Nak manjakan diri dengan Body Scrub ? Nak wangikan diri ? Nak rasai nikmat SPA sendiri ? Saya dah cuba ke dua-dua body scrub dan Body Wash di bawah , komen saya memang best ..sekali sekala manjakan diri apa salahnya. Body Scrub dari Mary Kay Warna Hijau – Body Scrub – Bau macam timun sikit dan ada biji lotus dan bambu , berbiji-biji ..elok digunakan seminggu sekali , lepas gosok di keseluruhan badan , badan akan lincin dan tulus mulus gitu. Warna Purple – Body Wash – Melembutkan kulit jika di pakai selalu , sangat wangi .. bau Lavender ..suka …
Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun .. Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara …
Mary kay , Mary Kay dah jadi consultant Mary kay ke ? tak … saya nak buat promo sikit .. jom lah korang join dan memeriahkan aktiviti beauty workshop dengan menggunakan produk Mary Kay anjuran siapa ? anjuran seorang kawan blogger juga Puan Juenita.. so sesiapa yang tinggal di kawasan berdekatan moh ler kesana , bukan buat apa pun .. dengan bayaran Hanya RM10 korang dapat merasai pengalaman untuk ber SPA , pelbagai SPA ade .. Hand SPA . Lips SPA . Eye CARE Facial Seasons . Make-up seasions dan banyak lagi termasuk dapat free gift ok! Jom daftar seperti …