Articles Tagged with contest

Pengumuman Pemenang Shopping di Uor.my

Capture - Pengumuman Pemenang Shopping di Uor.my

Salam dan hai .. Maaf semua yang menantikan pengumuman contest meneka jumlah shopping saya kelmarin. Tidak ramai yang meneka. Jadi mudah hendak membuat pemilihan. Agaknya blogger sibuk dengan urusan sekolah anak-anak kan. Takpe ..di bawah adalah bukti shopping saya kelmarin. Dan tukang komen yang paling hampir adalah sicantikmatahari .. baca…

Read More

Menang tempat ke – 2 dalam contest vanish

1379274 175635805962516 2036180979 n - Menang tempat ke - 2 dalam contest vanish

Allhamdulillah , rezeki anak-anak gamaknya … tahun 2013 ni ada la menang hadiah besar kecik .. dulu pernah menang bila masuk contest comfort di facebook diorang , menang 1 buku pampers dan sebotol pewangi baju jenama comfort. Syukur .. kecik pun menang juga kan. Kemudian masuk contest Nokia , ini…

Read More

Nokia Lumia 925 Untuk Saya

2013 09 06 17.49.45 - Nokia Lumia 925 Untuk Saya

Fuh seronok , akhirnya … saya memenagi Nokia Lumia 925 dari Nokia Malaysia. Terima kasih kepada semua pihak terlibat yang memilih blog puanbee.com untuk membuat pertandingan review ini , terutama sekali Personedge.com & Nokia Malaysia  . Juga blogger kujie2.com atas kerjasama. Puas hati sangat dapat Nokia Lumia 925. Lebih kurang sebulan pegang…

Read More

Rasa selesa bila …

Picture1 - Rasa selesa bila ...

Do you guys like what I did with my cover photo? I suka la. Comel gile. Semua wanita di dunia ini mengimpikan keluarga bahagia. Keselesaan bagi wanita adalah apabila mereka mempunyai kebahagian di dalam kehidupan bekerluarga yang di bina. Selesa nya bila … anak-anak membesar dengan sihat dan penuh dengan…

Read More

Tolong undi saya ya ..

vote jom niaga - Tolong undi saya ya ..

Salam , memandangkan sekarang ni musim pilihanraya jadi anda jangan tersalah sangka. Saya meraih undi bukan untuk menjadi wakil rakyat sebaliknya untuk memenagi contest ini. Dalam tak de mood tu nak juga ber contest kan .. apa boleh buat dah suka. Mungkin ada rezeki baby di sini. 🙂 Please follow…

Read More

Segmen Review Sesama Blogger

iphone5

Segmen review sesama blogger sempena iPhone 5 gadjet impian . Salam hormat pembaca blog , blogger dan follower blog puanbee.com sekalian. Dah lama saya teringin untuk mengembalikan segmen review yang dulu saya pernah buat dan mendapat sambutan yang agak menggalakan. Setelah mengambil masa yang agak lama untuk saya fikirkan ,…

Read More

Percubaan Pertama Buat Tart Telur – Buruk!

resepi tart telur

Tak malu saya tunjukkan percubaan pertama tart telur yang adik saya dan saya usahakan selama dua hari berturut-turut ni. Hahaha … biasa orang tunjuk gambar kuih dan resepi yang menjadi dan cantik-cantik sampai tertelan air liur kan ? Tetapi saya tunjukkan gambar Tart telur yang tak berapa nak menjadi ni.…

Read More

iPhone 5 gadget impian

i Phone5 Gadjet Impian

Semua orang tahu iPhone 5 merupakan gadget impian semua peminat gadget , entri ‘iPhone 5 gadget impian’ di edit untuk kali ke duanya. Saya rasa terlalu simple dan tidak mempunyai ciri-ciri bagi mendapatkan undian. Pembaca di harapkan menolong saya untuk mencapai impian memiliki gadget iPhone 5 , di samping itu pembaca…

Read More

10 Entri Terbaik Denaihati

OGOS RAYA 057 - 10 Entri Terbaik Denaihati

10 Entri Terbaik di blog denaihati.com pilihan puanbee.com , yaaa .. ada contest Bonus Hari Raya Aidilfitri 2012 di blog Denaihati.com , saya dah cakap .. saya tunggu entri ni di publishkan sebelum suami saya pulang dari bekerja , jika dia dah pulang bermakna saya tak join , tetapi dia…

Read More

Peserta 9 : Contest detik bersama sunlight

contest detik bersama sunlight

Ya .. peserta ke 9 dari blogger juga . Beliau merupakan pengomen tetap blog puanbee.com , terima kasih ya owner blog Oh!Budu.com. Sungguh unik nama blog kamu. Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Submit sebelum jam 11.59 malam…

Read More