Puanbee kembali , terima kasih fivio

Salam Bahagia Semua 🙂
huhu lega lah dapat bukak balik blog ni , dr petang semalam jiwa tersiksa je rasa hee, ku tak dapat bukak blog sebab limit bandwitdh , memang agak susah kalau pakai WordPress semua sendiri ok!..tetiba semalam rasa tak best je pakai wordpress kenapa ntah , pertama income blog tk lah banyak mana , tapi kena bayar banyak-banyak kan , fikir punya fikir berbaloi ke ?? ermmm ..pastu rasa nak topup bandwidht nak tranfer semua post ke blogspot dan nak pakai blogspot balik ..haha sebab bee memang tak suka nak bayar dan bayar tiap-tiap bulan cam ni , income tak banyak sangat pun…baiklah guna yang free ajer….TAPI hari ini bee tweet dengan kak yanmie minta tolong percepatkan proses nak top up bandwidth blog ni , tak tahan beb lama-lama tak bukak blog , rasa kosong je haha…ini blogger tegar tau !…

Dan tadi selepas borak-borak dengan kak yanmie tu , then aku offline lah nak pergi masak , karang anak-anak kebulur hehe…dah siap ku online balik tengok email balik dan tuptup email nya berbunyi begini

Assalamualaikum,

Saya sudah upgradekan blog Puan ke pakej yang lebih besar percuma untuk setahun.

Terima kasih,

————————————————–
Fadhlullah Abd Rahman
Fivio.com Management

Wah legaaaa…..allhamdulillah rezeki , haha sebenarnaya bee risau jugak , alamak berapa lah nak kena bayar ni !..erm rasa malas nak ber wordpress !..rasa tak layak nak berwordpress haha..macam-macam lah ..kalau percuma tu okey lah kan …terima kasih banyak buat En fadhlullah , suka sangat ..

Terima kasih jugak pada kawan-kawan yang perihatin siap ke fb , email , twitter , blog satu lagi , wah terharu sangat bee hargai semua tu 🙂

Please follow and like us:
200