Apa beza fanpage dan personal profile ?

Saya percaya semua peniaga online akan mengalami masaalah ini.Setiap kali gambar di upload , akan ada komen . PM .. PM .. PM ..Persoalan nya di sini , admin facebook nak PM apa ? semua detail dah ada pada gambar , code , saiz , harga , dan cara pembelian / penghantaran.Dia masih minta kita PM. Masaalah kedua , admin fanpage facebook memang tak boleh PM sesiapa pun ( PM = PRIVATE MESSAGE ). Dah memang di tetapkan untuk menjaga privasi pengguna.Setiap kali dia minta kita PM , setiap kali tu lah kita bagi tahu dia , tak boleh PM…

Continue reading

Koleksi Baju Sofia The First Kegemaran Kanak-Kanak

Mana nak cari koleksi baju / dress / pyjamas dengan tema SOFIA THE FIRST ? sini saya ada .. ehem .. mula-mula dulu tak tahu , apa yang si laila minta-minta , rupanya diorang asyik sangat dengan watak kartun ni. Sampai kalau nampak budak lain pakai baju Sofia the first ni diorang akan tengok sampai tak toleh ke tempat lain dah. Laila akan terus bentangkan usul ke ayah dia.( memang nak beli apa-apa kena rujuk ke ayah kan.) Sekali dah jumpa website jual baju ini. Saya terjebak dan terus menjual.

Continue reading