yuhuu meh rapat-rapat , nak review blog lagi nih biasa lah kan program blog puanbee , menreview blog kadang2 rajin….kadang2 malas..heee tapi skrg rajin ….korang nak di review ? klik sini untuk tengok syarat-syarat yer 🙂 Kali in blog yang menjadi mangsa ialah ct honey , nih spesis bee jugak nih , tapi bee lebah dia madu hakhak..di blog ct bee paling suka lepak tengok2 tutorial quilt walopun bee tk buat haa..tengok je…suka tengok rajin ct nih , korang patut jengan blog ct ..Meh tengok tutorial beg jeans ranggi di blog ct ..bestt lah 🙂 Header ct , erm mungkin …