Dah sampai pun !! Wee seronok nak sambut baby baru !!

Termenung aku , nasib lah si kakak aku tk marah sebab tk tolong dia kan , adei nak tolong tapi tak boleh ..ermm..tak pe lah nak buat cam mana , nih barang yang di order dari kak yong dah pun sampai , teruja nak pergi serah kan pada kakak nuh tapi tak boleh lagi , nak cuci dulu diapers nih ..apa nama erk panggil benda alah nih bee tak tahu lah 1st time beli benda nih anak bee semua pakaikan pampers..

cloth diaper

cloth diaper

beli 5 cloth diapers dan percuma satu seluar untuk baby , tengok seluar yang baby pakai tu , dua lapis tu ..nampak terus sarung dan tak nak bukak dah dengan tag harga pun ada lagi …ermm biorlah kamu baby oii malas layan hakhakhak , pastu boleh bergaya dengan beg diapers tu sambil babai ibu..apa ingat ibu heran ???

model cilik dengan cloth diaper

model cilik dengan cloth diaper

Kepada yang nak order boleh ler jenguk blog kakyong shop tak tahu cara nak cuci , nak pre-wash? klik link merah atau tanya je kak yong hee..kak yong peramah tau ! susu hi goat pun ada disana ….sila lah yer terjah!!!…

Search