Juara masterchef selebriti malaysia

Lega dah habis rancangan Masterchef selebriti pertama di Malaysia ni. Kuss semangat … seakan memahami , kelmarin saya buat entri pasal siapa kah juara dalam rancangan masterchef selebriti akhir ni , ramai yang mengundi Angah dan Dato’ Fazley Yaakob , dan mereka berdua juga lah yang layak berentap merebut gelaran juara. Ramai juga yang mengundi Dato’ Fazley dan memang sah Dato ‘ Fazley menjadi juara.

Korang memang pandai teka-teka kan ? macam ahlil nujum dah..

Juara masterchef selebriti malaysia
Sekalung tahniah buat Dato’ Fazley Yaakob

Sumber gambar : intagram Dato’ Fazley

Memang dah ramai blogger , pengguna facebook , twitter dan isntagram mengucapkan tahniah , tetapi saya nak juga ucap tahniah.. dasyat juga dia masak.. itik yekk .. hehehe ..

Masa di umumkan Dato’ Fazley , saya sebak juga sikit , sebab terbayang-bayang satu part Dato’ Fazley berlari – lari dari dapur ke bahagian masak , lepas tu terduduk sebab penat sangat Β ..punyalah sedih time tu .. aisyehh ..

Ni lah orang pompuan… semua nak sedih..

Tahniah sekali lagi di ucapkan pada Dato’Fazley .. tak di lupakan kepada semua peserta lain.. best juga tengok gelagat memasing memasak..

Contest kita apa cer ? — link

Elyana telah pun di kurniakan seorang anak perempuan yang selamat di lahirkan pada 27 Ogos 2011 lebih kurang anak sedara saya je.. anak sedara saya masuk ICU tak dapat nak ambil gambar nya …. comel sangat .. tahniah di ucapkan buat Elyana …

Gambar Anak Pertama Elyana

β€œSalam kepada semua rakan & ahli keluarga, saya selamat melahirkan puteri pertama saya pada 27 Ogos, jam 6:45 petang. Syukur Alhamdulillah.” – laporan laman rasmi sila ke Facebook Elyana.

Saat tengok drama ramdahn terakhir tu memang tertarik dengan lagu temanya , sangat sedap pulak telinga ni mendengar.. oh nama penyayinya pun saya tak pernah dengar..

Lagu tema untuk ramadhan terakhir ini di nyanyikan oleh Pompa Bensi , nak dengar layan you tube ni dulu , lagu ni memang susah nak cari , yang full version tak jumpa lagi . layan mana ada , nanti dah jumpa kita share disini ..

atau boleh layan

sinopsis ramadhan terakhir

link disini
Read More →

Layan Sinopsis Drama Ramadhan Terakhir DiTv3 Drama ini telah pun mula di tayangkan di tv3 mulai 26 julai , saya terlepas episod pertama .. biasalah semua pun terlepas πŸ™‚ saya seorang ibu yang sibuk agaknya..Drama ini adalah pengganti kepada drama anissa kan .. harap2 best ..

Tajuk Drama : Ramadhan Terakhir
Siaran : TV3 – Slot Samarinda
Tarikh Siaran : 26 Julai 2011
Waktu Siaran : Selasa Hingga Khamis 10:30 Malam

Sinopsis Drama Ramadhan Terakhir DiTv3
Ramadan Terakhir mengisahkan Hisham seorang usahawan yang berjaya berusaha membimbing isteri dan anak-anaknya untuk kembali ke jalan yang benar di sisi agama Islam. Dia disahkan mengidap kanser kronik dan mempu untuk bertahan beberapa bulan saja lalu bertekad untuk membetulkan semula haluan hidup beliau yang begitu tercemar dengan pelbagai dosa sepanjang hidupnya.
Read More →

laila manja drama

Ok .. dah habis pun drma sijundai , sangat geram dgn seri tak terluah , saya ikut drama sijundai tu kadang-kadang tapi geram juga , selepas habis sijundai penganntinya adalah drama laila manja pula.. ermm nanti lah kalau sempat layan , kalau tak tinggal.. banyak drama dan filem sekarang ni tak terkejar lak! Dari pada pembacaan sinopsis di bawah drama ni pun bermain dengan perasaan kita juga , jaga2 wanita jangan sampai tergolong dalam carte ke 16 dalam dunia tu hehe..Read More →