Articles Tagged with blog

Giveaway dan Blog List Oktober di http://vitamin-cerdik.com

giveaway bloglist oktober 2016 vitamin cerdik.com  665x499 - Giveaway dan Blog List Oktober di http://vitamin-cerdik.com

Assalamualaikum dan Haiiiii … Giveaway dan bloglist ni saya join sebab saya suka produk shaklee. Lagipun sis Raihanah rajin singgah dan komen di blog saya. Tak ada apa saya nak beri kepada pelawat setia melainkan memberikan sokongan begini. Blog vitamin-cerdik.com , selain dari menjual produk shaklee ianya juga banyak menyelitkan…

Read More

Tempah Header Dengan Sheeda Ucu

puan bee header 1 - Tempah Header Dengan Sheeda Ucu

Okay teringin nak ada blog dengan header comel comel pulak. Gigih nya daku menukar theme , susah nya nak dapat theme yang menepati citarasa. Jika korang terasa nak tempah header harga serendah RM30 boleh lah hubungi Cik Sheeda Ucu ni. Blog dan facebook nya di hack baru baru ini. Kesian…

Read More

Tahun 2016 untuk blog puanbee.com

New Year Eve Clip Art 2016 14 - Tahun 2016 untuk blog puanbee.com

Salam dan hai , ada ke pembaca blog puanbee.com lagi ni ? setelah tahun 2015 menjadi tahun paling sikit entri di update membuatkan saya terasa nak buat wish list dan sedikit perubahan lah pada tahun 2016. Memandangkan usia baby dah semakin meningkat , kemungkinan ragam dia semakin berkurangan. Maka saya…

Read More

Bersungguh -sungguh

SYAMIM - Bersungguh -sungguh

Bersungguh -sungguh dalam melakukan sesuatu perkerjaan adalah di galakkan. Tetapi bersungguh-sungguh melakukan pekerjaan di bawah tidak di galakkan sama sekali ye anak. Kerana PS3 itu bukan milik ibu… Ibu tak mampu nak …   😛 Please follow and like us:0

Peserta 2 : Contest Detik Bersama Sunlight

contest detik bersama sunlight

Salam dari kejauhan , Ini adalah peserta ke-2 bagi contest detik bersama sunlight. Beliau upload di facebook ya .. Boleh di jadikan contoh untuk peserta lain yang rasa nak join contest ini melalui facebook. LINK – Nama Peserta – Akubiomed Terima kasih dan semoga berjaya di ucapkan 🙂 Peserta lain…

Read More