan di ringkaskan sedikit serta saya ubah sedikit syarat…

Read More

Squad Sunlight Melamar Puanbee

event blogger

Rezeki jangan di tolak orang kata. Serius lah .. Squad Sunlight ni melamar puanbee.com untuk bekerjasama dalam mempromosi kan produk sunlight dan juga memberi sesuatu untuk pembaca blog puanbee.com. Kali pertama Squad Sunlight hubungi saya , meminta saya mengadakan contest untuk pembaca puanbee.com. Maaf saya terpaksa tolak jika begitu. Bukan…

Read More

Buku Conteng – Conteng Selamat Sampai

20120615 212922 - Buku Conteng - Conteng Selamat Sampai

Live update – sebelum terlupa .. sejak akhir-akhir ni banyak benda saya terlupa .. terima kasih di ucapkan buat blogger Azura, hadiah buku conteng-conteng telah selamat sampai ke tangan saya …saya menang hadiah saguhati di dalam sebuah contest dari blog Papankekunci.com , alaa.. entri yang saya buat bertajuk pengalaman demi…

Read More