iPhone4s Termahal Dunia

Jangan lupa sokong saya untuk dapatkan iPhone4s dengan klik semua button yang disediakan , mana2 je dalam blog ini sama saja. Siapa tidak tahu iPhone4s tak tahu lah , iPhone 4s memang menjadi idaman saya , sebab tu saya beriya-iya nak menang dalam contest anjuran denaihati yang tawarkan iPhone4s , walau di perli , walau tidak disukai kerana spam link disana-sini saya rela. Bercakap pasal iPhone4s yang termahal diduni , moh tengok apa yang menjadikan iPhone4s ini begitu mahal sehingga harganya mencecah RM 29.5 juta iaitu bersamaan 6,000,000 Pound.WOW! pandangan depan iPhone4s termahal didunia Untuk pengetahuan, iPhone 4S Elite Gold…

Continue reading