Baru baru kecoh pasal seorang artis terkenal kelahiran Singapore yang di tahan kerana di katakan mengasari sehingga mencederakan isterinya yang masih dalam pantang. Perkara tu berlaku bila si isteri dapat tangkap suami keluar dengan perempuan lain, juga seorang artis. Berlaku pergelutan antara mereka menyebabkan si isteri tercedera. Kecoh 1 alam maya kes tu. Masing2 mengecam […]

INFO

Elyana telah pun di kurniakan seorang anak perempuan yang selamat di lahirkan pada 27 Ogos 2011 lebih kurang anak sedara saya je.. anak sedara saya masuk ICU tak dapat nak ambil gambar nya …. comel sangat .. tahniah di ucapkan buat Elyana … “Salam kepada semua rakan & ahli keluarga, saya selamat melahirkan puteri pertama […]

By Puanbee

Saat tengok drama ramdahn terakhir tu memang tertarik dengan lagu temanya , sangat sedap pulak telinga ni mendengar.. oh nama penyayinya pun saya tak pernah dengar.. Lagu tema untuk ramadhan terakhir ini di nyanyikan oleh Pompa Bensi , nak dengar layan you tube ni dulu , lagu ni memang susah nak cari , yang full […]

By Puanbee

Layan Sinopsis Drama Ramadhan Terakhir DiTv3 Drama ini telah pun mula di tayangkan di tv3 mulai 26 julai , saya terlepas episod pertama .. biasalah semua pun terlepas 🙂 saya seorang ibu yang sibuk agaknya..Drama ini adalah pengganti kepada drama anissa kan .. harap2 best .. Tajuk Drama : Ramadhan Terakhir Siaran : TV3 – […]

By Puanbee

Ok .. dah habis pun drma sijundai , sangat geram dgn seri tak terluah , saya ikut drama sijundai tu kadang-kadang tapi geram juga , selepas habis sijundai penganntinya adalah drama laila manja pula.. ermm nanti lah kalau sempat layan , kalau tak tinggal.. banyak drama dan filem sekarang ni tak terkejar lak! Dari pada […]

By Puanbee

Sinopsis Filem Karipap Karipap Cinta yang mengisahkan Ali, seorang pemuda yang bersopan santun tetapi tidak memiliki cita-cita dan motivasi. Dia bekerja di sebuah syarikat akhbar politik dan majalah misteri. Tugasnya mengambil gambar kawasan yang kelihatan seram dan mengubahsuainya menjadi gambar yang kelihatan mempunyai hantu. Ali jatuh hati kepada seorang kartunis, Sarah. Dalam satu kejadian ragut, […]

By Puanbee

Yuhuu telenovela baru akan muncul di TV3 , saya suka telenovela dari Asia dan Amerika Latin seperti MARIMAR, “SHE – WOLF, The Last Sentinel” & Stairway To Heaven (Filipina), THANK YOU (Korea), STRIVING FOR A SUN (Thailand), LALOLA dan MARINA (Sepanyol). Suka .. seperti yang semua orang tahu kaum hawa suka drama berbentuk romantis dan […]

By Puanbee