Salam Bahagia Semua 🙂 Baru balik dari sukanneka anjuran sekolah kakak.banyak hadiah kakak dapat tapi cikgu pegang ler pulak , so nanti lah kita update cerita kakak…erm panas ..tapi nak jenguk lappy sekejap je nih update blog , dan join segmen denaihati jap..Kalau nak di ikutkan memang banyak blog yang bee kerap lawati , tak percaya sila tengok ruangan komen korang banyak kan komen dari bee hehe..tapi 5 ajer yang diminta so bee pilih betul bee selalu sekodeng hehee….nanti bee senaraikan kenapa bee suka 5 blog tersebut 🙂 Pertama Yanmieonline bee suka ke blog kak yan nih , sebab bee …