Cara semak bil astro melalui sms

Baru dapat cara nak semak bil astro paling pantas dan cepat. Kini pelanggan astro boleh semak bil astro melalui sms , lebih mudah bukan ? semak bil dan buat pembayaran online , tak perlu terkejar-kejar untuk pergi kekaunter beratur panjang dan sebagainya.

haa bukan apa gara-gara melanggan astro first , tak tahu jumlah bil maka tak dapat bayar dan dipotong haaa..padan muka puanbee kan ?
pastu puanbee pandai lah call dan tanya astro tu ada rupanya cara cepat dan senang nih ceh !!…

cara nya senang bangat seh 🙂

cek melalui sms :

1- Astro bal ic (masukkan no ic korang ) dan send ke 33310

2- Astro bal ac (masukkan no akaun astro korang) dan send ke 33310

nanti dia reply lah balik berapa bil semasa korang…ok itu je nak bg tau ! selamat mencuba 🙂