Review 3 Produk Penjagaan Rumah No 1 di Japan : Merries , Magiclean & Attack Produk Dan Contest.

Review 3 Produk Penjagaan Rumah No 1 di Japan : Merries , Magiclean & Attack Produk Dan Contest.

Hai korang , lama puanbee tak review produk homecare ini kan ? Sekali lagi puanbee review produk nih harap korang baca sampai habis lah kalau nak menang hadiah make over rumah dan produk dari KAO bernilai RM30,000. Cara sangat mudah .. akan di sertakan di bawah. Semua produk di atas puanbee dah cuba . Jangan risau … […]

Blogger Contest : Review lynk.my 2015

Blogger Contest : Review lynk.my 2015

Nak join juga Contest review lynk.my 2015 boleh tak ? rasa macam dalam tahun 2015 ni tak  ada join apa-apa contest blog lagi , terasa gian nak join pula. Hadiah bagi saya tolak tepi dulu , saya join sebab nak test plugin seo yang baru sahaja di gunakan , dan skil saya meng review sesuatu lama […]

WALL’S SCOOPS OF HAPPINESS – Kisah Dongeng Di Setiap Scoop!??

WALL’S SCOOPS OF HAPPINESS – Kisah Dongeng Di Setiap Scoop!??

Snowman di dalam scoop kami …. Hi mama , papa , adik kakak … Ehemm .. Korang tau kan .. Memang kaki masuk contest .. Dah menang macam-macam hadiah setakat ni .. Kali ni Wall’s Selection ice-cream pula buat contest .. Menarik .. Terpanggil-panggil nak join juga. Taste Joy in Disneyland with Wall’s’ adalah sebuah […]

Pengumuman Pemenang Shopping di Uor.my

Pengumuman Pemenang Shopping di Uor.my

Salam dan hai .. Maaf semua yang menantikan pengumuman contest meneka jumlah shopping saya kelmarin. Tidak ramai yang meneka. Jadi mudah hendak membuat pemilihan. Agaknya blogger sibuk dengan urusan sekolah anak-anak kan. Takpe ..di bawah adalah bukti shopping saya kelmarin. Dan tukang komen yang paling hampir adalah sicantikmatahari .. baca komen mereka di entri #CONTEST […]

Menang tempat ke – 2 dalam contest vanish

Menang tempat ke – 2 dalam contest vanish

Allhamdulillah , rezeki anak-anak gamaknya … tahun 2013 ni ada la menang hadiah besar kecik .. dulu pernah menang bila masuk contest comfort di facebook diorang , menang 1 buku pampers dan sebotol pewangi baju jenama comfort. Syukur .. kecik pun menang juga kan. Kemudian masuk contest Nokia , ini di antara blogger dan saya […]