Peserta 8 : Contest Detik Bersama Sunlight

detik bersama sunlight

Peserta 8 pula , syukur allhamdulillah semakin bertambah orang yang menyertai contest ini dan di taja sepenuhnya oleh sunlight. Terima kasih di ucapkan kepada owner blog alamhati.com. Singgah lah di blog beliau … saya terkejut juga apabila singgah di blog beliau ..sungguh minimalist. Salam kenalan Zifa dan terima kasih banyak ya 🙂 Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Submit sebelum jam 11.59 malam ni ya .. Hujung minggu selalu jugak pergi Kuala Muda beli ikan. Macam-macam jenis ikan ada. Harganya pun murah. Orang memang ramai la. Biasa Hubby beli ikan…

Continue reading

Peserta 7 : Contest Detik bersama sunlight

detik bersama sunlight

Fuhyoo .. asyik promot sunlight kalahkan duta sunlight.Kali ini peserta yang merupakan otai dalam dunia blog mahupun masakan kukis dia.. terangkat kukisnya setiap tahun , begitu juga blognya .. ye lah masa bulan ramadhan ni ramai orang cari resepi. Terima kasih KakInaKL luangkan masa untuk upload gambar ni sampai pening-pening dah walaupun kakina sibuk sekarang ni , sangat terharu.. Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Submit sebelum jam 11.59 malam ni ya .. Bila tiba bulan puasa, ada juga tempahan kukis coklat chip yang akak buat setiap tahun.…

Continue reading

Peserta 6 : Contest Detik Bersama Sunlight

peserta 6 contest bersama sunlight

Salam dari kejauhan , maaf ya .. sibuk bebenar dengan jadual anak-anak , sabtu temankan di kakak dan una ke kelas teater , malam nya dah pengsan awal , letih … hari ni petang tadi pun ada tadarus kanak-kanak , memandangkan kereta rosak jadi kami kena berjalan kaki untuk ke masjid yang jauh juga dari rumah. Selalunya naik kereta .. kesian juga pada anak-anak tapi dah janji dengan ustazah deme.. so blog ni memang agak terbiar… Last minit ramai pula yang join .. haha terpaksa update laju-laju le korang. Takut orang sunlight tengok esok ada yang terlepas pandang pula ,…

Continue reading

Peserta 5 : Contest Detik Bersama Sunlight

peserta 5 : contest detik bersama sunlight

Salam dari kejauhan , Allhamdulillah .. ada juga 5 orang peserta untuk contest ni , saya risau sangat tak ada orang join , rasa serba salah dengan pihak penaja aje. Peserta no 5 ini adalah Yanmieonline.com , Blogger supermak yang tidak asing dengan dunia blog. Terima kasih di ucapkan di atas sokongan tersebut. Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Ha sekarang ini Ibu saya memang dah gunakan Sunlight, sebelum ni duk guna jenama lain, ala yang paste tu, kalau dah kering keras nak guna pun susah, kena tonyoh-tonyoh…

Continue reading