Peserta 7 : Contest Detik bersama sunlight

Peserta 7 : Contest Detik bersama sunlight

Fuhyoo .. asyik promot sunlight kalahkan duta sunlight.Kali ini peserta yang merupakan otai dalam dunia blog mahupun masakan kukis dia.. terangkat kukisnya setiap tahun , begitu juga blognya .. ye lah masa bulan ramadhan ni ramai orang cari resepi. Terima kasih KakInaKL luangkan masa untuk upload gambar ni sampai pening-pening dah walaupun kakina sibuk sekarang […]

Peserta 6 : Contest Detik Bersama Sunlight

Peserta 6 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , maaf ya .. sibuk bebenar dengan jadual anak-anak , sabtu temankan di kakak dan una ke kelas teater , malam nya dah pengsan awal , letih … hari ni petang tadi pun ada tadarus kanak-kanak , memandangkan kereta rosak jadi kami kena berjalan kaki untuk ke masjid yang jauh juga dari […]

Peserta 5 : Contest Detik Bersama Sunlight

Peserta 5 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , Allhamdulillah .. ada juga 5 orang peserta untuk contest ni , saya risau sangat tak ada orang join , rasa serba salah dengan pihak penaja aje. Peserta no 5 ini adalah Yanmieonline.com , Blogger supermak yang tidak asing dengan dunia blog. Terima kasih di ucapkan di atas sokongan tersebut. Kepada yang […]

Peserta 4 : Contest Detik Bersama Sunlight

Peserta 4 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , maaf lambat update.. Terima kasih di ucapkan kepada peserta no 4 ni. Sebenarnya tak tahu nak pilih mana satu dulu , ada 2 entri yang di buat pada hari yang sama. Kali ini peserta kita adalah dari blog mykeledek.com Jika berminat untuk menyertai contest ini sila lihat maklumat di [ LINK […]

Peserta 3 : Contest Detik Bersama Sunlight

Peserta 3 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , ini adalah peserta ke – 3 untuk contest detik bersama sunlight. Tak susah kan contest ni , cuma upload gambar dan terpulang nak bercerita atau pun tidak. Untuk contest ini peserta telah memilih gambar di bawah untuk di nilai oleh pihak sunlight. Terima kasih dan semoga berjaya di ucapkan kepada kujie2.com […]