Hahaha tengok tak semalam , saya tengok depan-depan je , si suami ada , apa lagi remote dia yang pegang , orang lelaki bukan nak layan drama begini .. bosan katanya .. hari ni saya cari link download biar mimpi sampai ke bintang , dah jumpa satu .. nak download dan tengok semasa dalam perjalanan balik ke kampung .. tak lah bosan sangat. Klik sini untuk download link biar mimpi sampai ke bintang Saya rasa best kot drama biar mimpi sampai ke bintang ni , mula-mula tengok pun dah rasa kelakar .. Cerita pendek Alyah adalah seorang gadis remaja biasa …