AWAS! GANGGU RUMAHTANGGA ORANG MENJADI KESALAHAN JENAYAH SYARIAH

Baru baru kecoh pasal seorang artis terkenal kelahiran Singapore yang di tahan kerana di katakan mengasari sehingga mencederakan isterinya yang masih dalam pantang. Perkara tu berlaku bila si isteri dapat tangkap suami keluar dengan perempuan lain, juga seorang artis. Berlaku pergelutan antara mereka menyebabkan si isteri tercedera. Kecoh 1 alam maya kes tu. Masing2 mengecam tindakkan artis lelaki tersebut yang di sifatkan kejam & artis wanita yang keluar bersama artis lelaki berstatus suami & bapa kepada seorang bayi pun tak kurang hebat di kecam netizen. Dia di gelar sebagai perampas & cuba meruntuhkan rumahtangga orang. Tapi khabar Artis tersebut &…

Continue reading

KENALI SIAPA SEBENAR NEERA AZIZI, HEROIN DRAMA MISS KAPTEN CIKGU WAIZ

Sapa kat sini sedang follow drama Miss Kapten Cikgu Waiz.. Saya? Of course belum lagi tengok walau 1 episod.. Hahahaha.. Busy sikit sekarang ni nak layan drama tapi memang selalu dok nampak la iklan di kat TV. Tapi ada nampak jugak followers drama ni mula up pasal drama ni.. Yelah, kalau drama ni mengetengahkan pelakon yang cantik & handsome confirm la ada yang nak menonton kan? Bila tengok pelakon yang pegang watak Heroin dalam drama ni tertanya juga sapa pelakon ni. Tak pernah nampak sangat muka dia kat mana2 drama melayu.. Rupanya pelakon baru tapi Drama Miss Kapten Cikgu Waiz…

Continue reading

Tahniah ! Dato’ Fazley Juara Masterchef Selebriti Pertama Di Malaysia

Juara masterchef selebriti malaysia

Lega dah habis rancangan Masterchef selebriti pertama di Malaysia ni. Kuss semangat … seakan memahami , kelmarin saya buat entri pasal siapa kah juara dalam rancangan masterchef selebriti akhir ni , ramai yang mengundi Angah dan Dato’ Fazley Yaakob , dan mereka berdua juga lah yang layak berentap merebut gelaran juara. Ramai juga yang mengundi Dato’ Fazley dan memang sah Dato ‘ Fazley menjadi juara. Korang memang pandai teka-teka kan ? macam ahlil nujum dah.. Sumber gambar : intagram Dato’ Fazley Memang dah ramai blogger , pengguna facebook , twitter dan isntagram mengucapkan tahniah , tetapi saya nak juga ucap…

Continue reading

Gambar Anak Elyana Yang Dilahirkan Pada 27 Ogos

Elyana telah pun di kurniakan seorang anak perempuan yang selamat di lahirkan pada 27 Ogos 2011 lebih kurang anak sedara saya je.. anak sedara saya masuk ICU tak dapat nak ambil gambar nya …. comel sangat .. tahniah di ucapkan buat Elyana …

Gambar Anak Pertama Elyana

“Salam kepada semua rakan & ahli keluarga, saya selamat melahirkan puteri pertama saya pada 27 Ogos, jam 6:45 petang. Syukur Alhamdulillah.” – laporan laman rasmi sila ke Facebook Elyana.