iPhone4s Termahal Dunia

Jangan lupa sokong saya untuk dapatkan iPhone4s dengan klik semua button yang disediakan , mana2 je dalam blog ini sama saja.

Siapa tidak tahu iPhone4s tak tahu lah , iPhone 4s memang menjadi idaman saya , sebab tu saya beriya-iya nak menang dalam contest anjuran denaihati yang tawarkan iPhone4s , walau di perli , walau tidak disukai kerana spam link disana-sini saya rela.

Bercakap pasal iPhone4s yang termahal diduni , moh tengok apa yang menjadikan iPhone4s ini begitu mahal sehingga harganya mencecah RM 29.5 juta iaitu bersamaan 6,000,000 Pound.WOW!

pandangan depan iPhone4s termahal didunia
pandangan depan iPhone4s termahal didunia

Untuk pengetahuan, iPhone 4S Elite Gold ini dihiasi dengan 500 berlian sempurna yang berjumlah 100 karat semuanya.

Bahagian belakang iPhone ini diperbuat daripada emas 24karat dan logo apple itu juga diperbuat daripada emas 24 karat dan ditatahkan dengan 53 biji berlian.

Butang home juga diperbuat daripada emas dan dilengkapi dengan sebutir berlian 8.6 karat.

pandangan belakang iPhone4s termahal didunia
pandangan belakang iPhone4s termahal didunia
Close up sikit .. tengok belian di tepi2 cover iPhone4s
Close up sikit .. tengok belian di tepi2 cover iPhone4s

Tidak cukup dengan itu,ia juga didatangkan dengan kotak yang diperbuat daripada platinum serta butiran opal, pietersite,charoite,rutile quartz,dan star sunstone.

Tak cukup dengan itu ia juga dilengkapi dengan tulang tyrannosaurus rex yang digilap

kotak iPhone4s juga tak ketinggalan
kotak iPhone4s juga tak ketinggalan
mahal dan elegent kotak iPhone4s
mahal dan elegent kotak iPhone4s

Saya sangat kagum ! anda bagaimana ? ahaks… jom lah tolong saya capai impian .. hurmmmmmmmmmmmmm…

Sumber : Cisdel

Search