Articles Tagged with blogger

Perjumpaan Blogger Pembuka 2014

2014 01 01 10.33.30 - Perjumpaan Blogger Pembuka 2014

SALAM DAN HAI .. Mungkin ini pembuka cerita / kerjaya sebagai blogger sambilan dan mungkin juga ini penutup. Bukan maksudnya nak berhenti dari berblog. Tetapi mungkin ini lah perjumpaan blogger terakhir. Saja mencuba keluar untuk berjumpa dengan PR dan rakan-rakan blogger lain. SUSAH. Jika bawa anak kecil ramai dan ingin…

Read More

Anak dan Teknologi

1374228 175225456003551 196997995 n - Anak dan Teknologi

Mungkin di sebabkan ibu nya seorang blogger yang terdedah dengan dunia teknologi dan gadget , jadi anak-anak turut sama suka dengan teknologi dan gadget ni. Saya ada pengalaman dengan anak-anak yang telebih suka dengan gadget ni. Laptop saya telah beberapa kali rosak apabila anak-anak keterlaluan bermain laptop. Percaya lah ..…

Read More

TOP 10 Entri Di Blog Puanbee Ogos 2013

top ten ogos - TOP 10 Entri Di Blog Puanbee Ogos 2013

Ini adalah kerja suka-suka melihat dan mendedahkan keyword panas di bulan ogos 2013 di blog Puanbee.com hasil cadangan rakan blogger Denaihati.com. Seronok juga tengok apa yang menarik di blog sendiri , tapi ye lah kekangan masa tu tak megizikan nak ambil peduli sangat apa-apa tentang blog , janji update je.…

Read More

Salam Syawal 1434H

2013 07 28 20.08.09 - Salam Syawal 1434H

Assalamualaikum …  Saya admin Puanbee.com mewakili keluarga ingin sekali mengucapkan SELAMAT HARI RAYA buat semua pembaca , penyokong dan rakan-rakan blogger yang selama ini membaca dan memberi sokongan kepada blog puanbee.com. Saya dengan rendah hati nya , memohon maaf kepada semua jika ada tekasar dalam penulisan , jika ada yang…

Read More

Semperit , mengidam & raya

semperit

Tau …. puasa pun belum lagi dah nak raya .. kebetulan kelmarin nampak orang jual semperit di facebook , kemudian dah rasa teringin (sakit mental tengok makanan) lepas tu adik datang dari taiping , memang best la …. kalau saya sorang memang tak kan buat punya , jemu kot buat…

Read More

MIVVA Beauty Box … Lagiiii !

600838 141052832754147 1019743153 n - MIVVA Beauty Box ... Lagiiii !

Kotak Mivva ni tiba-tiba je sampai di depan rumah … terima kasih MIVVA … Diorang kasi untuk review , alahai mak budak tengah malas nak ber make up bagai … macam mana nak review ni ? hahhaa …  tapi jujur nih .. suka lip gloss , eye shadow dan mask…

Read More

Bang laptop rosak lagi …

hp - Bang laptop rosak lagi ...

” Walaupun tadi tak panas , sekarang rasa panas pulak dalam bilik ni ” kata EN K . Kelakar la pulak … dia memang dah tahu kalau keluar ayat laptop rosak ni , dua perkara jek sama ada minta repair atau minta baru. Biasanya nak repair saya gunakan duit sendiri…

Read More

Invoice serta terma dan syarat

MITBCA LOGO - Invoice serta terma dan syarat

Sebelum tu senyum dulu. Apa khabar ? Saya ada mendapat beberapa pertanyaan berkenaan blog , invoice dan bagaimana untuk berurusan jika ada pengiklan ingin mendapatkan khidmat iklan di blog saya. Pengalaman saya yang lepas-lepas mengajar saya bahawa penting semua perancangan kerja yang terliti supaya tidak timbul perkara-perkara tidak sedap di…

Read More