Segmen Puanbee : Review Blog Pancaroba Dunia

Salam Bahagia Semua ­čÖé
ehehe kembali menreview blog kali ni bee review blog pancaroba dunia

erm pertama kali pergi ke blog ini , isi kandungan nya lain sangat dari terma blog kita hehe..ok bee suka post pancaroba dunia bertajuk : Never give up , anda mampu melakukannya jom lah jengah blog tu , ada lagi post yang menarik yang patut kita sbg orang islam mebacanya hehe..

Bagi bee blog ini dah cukup kemas cuma agak kaku lah blog ni , mungkin sebab warnanya hehe.maaf tapi benda ni tk menjadi hal lah sangat kan yang penting mesra mata dan mesra pengunjung itu yang penting..dari segi alexa kedudukan agak tinggi erm bee tak tahu lah pernah daftar atau tidak kan tapi tk nampak meta tag alexa dalam template pun , oleh itu haruslah masukkan meta tag alexa tu baru lah cepat jer di index oleh alexa , alexa ni memainkan peranan penting untuk SEO blog dan mendapat tempat dalam perangkak google ..erm berkali-kali bee ulang ni , setiap review pun ada bee sentuh bab ini..oleh itu ianya penting selain dr PR..Tapi PR memang google beri sendiri tak ada cara cepat lagi yang bee tahu buat masa ni..kalau sesiapa tahu tu boleh lah share yer..

Speed blog bee tk dapt tengok lah iwebtool tu macam dan block bee jer haha..

Bee cadang kan untuk kemaskan lagi blog pancaroba apa kata iklan heartbert di header tu di letakkan bawah tajuk post atau pun di dalam post bahagian bawah nampak lebih kemas dan jarak header dgn post tak lah terlalu jauh , bee jugak cadangkan pancaroba pasang site map , yang penting untuk SEO dan juga mesra pengunjung tu , dan juga buat tempat komen jenis pop-up window untuk memudah kan pengunjung meniggalkan komen yer..

antara artikle yang bee rasa pancaroba dunia patut baca :

1-CARA BUAT POP-UP WINDOW
2-dan cara masukkan meta tag alexa , apa itu alexa , cara daftar alexa boleh tengok di review bee yg lepas KLIK

Yang bee pelik …mcm mana iklan ni boleh ada 2 ?? hehe bee tk boleh tengok benda pelik2 ni explain plz..haa itu sahajalah blog ni dah simple dan kemas jadi tk banyak yg boleh bee komen ..harap maaf lah yer…jemput ke blog pancaroba dunia yer..

Please follow and like us:
200