iPhone4s Termahal Dunia
Jangan lupa sokong saya untuk dapatkan iPhone4s dengan klik semua button yang disediakan , mana2 je dalam blog ini sama saja. Siapa tidak tahu iPhone4s tak tahu lah , iPhone 4s memang menjadi idaman saya , sebab tu saya beriya-iya nak menang dalam contest anjuran denaihati yang tawarkan iPhone4s , walau di perli , walau tidak disukai kerana spam link disana-sini saya rela. Bercakap pasal iPhone4s yang termahal diduni , moh tengok apa yang menjadikan iPhone4s ini begitu mahal sehingga harganya mencecah RM 29.5 juta iaitu bersamaan 6,000,000 Pound.WOW! pandangan depan iPhone4s termahal didunia Untuk pengetahuan, iPhone 4S Elite Gold …