THROWBACK : Resepi Kek Biskut Cheese

Entry throwback aje la mampu , saya suka ambil gambar , banyak gambar aktiviti harian tertanam dalam memori telefon , nak update blog tu saja yang kadang-kadang malas , eh .. selalu malas .. Ini dah lama dah buat .. cheese biskut , guna biskut meryy coklat .. letak pulak kacang nips di atas nya .. sedap .. simple … dan paling suka sekali senang nak buat.

Resepi kek biksut cheese  memang ambil di facebook saja .. sekarang senang dah .. ada internet semua jadi .. nama kek ni sebenar memang tak tahu la , saya letak sendiri je la .. memandangkan semua pun ingat-ingat lupa dah sekarang ni , jadi resepi ni kena tulis untuk jadi panduan saya sendiri esok ni.

IMG_7437

Resepi kek biskut cheese  : ( Pertama kali nak ucap terima kasih kepada empunya resepi , saya dah lupa nak bagi kredit pun , ambik di facebook )  Read More