Review 3 Produk Penjagaan Rumah No 1 di Japan : Merries , Magiclean & Attack Produk Dan Contest.

Hai korang , lama puanbee tak review produk homecare ini kan ? Sekali lagi puanbee review produk nih harap korang baca sampai habis lah kalau nak menang hadiah make over rumah dan produk dari KAO bernilai RM30,000. Cara sangat mudah .. akan di sertakan di bawah.

kao 6

Semua produk di atas puanbee dah cuba . Jangan risau … ini review betul punya. Pertama sekali saya nak review baby diapers jenama Merries. Produk No 1 di Jepun uols.

Review Diapers Jenama Merries

Nampak , anak saya sendiri dah pakai diapers jenama Merries ini. Selesa ya ampun. Untuk anak yang dah boleh berlari , memanjat dan aktif elok sangat di pakaikan diapers jenis seluar ataupun biasa kita sebut pants. Kawan saya di fb juga memberi komen anak nya pun pakai diapers jenama ini kerana setanding harga dan kualitinya.

kao 11

Kualiti amat penting , jika tiada kualiti anak kita akan menanggung sakit pula nanti. Ye lah kan , bila pakai diapers nipis sangat cepat pula bocornya. Bila pakai diapers jenis tape selalu pula terbuka. Tetapi dengan diapers Merries tak perlu risau lagi. Ianya akan melekap cantik ikut bentuk badan anak. Tidak menekan perut. Tidak keras dan tidak akan sesekali melukakan kulit anak bahagian itu.Continue reading

Blogger Contest : Review lynk.my 2015

Nak join juga Contest review lynk.my 2015 boleh tak ? rasa macam dalam tahun 2015 ni tak  ada join apa-apa contest blog lagi , terasa gian nak join pula. Hadiah bagi saya tolak tepi dulu , saya join sebab nak test plugin seo yang baru sahaja di gunakan , dan skil saya meng review sesuatu lama web , entah masih ada ke tidak ni. Dah lama jadi blogger di pinggiran ni. Saya dapat email dari lynk.my tentang contest ni , mula-mula … eh .. ingatkan dah tak ada website ni , dulu selalu guna kot untuk pendek kan url ketika nak share iklan churp churp lah , iklan says lah di facebook , korang yang blogger mesti tau , jangan duk buat pening pulak.

Jadi .. nak tahu pasal contest atau review website lynk.my dulu ? REVIEW dulu lah ye … Ehemm .. di bawah adalah review saya ..  harap anda faham ya.

Review lynk.my 2015

Contest review lynk.my 2015 Continue reading

WALL’S SCOOPS OF HAPPINESS – Kisah Dongeng Di Setiap Scoop!??

Snowman di dalam scoop kami ….
Hi mama , papa , adik kakak … Ehemm .. Korang tau kan .. Memang kaki masuk contest .. Dah menang macam-macam hadiah setakat ni .. Kali ni Wall’s Selection ice-cream pula buat contest .. Menarik .. Terpanggil-panggil nak join juga.

Taste Joy in Disneyland with Wall’s’ adalah sebuah kempen pihak WALL’s di Facebook. Ia merupakan sebuah contest yang memberi peluang kepada peminat aiskrim Wall’s untuk mencipta hidangan kreatif aiskrim mereka sendiri.

Hadiah nya apa? hebatlah hadiah termasuk: Family package ke LEGOLAND bagi pemenang setiap minggu! Tambahan lagi, hadiah utama adalah family package ke Disneyland, Paris!!!

Hadiah Contest ni menarik sangat, lagipun contest ini sangat seronok!

Ramai nya orang send gambar .. Cantik-cantik , cute design ais krim diorang … Teruja …

Ini lah adalah ice cream creation daripada food artist famous Msia- Samantha Lee!

Picture1

Mulan inspired – Chinese warrior!)

Picture2

Cantik dan creative kan?Continue reading

Pengumuman Pemenang Shopping di Uor.my

Salam dan hai .. Maaf semua yang menantikan pengumuman contest meneka jumlah shopping saya kelmarin. Tidak ramai yang meneka. Jadi mudah hendak membuat pemilihan. Agaknya blogger sibuk dengan urusan sekolah anak-anak kan. Takpe ..di bawah adalah bukti shopping saya kelmarin.

winner

Dan tukang komen yang paling hampir adalah sicantikmatahari .. baca komen mereka di entri #CONTEST : Shopping baju anak murah dan berkualiti secara online

Tahniah …… anda boleh claim hadiah di Facebook atau Email ok .. yang belum berjaya usaha lagi. Coming soon ada lagi contest simle begini. Memang saya tak blogwalking .. jadi siapa yang nampak dan masuk contest waktu tu dia lah pemenang. SIMPLE kan .. sebab saya paling tak cukup masa sekarang ni.

Tahniah sekali lagi kepada pemenang dan terima kasih di ucapkan kepada Uor.my kerana menaja hadiah kupon membeli belah sebanyak RM50 di Uor sendiri. Psttt baju di sana cantik cantik .. untung laaaa ..

Menang tempat ke – 2 dalam contest vanish

Allhamdulillah , rezeki anak-anak gamaknya … tahun 2013 ni ada la menang hadiah besar kecik .. dulu pernah menang bila masuk contest comfort di facebook diorang , menang 1 buku pampers dan sebotol pewangi baju jenama comfort. Syukur .. kecik pun menang juga kan.

Kemudian masuk contest Nokia , ini di antara blogger dan saya menang Nokia Lumia 925.

menang contest vanishContinue reading