BISNES PREMIUM BEAUTIFUL

krim pulih kan dara , beri kenikmatan kepada suami isteri ,

Bio Ever Nano Cream | Krim anti penuaan , merawat symptom menopause dan megetatkan vagina wanita bersalin.

Saya belum pernah promot Bio Ever Nano Cream ini di blog kerana saya rasa krim ini mahal , saya rasa tak ada orang nak beli , tetapi krim ini sangat bagus dan terbaik lah di antara krim-krim lain. Kisah 1 : satu hari saya balik ke kampung kakak ipar saya bercerita pasal krim Bio Ever …

Bio Ever Nano Cream | Krim anti penuaan , merawat symptom menopause dan megetatkan vagina wanita bersalin.Read More »

mantapkan payudara dengan short bra premium beautiful

Cara Sukat Saiz Short Bra dan Harga Short Bra Premium Beautiful

Salam hormat kepada pelanggan yang berminat untuk membeli short bra. Ramai yang mesej tanya harga dan saiz badan. Saya tak letak harga di blog kerana harga mengikut saiz badan masing-masing. Jadi untuk memudahkan pelanggan saya letak disini cara betul nak sukat bra ni , short bra ni unik dan lain dari short bra yang di …

Cara Sukat Saiz Short Bra dan Harga Short Bra Premium BeautifulRead More »

pakai bengkung selepas besalin

Bengkung Paling Senang Nak Di Pakai Selepas Bersalin

Pemakaian bengkung selepas besalin memang popular dalam adat tradisi orang melayu di Malaysia ni , namum berapa ramai yang praktikkan pemakain bengkung ni ? Saya sendiri beri berbagai alasan untuk tidak memakai bengkung ketika selepas beranak , dan natijahnya .. perut mengembang , bukan buncit macam lelaki yang buncit tu , tapi sebaliknya kulit yang …

Bengkung Paling Senang Nak Di Pakai Selepas BersalinRead More »

Satu Hari

Baru selesai buat kerja , inilah dinamakan kerja sendiri ikut masa sendiri kerja keras dapat gaji , kira sendiri .. tetapkan sebulan nak berapa kita buat sehabis baik… bak kata Denaihati lah , buatlah apa pun tapi kena bersungguh2 , ibarat beli kereta kalau letak dirumah dan bayar duit tiap2 bulan tak guna juga. Betul …

Satu HariRead More »