Fatin Liyana Pakai Corset PB – Dapatkan Postur Badan Yang Cantik

Terkejut den bila seorang kawan bagitau Fatin Liyana pakai Pb , dah baca ke belum blog dia ? Ececehhh .. saya pun try lah google ..wahhh berderet blog tulis pasal ni. Ye .. betul kata Fatin Liyana tu … Selepas pakai PB (Premium Beautiful Corset ) postur badan akan nampak cantik dan menarik. Semua terletak je , tak kira lah korang kurus ke , tembam ke , chubby ke .. gemuk ke macam saya ni. Suka …  Pengalaman Fatin Liayana Memakai Korset Premium Beautiful (PB) Sebelum pakai PB  Hari ni hari ke 6 aku pakai PB. Baru pakai hari ke-6…

Continue reading

Bio Ever Nano Cream | Krim anti penuaan , merawat symptom menopause dan megetatkan vagina wanita bersalin.

krim pulih kan dara , beri kenikmatan kepada suami isteri ,

Saya belum pernah promot Bio Ever Nano Cream ini di blog kerana saya rasa krim ini mahal , saya rasa tak ada orang nak beli , tetapi krim ini sangat bagus dan terbaik lah di antara krim-krim lain. Kisah 1 : satu hari saya balik ke kampung kakak ipar saya bercerita pasal krim Bio Ever ni , dari segi kegunaan suami isteri lah kebanyakkanya .. bagaimana wanita-wanita yang bergelar cikgu2 yang merupakan kawan kepada kakak ipar suka sangat dengan krim Bio Ever ni , kebanyakkan wanita ini suka dan menjadi pelanggan tetap dah .. Susah saya nak terjemahkan disini ,…

Continue reading

Cara Sukat Saiz Short Bra dan Harga Short Bra Premium Beautiful

mantapkan payudara dengan short bra premium beautiful

Salam hormat kepada pelanggan yang berminat untuk membeli short bra. Ramai yang mesej tanya harga dan saiz badan. Saya tak letak harga di blog kerana harga mengikut saiz badan masing-masing. Jadi untuk memudahkan pelanggan saya letak disini cara betul nak sukat bra ni , short bra ni unik dan lain dari short bra yang di jual di pasaraya biasa. Sila klik tajuk link di bawah untuk membaca kelebihan short bra premium beautiful. Serba sedikit menjawab persoalan yang biasa di tanya  : Short bra premium beautiful tak ada span tetapi boleh up payudara dan kemaskan payudara. Sesuai untuk orang yang nak…

Continue reading

Bengkung Paling Senang Nak Di Pakai Selepas Bersalin

pakai bengkung selepas besalin

Pemakaian bengkung selepas besalin memang popular dalam adat tradisi orang melayu di Malaysia ni , namum berapa ramai yang praktikkan pemakain bengkung ni ? Saya sendiri beri berbagai alasan untuk tidak memakai bengkung ketika selepas beranak , dan natijahnya .. perut mengembang , bukan buncit macam lelaki yang buncit tu , tapi sebaliknya kulit yang menggelebeh.. Untuk mengembalikan kulit perut seperti sediakala memanglah kena berdisiplin memakai bengkung. Bengkung juga banyak pilihan di zaman sekarang , nak yang mahal ? nak yang murah ? bergantung pada si pemakai … Tapi alang-alang dah membeli apa kata kita beli sesuatu yang sangat bermanfaat…

Continue reading