Tempahan : Nursing cover

Assalamualaikum  dan hai. Ini tempahan nursing cover pertama saya. Allhamdullillah .. customer berpuas hati. Pertama kali buat nursing cover haruslah berdebar tunggu sampai ke customer dan tanya feedback. Saya terima tempahan nursing cover kalau puan puan nak size besar boleh request. Kain sendiri pun boleh kain saya belikan pun boleh. Nak sedondon dengan sarung bantal tilam pun boleh. Semua boleh lah katakan. Saya belikan kain untuk customer ni di Spotlight Ampang Point , semua orang tahu kan kain Spotlight mahal macam mana , tapi saya cari kain yang ada sale je lah. Janji dapat kain cantik dan berkualiti. Kain jenis…

Continue reading

Karipap King Kong Desa Pandan

Cerita pasal Karipap King Kong tiba – tiba. Dulu masa saya muda remaja ada seorang kakak tu jual karipap besar macam karipap king kong ni. Harga dalam RM2.50 , Itu cerita 13 tahun lepas. Tetapi nak cakap. Size nya sama . Rasa tepung di luar sama. Tapi inti di dalam lain. Masa lalu lalang di depan gerai karipap king kong desa pandan ni. Teringat lah karipap besar kakak 13 tahun lepas. Jadi teringin. Tetapi pandang harga tak jadi lah nak beli. Sebab nya kalau beli satu dua memang tak cukup. Entah macam mana , hari ni terrbeli.. padahal nya ..huhuhu…

Continue reading

Tukang Urut / Bidan Kawasan Ampang

Assalamualaikum. Baru-baru ini saya keguguran , maka bermula lah sesi mencari tukang urut atau mak bidan kawasan Ampang, punya la susah nauzubillah. Tanya orang sana sini , telefon sana sini , ada yang kena booking , ada yang perlu di buat temujanji. Tapi allhamdulillah , tengah cari-cari tu jumpa seorang adik tengah menampak iklan untuk menawarkan servis tukang urut dari rumah ke rumah. Please follow and like us:200

Continue reading

Murtabak sedap di Ampang

Hujan-hujan demam dan tak ada selera nak makan , tapi teringat macam-macam makanan. Sedapnya murtabak disini. Nyummm~  Port kedai mamak village di axis atrium ampang. Sedap! Tapi hujan lebat tak boleh keluar untuk beli murtabak. Saya tengok gambar saja , sama dengan kalian. Please follow and like us:200

Continue reading