blogger

Laksa Buyong Dan Cendol Bakar , Kg Asam Jawa Selangor

JJCM kali ni perkena laksa buyong , gerai laksa kepunyaan sepupu sebelah suami. Tapi malangnya suami suka snagat buat kejutan .. kejutan sangat sampaikan laksa dia tinggal semangkuk sahaja. Baru je berangan nak makan laksa buyung taruk udang besar-besar , udang pun habis jugak. Alamak…  Nak tak nak kami terpaksa la order makanan lain. Masyallah …

Laksa Buyong Dan Cendol Bakar , Kg Asam Jawa SelangorRead More »

Perjumpaan Blogger Pembuka 2014

SALAM DAN HAI .. Mungkin ini pembuka cerita / kerjaya sebagai blogger sambilan dan mungkin juga ini penutup. Bukan maksudnya nak berhenti dari berblog. Tetapi mungkin ini lah perjumpaan blogger terakhir. Saja mencuba keluar untuk berjumpa dengan PR dan rakan-rakan blogger lain. SUSAH. Jika bawa anak kecil ramai dan ingin membuat kerja , berbincang dengan …

Perjumpaan Blogger Pembuka 2014Read More »

Salam Media Berfungsi Sebagai Ejen Pengiklanan Blog & Pengguna Media Social

Salam buat Salam Media. Terlebih dahulu siapa Salam Media ? Salam Media adalah satu tapak pengiklanan yang memfokoskan kepada penulisan di Blog atau media social lain seperti Facebook , Instagram , Twitter dan lain-lain media social yang tumbuh bagai cendawan pada masa kini. Unik nya Salam Media. Mereka adalah satu-satunya tapak pengiklanan yang mejadikan “patuh …

Salam Media Berfungsi Sebagai Ejen Pengiklanan Blog & Pengguna Media SocialRead More »

Anak dan Teknologi

Mungkin di sebabkan ibu nya seorang blogger yang terdedah dengan dunia teknologi dan gadget , jadi anak-anak turut sama suka dengan teknologi dan gadget ni. Saya ada pengalaman dengan anak-anak yang telebih suka dengan gadget ni. Laptop saya telah beberapa kali rosak apabila anak-anak keterlaluan bermain laptop. Percaya lah .. anak saya masih kecil dan …

Anak dan TeknologiRead More »

TOP 10 Entri Di Blog Puanbee Ogos 2013

Ini adalah kerja suka-suka melihat dan mendedahkan keyword panas di bulan ogos 2013 di blog Puanbee.com hasil cadangan rakan blogger Denaihati.com. Seronok juga tengok apa yang menarik di blog sendiri , tapi ye lah kekangan masa tu tak megizikan nak ambil peduli sangat apa-apa tentang blog , janji update je.