DRAMA ARAHAN TERBARU AZIZ M.OSMAN,MY DARLING INSPEKTOR DANIEL

DRAMA ARAHAN TERBARU AZIZ M.OSMAN,MY DARLING INSPEKTOR DANIEL

Aziz M. Osman antara pengarah terbaik di Malaysia. Siapa tak kenal pengarah yang sorang ni kan? Antara filem arahan dia XX-RAY, Puteri Impian & banyak lagi.. Kebanyakkan Filem Arahan beliau tidak mengecewakan sejak dulu lagi. Begitu juga dengan drama drama arahan beliau. Aziz M.Osman yang lahir dari keluarga seni dimana Arwah ayahnya M.Osman seorang Penyanyi […]

KENALI SIAPA SEBENAR NEERA AZIZI, HEROIN DRAMA MISS KAPTEN CIKGU WAIZ

KENALI SIAPA SEBENAR NEERA AZIZI, HEROIN DRAMA MISS KAPTEN CIKGU WAIZ

Sapa kat sini sedang follow drama Miss Kapten Cikgu Waiz.. Saya? Of course belum lagi tengok walau 1 episod.. Hahahaha.. Busy sikit sekarang ni nak layan drama tapi memang selalu dok nampak la iklan di kat TV. Tapi ada nampak jugak followers drama ni mula up pasal drama ni.. Yelah, kalau drama ni mengetengahkan pelakon […]

Biodata Hisyam Hamid | Drama abang bomba i love you

Biodata Hisyam Hamid | Drama abang bomba i love you

Assalamualaikum , mana datang la biodata Hisyam Hamid ke blog ni. Akak tak update lagi woii .. Dah lama tak berapa follow drama. Sibuk menjahit baju sekarang. Untuk tidak menghampakan peminat DRAMA ABANG BOMBA , I LOVE YOU nah akak update kan biodata pelakon utama di Hisyam Hamid. Beliau sudah pun berkawin selama lebih 8 […]