GAMBAR TERKINI ANAK SHAHIEZY SAM & SYATILLA MELVIN

Semua orang tahu pasangan selebriti terkenal Shahiezy Sam & syatilla Melvin baru menimang cahaya mata  lebih kurang 3 bulan lepas. Ni rasanya baru lepas pantang kot Syatillia melvin. Pasangan selebriti terkenal ni di kurniakan seorang baby boy yang sangat comel siap berlesung pipit lagi. Serius melting tengok gambar si syeriv samheizy anak kepada pelakon terkenal ni memang jatuh cinta ok! Baby ni memang susah nak cari yang tak comel. Apatah lagi yang berlesung pipit macam ni. Geram rasa macam nak cubit cubit jer tau. Mesti korang pun nak tengok kan? Meh la saya tunjuk gambar comel syeriv samheizy. Mesti ramai…

Continue reading

Anak kucing nak cari mak & ayah baru

Anak kucing untuk di bela

Anak kucing terbiar sebenarnya. Kucing mana entah la datang rumah selepas saya balik dari melancong dalam negeri kelmarin. Kita pergi melancong , ada pula makhluk Allah melancung ke dalan rumah kita .. 😛  Berapa kali letak dia di luar , tau-tau ada dalam rumah semula. Asal buka pintu je kucing tu cepat-cepat meloloskan diri untuk masuk ke rumah. Kira cam penat la duk bergaduh dengan kucing tu .. last sekali letak ibu kucing tu kat luar jam 1 pagi .. dah penat .. saya pun tidur .. rupanya ada lagi ibu kucing tu .. Ibu kucing tu masuk ikut tingkap…

Continue reading