Review 3 Produk Penjagaan Rumah No 1 di Japan : Merries , Magiclean & Attack Produk Dan Contest.

Hai korang , lama puanbee tak review produk homecare ini kan ? Sekali lagi puanbee review produk nih harap korang baca sampai habis lah kalau nak menang hadiah make over rumah dan produk dari KAO bernilai RM30,000. Cara sangat mudah .. akan di sertakan di bawah. Semua produk di atas puanbee dah cuba . Jangan risau … ini review betul punya. Pertama sekali saya nak review baby diapers jenama Merries. Produk No 1 di Jepun uols. Review Diapers Jenama Merries Nampak , anak saya sendiri dah pakai diapers jenama Merries ini. Selesa ya ampun. Untuk anak yang dah boleh berlari , memanjat dan aktif…

Continue reading

Blogger Contest : Review lynk.my 2015

Contest review lynk.my 2015

Nak join juga Contest review lynk.my 2015 boleh tak ? rasa macam dalam tahun 2015 ni tak  ada join apa-apa contest blog lagi , terasa gian nak join pula. Hadiah bagi saya tolak tepi dulu , saya join sebab nak test plugin seo yang baru sahaja di gunakan , dan skil saya meng review sesuatu lama web , entah masih ada ke tidak ni. Dah lama jadi blogger di pinggiran ni. Saya dapat email dari lynk.my tentang contest ni , mula-mula … eh .. ingatkan dah tak ada website ni , dulu selalu guna kot untuk pendek kan url ketika nak…

Continue reading

WALL’S SCOOPS OF HAPPINESS – Kisah Dongeng Di Setiap Scoop!??

Snowman di dalam scoop kami …. Hi mama , papa , adik kakak … Ehemm .. Korang tau kan .. Memang kaki masuk contest .. Dah menang macam-macam hadiah setakat ni .. Kali ni Wall’s Selection ice-cream pula buat contest .. Menarik .. Terpanggil-panggil nak join juga. Taste Joy in Disneyland with Wall’s’ adalah sebuah kempen pihak WALL’s di Facebook. Ia merupakan sebuah contest yang memberi peluang kepada peminat aiskrim Wall’s untuk mencipta hidangan kreatif aiskrim mereka sendiri. Hadiah nya apa? hebatlah hadiah termasuk: Family package ke LEGOLAND bagi pemenang setiap minggu! Tambahan lagi, hadiah utama adalah family package ke…

Continue reading

Pengumuman Pemenang Shopping di Uor.my

Salam dan hai .. Maaf semua yang menantikan pengumuman contest meneka jumlah shopping saya kelmarin. Tidak ramai yang meneka. Jadi mudah hendak membuat pemilihan. Agaknya blogger sibuk dengan urusan sekolah anak-anak kan. Takpe ..di bawah adalah bukti shopping saya kelmarin. Dan tukang komen yang paling hampir adalah sicantikmatahari .. baca komen mereka di entri #CONTEST : Shopping baju anak murah dan berkualiti secara online Tahniah …… anda boleh claim hadiah di Facebook atau Email ok .. yang belum berjaya usaha lagi. Coming soon ada lagi contest simle begini. Memang saya tak blogwalking .. jadi siapa yang nampak dan masuk contest…

Continue reading