Review : Lips scrub dan coffee scrub dari temyracle , 100% Homemade dan halal

Assalamualaikum dan hai.. Kali ni saya nak review produk Temyracle , produk homemade menggunakan bahan dari alam yang tidak merbahaya dan sesuai untuk mereka yang inginkan penjagaan kecantikan secara semulajadi tanpa bahan kimia , pewarna dan pengawet. Review pertama di tahun 2017 , rajin pulak saya membebel kan. Alah sekali sekala. Tetapi harap di ampunkan  saya mesti lah ada pelakon tambahan. Lifestyle saya yang bekeluarga ini tidak dapat di pisahkan. Apa yang best scrub ni ? boleh buat sendiri di rumah dan sangat menjimatkan dengan hasil yang boleh kata hebat. Tengok video ni kalau tak percaya. Ini adalah lips scrub…

Continue reading