DRAMA ARAHAN TERBARU AZIZ M.OSMAN,MY DARLING INSPEKTOR DANIEL

Aziz M. Osman antara pengarah terbaik di Malaysia. Siapa tak kenal pengarah yang sorang ni kan? Antara filem arahan dia XX-RAY, Puteri Impian & banyak lagi.. Kebanyakkan Filem Arahan beliau tidak mengecewakan sejak dulu lagi. Begitu juga dengan drama drama arahan beliau. Aziz M.Osman yang lahir dari keluarga seni dimana Arwah ayahnya M.Osman seorang Penyanyi terkenal zaman 60an kalau tak silap. Antara Lagu popular arwah Ayahnya M.Osman adalah Suzana. Walau bukan zaman saya tapi lagu ni memang menjadi lagu kegemaran saya ok! Ibu kepada Aziz M.Osman, Afida Es juga seorang pelakon cuma mungkin kurang aktif sekarang. Adik beradik beliau, Zulkifli M.Osman…

Continue reading

KENALI SIAPA SEBENAR NEERA AZIZI, HEROIN DRAMA MISS KAPTEN CIKGU WAIZ

Sapa kat sini sedang follow drama Miss Kapten Cikgu Waiz.. Saya? Of course belum lagi tengok walau 1 episod.. Hahahaha.. Busy sikit sekarang ni nak layan drama tapi memang selalu dok nampak la iklan di kat TV. Tapi ada nampak jugak followers drama ni mula up pasal drama ni.. Yelah, kalau drama ni mengetengahkan pelakon yang cantik & handsome confirm la ada yang nak menonton kan? Bila tengok pelakon yang pegang watak Heroin dalam drama ni tertanya juga sapa pelakon ni. Tak pernah nampak sangat muka dia kat mana2 drama melayu.. Rupanya pelakon baru tapi Drama Miss Kapten Cikgu Waiz…

Continue reading

Biodata Hisyam Hamid | Drama abang bomba i love you

Assalamualaikum , mana datang la biodata Hisyam Hamid ke blog ni. Akak tak update lagi woii .. Dah lama tak berapa follow drama. Sibuk menjahit baju sekarang. Untuk tidak menghampakan peminat DRAMA ABANG BOMBA , I LOVE YOU nah akak update kan biodata pelakon utama di Hisyam Hamid. Beliau sudah pun berkawin selama lebih 8 tahun dan beliau artis atau pun Singapore , bukan artis Malaysia kan.. Tapi glamour di Malaysia. Anak-anak den suka sangat .. mak nya jeling jeling tumpang tengok je lah .. Memeriahkan suasana.

Continue reading

Profile Aaron Aziz Atau Seth Tan

Share

Salam Bahagia 🙂

ececeeehhh sakit gigi lak , tapi tengah layan nora elena episod 17 ni memang best ..ahak ahak dah termelekat pulak …. jadi sambil – sambil tu meh layankan Profile Hero Dalam darama Nora Elena iaitu Aaron aziz ataupun Seth Tan ..

Biodata, Profile dan Gambar Aaron Aziz

Biodata, Profile dan Gambar Aaron Aziz

PROFIL AARON AZIZ

Nama: Aaron Aziz

Umur: 35

Warga negara: Singapura

Status: Berkahwin

Isteri: Diyana

Anak: Danish, 3, dan Dwi, 1 tahun setengah

Website: