anak-anak

Anak syurga

Satu petang tengah aku ” melayan facebook ” , ternampak satu ucapan berbaur romantik , bersahaja dan mungkin nada kerisauan di tambah dengan tujuan sebenar nak beri tahu keluarga dan rakan taulan tentang status terkini tentang kehamilan si isteri nya. ” SaYang sanGat kAt ayAng…SeMoga dI perMudahkan seGala urUsan…kUatkan seMangat… “ Maka mereka yang mengetahui …

Anak syurgaRead More »

Syamim 3 tahun – 11.11.16

Assalamulaikum , syamim dah masuk 3 tahun pada 11.11.16. Cepat nya masa berlalu kan. Sekarang ni syamim masi lagi menyusu susu ibu. Tak mau air / susu lain. Bercakap agak pelat. Tetapi syamim menjadi anak paling romantik , paling sweet talking , paling pandai memuji orang. Pampers masih lagi pakai. Berapa hari dah cuba ceraikan …

Syamim 3 tahun – 11.11.16Read More »

Tempahan : Nursing cover

Assalamualaikum ┬ádan hai. Ini tempahan nursing cover pertama saya. Allhamdullillah .. customer berpuas hati. Pertama kali buat nursing cover haruslah berdebar tunggu sampai ke customer dan tanya feedback. Saya terima tempahan nursing cover kalau puan puan nak size besar boleh request. Kain sendiri pun boleh kain saya belikan pun boleh. Nak sedondon dengan sarung bantal …

Tempahan : Nursing coverRead More »