Kemeriahan sepetang bersama blogger 2013 #sbb2013

Banyak sangat gambar deh .. kalau letak saiz besar gedabak kesian pula pada mereka yang gunakan broadband atau tinggal di kawasan line internet perlahan tu. Jadi saya resize kepada kecil saja lah ye .. korang boleh bayangkan cam ne kemeriahan majlis sepetang bersama blogger pada tahun 2013 ni dari gambar-gambar yang telah saya uploadkan.

Di harapkan tahun depan kita semua akan berkumpul sekali lagi. Jangan lah ada lagi alasan malu lagi ..redah saja la ye ..blogger kena berani dan kikis perasaan malu tu. Bukan tak boleh malu tapi biarlah bertempat kekdah nya .

Lewat sangat update pasal majlis ni, bukan sebab apa la …

  1. Laptop hantar servis , ni pun macam tak ok je lagi .. asyik2 kena refresh … oh saya perlukan laptop baru.. Uhux~
  2. Bandwidth blog nyawa2 ikan , terpaksa la tunggu bulan baru ..hik2 … ini la nasib blogger yang pakai wordpress , tapi bagus ini berita gembira.

Saya minta maaf kerana tak sempat berkenalan dengan semua blogger ya .. nanti kita set time ngeteh kat luar la .. pompuan saja saya berani ahaks..

Pendek kata , perjumpaan begini membuatkan blogger dapat semangat baru , tips baru , kenalan baru , idea baru untuk blog mereka. Dan ya … saya paling terharu dengan dua benda dalam event ni.

Satu .. dulu SBB2012 , saya hadir dengan seorang blogger jejai namanya , beliau sihat dan banyak celoteh .. sekarang beliau agak susah hendak mengeluarkan suara , sewaktu isterinya tanya pada beliau sama ada kenal saya lagi. Beliau hanya mampu mengangguk kepala. Ini lah satu benda yang menimbulkan keinsfan  kepada saya. Bagaimana kita di masa akan datang. Huuu~

Kedua .. dulu majlis sbb2012 agak sederhana di bandingkan dengan sbb2013 , pengisian tahun ini lebih menarik dan bermanfaat terutamanya dengan adanya 2 mini forum. Dan satu pendedahan dengan cerita tentang gaza di bom. Di dalam hilai tawa dewan menjadi sepi seketika. Dan ya .. ianya sekali lagi menimbulkan keinsafan di dalam diri saya.

Ok lah layan gambar ye .. nak lagi kena lah add id fb saya … sekarang id facebook pun dah jd tak personal .. hik2 ..

majlis perjumpaan blogger malaysia

SONY DSC

SONY DSC

Wartawan .. hebat tak hebat #SBB2013 ni, sampai kan ada wartawan buat liputan .. Bravo ..

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Siapa ni ?

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Founder denaihati.com di temuramah .. saya suka ambil gambar candid .. harap maaf ..

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Cendol

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Mereka yang telah update :

Kujie2 :  Kisah Sepetang Bersama Blogger Yang Tertunda

Akubiomed : Corat coret Sepetang Bersama Blogger #SBB2013

Shakiddo :  Gambar Sepetang Bersama Blogger #SBB2013

Ariffshah :  #SBB2013 – Memperkasakan Blogger

Zarul Umbrella :  Sekitar Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 Hotel Singgahsana, Petaling Jaya

Melastik bintang :  Laporan Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013

Denaihati : SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2013 TERIMA KASIH SEMUA #SBB2013

Ajumohit :  Sekitar Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013

Anarm : Hadiah Pengalaman dan Ilmu di Majlis #SBB2013

Santai Leeza :  Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013

Ladfe Amir :  Aksi Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013

Rabiasensei :   Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013 Penuh Informasi

Kozumi _ ro : Sepetang Bersama Blogger 2013 – Terbaik!

Dan ramai lagi yg update tak sempat nak letak link huu~

rewards blogger

Top Komentator & Top Refferal Mei 2012

Mengambil masa yang agak lama. Waduh kok sibuk bangat .. bukan sibuk apa pun “cuma agak kelam kabut ,sebab tak pandai urus masa ” saya kira. Biasa didalam blog saya ada ada post katogeri TOP Comentator  tiap-tiap bulan kan ? so kali ni saya nak selitakn top refferal juga. Memang ada top refferal , sambil-sambil tengok .. hampir terkejut … sebab refferal datang dari blog berbeza. Ini senarai top dan hangat bulan april , tengoklah ..

Top dan hangat di bulan Mei

rewards blogger

Hafizul   sehingga kini memecah rekod 91 komen ? wo wo wo .. disusuli pula dengan Akubiomed sebanyak 62 mata. Dan calon ke tiga pula jatuh kepada Denaihati seterusnya disusuli dengan Jebeng Otai  yang berjaya memungut 42 mata dan disusuli seri oleh juara bertahan , tapi tak bertahan dah Umie Hanie  juga 42 mata. Top 5 bulan mei telah di ketahui.

Apa dah jadi ? mesti mak – mak semua sibuk bangat macam saya sampai tak sempat nak komen-komen. Kaum adam memang bijak menambah mata dalam memperkukuhkan kedudukan di mata search engine. Walau apa pun , saya berterima kasih dan tahniah di ucapkan kepada semua.

Top Refferal mei

  1. Ariffshah.com
  2. Denaihati.com
  3. Jebengotai.com
  4. Rafinamimi.com – ada novel baru 🙂
  5. Infonewbie.com

Nota kaki : bulan ni hanya 5 backlink untuk setiap kategori. Tak sangka Arrifshah menjadi top refferal pada blog saya.Terima kasih banyak buat semua yang meyokong blog puanbee.com . Line internet di rumah saya macam tutttt je , geram betul semua blog susah nak buka termasuk blog saya.