biodata

DRAMA ARAHAN TERBARU AZIZ M.OSMAN,MY DARLING INSPEKTOR DANIEL

Aziz M. Osman antara pengarah terbaik di Malaysia. Siapa tak kenal pengarah yang sorang ni kan? Antara filem arahan dia XX-RAY, Puteri Impian & banyak lagi.. Kebanyakkan Filem Arahan beliau tidak mengecewakan sejak dulu lagi. Begitu juga dengan drama drama arahan beliau. Aziz M.Osman yang lahir dari keluarga seni dimana Arwah ayahnya M.Osman seorang Penyanyi …

DRAMA ARAHAN TERBARU AZIZ M.OSMAN,MY DARLING INSPEKTOR DANIELRead More »

KENALI SIAPA SEBENAR NEERA AZIZI, HEROIN DRAMA MISS KAPTEN CIKGU WAIZ

Sapa kat sini sedang follow drama Miss Kapten Cikgu Waiz.. Saya? Of course belum lagi tengok walau 1 episod.. Hahahaha.. Busy sikit sekarang ni nak layan drama tapi memang selalu dok nampak la iklan di kat TV. Tapi ada nampak jugak followers drama ni mula up pasal drama ni.. Yelah, kalau drama ni mengetengahkan pelakon …

KENALI SIAPA SEBENAR NEERA AZIZI, HEROIN DRAMA MISS KAPTEN CIKGU WAIZRead More »