Minta Tolong

Kali ni terpaksa mintak tolong dari rakan blogger yang bijak pandai lagi. Saya memang dah buntu sangat-sangat. Jika sebelum ni saya pakai theme warna ungu tu dah memang puas hati sangat-sangat tetapi sejak update wordpress kepada versi terbaru , saya perasan theme atau blog saya ni ada masaalah lain.

Semasa pakai theme ungu tersebut saya lupa nak print skrin , tapi ini lah masaalah yang saya hadapi ..

Theme Ungu : Bila klik tajuk contoh lah link nya ini

Pasang Streamyx , Unifi Secara Percuma Seluruh Malaysia

tetapi untuk perengan pertama entri jadi ada link , kita boleh klik link tu tetapi akan dapat macam ni linknya

undefined

  • Kemudian broken link terjadi , memang banyak sangat . Walaupun sebenarnya saya tak letak link pada perengan pertama entri tu. Faham tak ? lupa nak print skrin.

Tapi saya tukar theme pulak , theme sekarang ni  theme thesis , dah tak ada undefined di entri , tetapi ada pada atas navigation.

Contoh tengok dalam gambar.

Yang ini Normal.
link http://puanbee.com/

blog error undefined

Kadang-kadang akan naik macam dalam gambar di bawah.

blog dengan error undefined

Bila klik disitu akan naik ERROR macam ni …

link nya

error blog

Buat ni untuk tatapan @anarmnet @yanmie @affanruslan . Terima kasih korang ..

  • Semalam , kelmarin dah minta tolong pada diorang ni
  • Kelmarin blog saya tak boleh update ke wordpress versi baru , tapi dah settel atas bantuan Affanruslan.
  • kak yanmie cakap delete di cpanel theme lama , install lain .. masaalah ni tetap timbul.
  • Seterusnya sajalah pergi Optimize Database secara manual , sebab lama tak optimize guna tutorial dari blog Anarm – Link (saya memang simpan link ni untuk kegunaan dalam masa panjang.) Pun selepas optimize , masaalah ni ada juga.

Tak sedap hati lah bila ada error macam ni. Tolong rekomen pada sapa2 yang pandai bab ni.

UPDATE : 29 JUN Error dah tak ada , punca dari iklan initty .. rasanya javascript tk boleh letak di atas header tu .