INILAH 10 PULAU TERCANTIK DI DUNIA

Kebanyakkan orang memilih pulau sebagai destinasi percutian terutama bagi pasangan yang ingin berbulan madu. Sebab Pulau ni selalunya jauh dari kesibukkan kota & mampu memberi ketenangan selainnya mempunyai permandangan yang cantik. Perkara tu memang membangkit mood untuk berkasih sayang tak kira dengan pasangan ataupun keluarga. Pulau yang cantik memang menjadi impian & destinasi pilihan ramai. Lebih2 lagi pulau yang masih mengekalkan keindahan semulajadi. Bagi yang merancang nak bercuti atau berbulan madu ke pulau Meh sini nak tunjuk, 10 pulau yang tercantik di dunia. Confirm! Ada yang fall in love punya Pulau Maladewa –  Pulau ni terletak di di sebelah selatan-barat daya India…

Continue reading

Mama Muda Juice : Rahsia Mama Kekal Cergas Sihat Luar Dalam

Assalamualaikum dan Hai .. Nak tahu rahsia mama mama di luar sana dapat kekal cergas sihat luar dalam ? Nak tahu bagaimana wanita yang telah berkahwin menjaga diri sendiri agar sentiasa HOT di hati Abang ? Sesambil tu saya nak ajak korang jadi muda dengan Mama Muda Juice. Saya nak kongsikan satu amalan yang saya sendiri suka buat sepanjang beranak empat ni. Di mana kalau saya sendiri tak ambil / tak amalkan saya sendiri akan terasa seram sejuk. Bukan abang a.k.a suami je rasa seram sejuk .. Ni anak dara pun boleh dah mula menjaga kesihatan dalaman. Serius akak cakap…

Continue reading