body scrub dari Mary Kay

Body Scrub Mary Kay

Nak manjakan diri dengan Body Scrub ? Nak wangikan diri ? Nak rasai nikmat SPA sendiri ? Saya dah cuba ke dua-dua body scrub dan Body Wash di bawah , komen saya memang best ..sekali sekala manjakan diri apa salahnya.

body scrub dari Mary Kay
Body Scrub dari Mary Kay

Warna Hijau – Body Scrub – Bau macam timun sikit dan ada biji lotus dan bambu , berbiji-biji ..elok digunakan seminggu sekali , lepas gosok di keseluruhan badan , badan akan lincin dan tulus mulus gitu.

Warna Purple – Body Wash – Melembutkan kulit jika di pakai selalu , sangat wangi .. bau Lavender ..suka sangat yang ni.

Sila lah berjumpa dengan Beauty Consultant Produk Mary Kay anda

Beauty Consultant Produk Mary Kay Disini

Puan Juanita Sani

EMAIL : juanitaasani@yahoo.com
Telefon : 019-3049345

Jika berminat terus hubungi Puan Juanita , jangan tanya saya kerana saya tolong promot sahaja ­čÖé

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun ..

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara
Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Korang nak sample kat bawah ni ? Boleh sangat-sangat… Semuanya percuma je , apa yang perlu korang buat ? Hubungi segera Puan Juenita , tetapkan temujanji , ajak kawan-kawan cuba produk ┬ádalam Skin Care Class ┬áMary Kay.

Read More

Mary Kay Lagi Kini Ada Aktiviti Di Johor (23 oct 2011)

Mary kay , Mary Kay dah jadi consultant Mary kay ke ? tak … saya nak buat promo sikit .. jom lah korang join dan memeriahkan aktiviti beauty workshop dengan menggunakan produk Mary Kay anjuran siapa ? anjuran seorang kawan blogger juga Puan Juenita.. so sesiapa yang tinggal di kawasan berdekatan moh ler kesana , bukan buat apa pun .. dengan bayaran Hanya RM10 korang dapat merasai pengalaman untuk ber SPA , pelbagai SPA ade ..

Hand SPA . Lips SPA . Eye CARE Facial Seasons . Make-up seasions dan banyak lagi termasuk dapat free gift ok!

mary kay
Beauty Workshop mary kay JOHOR

Jom daftar seperti maklumat di atas .. ingat temujanji untuk orang johor 23 oct 2011 hari ahad ok ..

Dan temujanji untuk orang Petaling Jaya sila rujuk sini