MasterChef Selebriti Malaysia : Kenapa Mejar Dr. Faiz Tersingkir

Antara dua Azwan Azli dan Mejar Dr. Faiz nak sokong siapa ? eii kalau saya memang nak Dr. Faiz tu ada sampai akhir episod , tapi ye lah .. kalau tak ada orang nak buat drama ni tak best lak Masterchef Selebriti ni.. alahai .. dah kurang mood nak tengok rancangan ni…. Layan je le gambar , episod pertama dah tersingkir , kecewa den , patutnya tak ada penyingkiran di awal-awal ni .. Lepas ni nak sokong sapa ? tak tahu lagi .. rasa nak sokong Angah lah pulak .. hehe .. tenggelam punca orang kata… Nak komen pasal masakkan pun kita…

Continue reading

Si Jelita & Si Kacak Dalam Rancangan Masterchef Selebriti Malaysia

Rancangan Masterchef mendapat sambutan hangat bukan saja di negara luar malahan di Malaysia. Si Jelita dan Si Kacak yang pada asalnya bukan lah seorang chef kini akan berentap dalam rancangan Masterchef Selebriti Malaysia. Tidak sabar rasanya nak tengok semua peserta yang merupakan selebriti bertanding dalam rancangan Masterchef untuk pusingan kedua. Astro kini telah membuat keputusan untuk menerbitkan program realiti MasterChef Selebriti Malaysia, yang akan disiarkan melalui rangkaian Astro Ria (saluran 104). Program ini disertai oleh 16 selebriti Malaysia dan memulakan penggambaran pada 27 Mac 2012. Si Lelaki Kacak  Dalam Masterchef Selebriti Malaysia  Boleh ke ? Tomok ni memasak yek ?

Continue reading

Tonton Fesyenista Manja Baby Kiko (Ada anak blogger masuk tak ?)

artis dalam fesyenista baby kiko

Saya baru ternampak iklan Fesyenista Manja Baby Kiko , tak sabar nak tengok , artis menghias budak-budak kecil , entah cam mana lah gamaknya kan ? saya dah puas dah menghias anak-anak di rumah ni , layan budak-budak best .. meriah rumah kalau ada budak-budak ni di rumah. Akhirnya Fesyenista Manja Baby Kiko Season 2 akan mula di tayangkan setiap ahad , 6.30pm sebanyak 10 episode di Astro Ria (104) siaran ulangan pada Isnin 8:00pm. Pertandingan ni di kira melalui cara vote. Siapa artis yang korang rasa nak sangat tengok dalam menghias budak-budak ? Kalau saya mungkin Fara Fauzana ,…

Continue reading

Artis Yang Masuk MasterChef Selebriti

Masterchef-Selebriti-Malaysia

Seperti yang kita semua tahu , kelmarin ada rancangan MasterChef Malaysia , sekarang ni Masterchef Selebriti pulak , MasterChef Malaysia tu pun dah jadi selebriti sebenarnya. Walau apa pun saya suka rancangan masak-masak ni , kalau sebelum ni saya selalu tengok rancangan masak-masak di Astro channel AFC (Asian Food Channel) , Atau rancangan “The next top chef ” channel DIVA (702) seronok tengok orang masak , mungkin boleh cedok sikit dan guna pakai di dapur kita. Kini dah ada Masterchef selebriti pula , mesti kelakar kan ? pandai ke selebriti ni masak ? sama-sama nantikan , saya mesti sokong rancangan…

Continue reading