Lactolite – Ubat Sembelit , Kempiskan Perut & Buang Toksin

Lactolite ni lah rahsia kempis , ubat untuk orang yang mengalami sembelit dan orang-orang yang hendak kuruskan badan nya. Makan lactolite tak perlu ambil yougurt dan minuman kultur hidup atau apa-apa minuman seumpamanya lagi dah , ini lagi senang.

Nurich Lacto-Lite Minuman campuran serbuk yougurt kultur hidup & Inulin , menggabungkan serbuk yougurt dengan kultur hidup , Inulin adalah prebiotik.

Ia membantu menambahkan bifidobakteria (bakteria baik) dalam usus dan membantu memastikan keadaan usus yang baik.

yougurt dan kultur hidup

Siapa-siapa yang mengalami masaalah sembelit , kegemukkan , susah buang air besar boleh ambil lactolite. Malam makan esoknya boleh flush habis semua makanan yang ada dalam perut , rasa lega dan puas ya amat .. tak perlu simpan hampas makanan lama-lama dalam perut. Tak elok untuk kesihatan.Continue reading

HERBA MAHARANI | Bulan Depan Nak Lagi 3 Kotak Yea !

Allhamdulillah , tak sia-sia saya duk pot pek kat kakak ni untuk cuba Herba Maharani ni selepas kakak ni bagi tahu , sejak dia beranak kecik , pinggang dia selalu sakit dan tangan suka kebas sampai tak boleh gerak bila malam hari atau pun cuaca sejuk . Kakak ni cakap .. dia beranak operate , tak urut apa-apa , tak makan apa-apa jamu pun masa berpantang , semasa berpantang dia kebas kaki sampai tak boleh berjalan , so dia takut nak makan jamu-jamu.

Saya suruh dia cuba herba maharani , sebab nya kebiasaan kebas ni darah tak berjalan dengan lancar , perempuan memang kena sangat-sangat jaga diri selepas melahirkan anak. Kalau tak jaga badan cepat tua.. mak saya cakap lah.

pelanggan herba maharani

Testimoni Herba Maharani “Tersangat Best”

Lepas cuba dah dekat 2 minggu , dia order lagi , bulan depan akak nak 3 kotak ye ..Continue reading

HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN.

Salam .. ini barang paling HOT ! HOT ! HOT!  Untuk wanita di luar sana , maaf kepada pembaca lelaki , belum berkahwin kalu baca dan share , lelaki yang dah kawin patut order untuk ISTERI masing-masing , Wanita di luar sana tak kira peringkat umur , cepat-cepat ambil perhatian di atas apa yang saya akan terjemahkan di bawah nanti.

Melampau dah puanbee ni sampai jual bra di blog pulak kan ? eh .. perempuan mana yang tak kisah akan breast sendiri ?  angkat tangan …. tipu lah kalau perempuan tu tak nak jaga breast dia kan..

Mesti nak jaga , mesti nak cantik , seksi dan kemas , mesti nak suami tengok kita dan terseyum je .. sambil kata wow !

TESTIMONI DARI PELANGGAN YANG SANGAT BERPUAS HATI , LEPAS SATU – SATU TESTIMONI DI BERI , NAMPAK SANGAT KEPUASAN TAK TERLUAHNYA TU ….

ENTRI DARI PELANGGAN SAYA KAK SITI –  

ENTRI DARI SAYA OLEH PELANGGAN SAYA KAK SITI JUGA – http://puanbee.com/testimoni-herba-maharani-tersangat-best/ (BACA SAMPAI KE KOMEN TAU ! TERBAIKKK !)

Kenapa harus pilih short bra ini ?

  • Mencantikkan bentuk payudara
  • Tampilkan keyakinan diri
  • Menjaga kesihatan payudara
  • Pakai Bra yang sesuai elakkan canser payudara
  • Tahan lama , berkualiti , sedap di pakai
  • Selamat
  • Mantopkan payudara , up lagi 10 inci
testimoni short bra

“saya menyusu anak , boleh ke pakai short bra ni puanbee ? ” – jawapan saya boleh sangat-sangat , walaupun short bra ni memantopkan payudara kita , tetapi short bra tidak terlalu menekan bahagian niple , sangat selesa dan mudah untuk menyusu anak.

“alaa.. breast saya agak besar ada saiz ke ? ” – jawapan saya , yes , terdapat dalam semua saiz.Continue reading

Testimoni Herba Maharani “Tersangat Best”

Dapat testimoni Herba Maharani pertama dari pelanggan pertama sejak saya jadi pengedar Premium Beautiful HAI-O ni , seronok nya rasa hati bila dapat pelanggan yang spoting macam ni. Alaaa.. korang tak kan tak kenal ? Kak Siti Sweetkurma dari kedai kak siti tu … a’ah yang tu lah …

Bukan ke kelmarin saya ada entri saya pergi rumah kak siti semata – mata nak sukar Premium Beautiful Bra (Maaf lah kalau sensitif bagi sesetengah pihak ) , saya tak update lagi pasal ni. Pada hari saya pergi tu Kak Siti ambil satu Bra dan sekotak Herba Maharani. Tapi selepas disukat bagai , esoknya kena pergi dan serahkan Bra Pb tu pada kak siti , mana tahu kak siti ambil lagi 2 kotak Herba Maharani .. aiii .. seronok dengar berita gumbira tersebut.

testimoni terbaik

Terbaikkk dari kak siti , sporting tau kak siti ni…Continue reading

Herba Maharani | Herba Untuk Wanita

Herba Maharani adalah herba untuk wanita atau nama penuhnya Beijing Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan adalah herba khusus untuk wanita, yang mana sangat baik dan terbukti berkesan untuk menjaga dan menyihatkan bahagian keintiman wanita.

Harga dan kebaikkan herba maharani

kandungan herba maharani :

  • Ayam hitam (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.

Kelebihan menggunakan herba maharani:Continue reading