Update ringkas je .. hari ni hari last untuk saya berjuang untuk mencapai iPhone4s tu , tapi hari ni saya tak dapat online seperti biasa , masa terluang saya di habiskan di Hospital menemani umi baby ariff yang tengah berjuang di wad ICU , sekali lagi saya akan ke hospital. Semalam bukan main saya seronok menghadiri majlis mesyuarat agung penduduk setempat , saya tak tahu anak sedara saya tengah sakit tenat. Pagi ni dapat call dari kakak saya , dia kata anaknya tak respon , dia dah demam panas sehari , dah bawak pergi klinik , memandangkan anaknya tu suspek …
Haipp.. lama tak bercerita kan ? bukan pe .. bukan nak kejar SEO ..sebab entri berbentuk hiburan senang sangat nak buat .. 10 minit je siap .. tapi kalau entri bercerita ni punya lah panjang berjela nak ceritakan .. banyak masa , banyak taip ..ehhh .. kata suka sangat jadi blogger ..pastu banyak rungut lak PB ni kan.. Jadi seorang ibu ni memang banyak benda nak buat , kalau boleh nak jadi supermak tu ..semua ibu nak buat .. hahah.. kalaulah .. Bukan pe ye … 4 hari dah baby dan una demam.. puasa ke – 2 dan ke – …