Si Jelita & Si Kacak Dalam Rancangan Masterchef Selebriti Malaysia

Si Jelita & Si Kacak Dalam Rancangan Masterchef Selebriti Malaysia

Rancangan Masterchef mendapat sambutan hangat bukan saja di negara luar malahan di Malaysia. Si Jelita dan Si Kacak yang pada asalnya bukan lah seorang chef kini akan berentap dalam rancangan Masterchef Selebriti Malaysia. Tidak sabar rasanya nak tengok semua peserta yang merupakan selebriti bertanding dalam rancangan Masterchef untuk pusingan kedua. Astro kini telah membuat keputusan […]

Tonton Fesyenista Manja Baby Kiko (Ada anak blogger masuk tak ?)

Tonton Fesyenista Manja Baby Kiko (Ada anak blogger masuk tak ?)

Saya baru ternampak iklan Fesyenista Manja Baby Kiko , tak sabar nak tengok , artis menghias budak-budak kecil , entah cam mana lah gamaknya kan ? saya dah puas dah menghias anak-anak di rumah ni , layan budak-budak best .. meriah rumah kalau ada budak-budak ni di rumah. Akhirnya Fesyenista Manja Baby Kiko Season 2 […]

Artis Yang Masuk MasterChef Selebriti

Artis Yang Masuk MasterChef Selebriti

Seperti yang kita semua tahu , kelmarin ada rancangan MasterChef Malaysia , sekarang ni Masterchef Selebriti pulak , MasterChef Malaysia tu pun dah jadi selebriti sebenarnya. Walau apa pun saya suka rancangan masak-masak ni , kalau sebelum ni saya selalu tengok rancangan masak-masak di Astro channel AFC (Asian Food Channel) , Atau rancangan “The next […]

Merlin Buat Ku Malas

Merlin Buat Ku Malas

Sekarang ni malas sangat nak online , rasa masa tak cukup pulak ,asyik nak tengok cerita fantasi Merlin lah.. oh ya , tahu lah korang semua layan korea je kan ? tapi saya dah ikut Merlin ni dari siri 1 tapi siri lain tak sama dengan siri 4.. aiii susah pula nak terangkan disini , […]

EORI kartun Baru Di Astro Ceria Akan Datang ..

EORI kartun Baru Di Astro Ceria Akan Datang ..

Berdepek lagi lah anak-anak tengok ada kartun baru EORI ni kan , oh tak pe cuti sekolah pun dah dekat , so bagi peluang anak-anak tengok kartun , mak-mak leh join sekali (Buruk perangai maknya). Eori akan ditayangkan khas di TV astro CERIA (chanel 611).kartun EORI tersebut cuba untuk menyampaikan kisah-kisah teladan kepada kanak-kanak khasnya […]