Pageview sebulan blog Puanbee.com

Pageview sebulan blog Puanbee.com

Tadi , nampak seorang blogger update status tanya pageview blog di facebooknya. Baru lah tergerak hati nak tengok pageview blog sendiri. Ok lah pageview ni sebab jarang sangat update blog sekarang. Tetapi saya menerima traffic 100% dari google. Mereka mencari info dan kebanyakkan tips yang saya tulis dari pengalaman saya sendiri. Sebenarnya saya ada masaalah […]

Top blogger di Alexa.com 2012 (kategori peribadi )

Top blogger di Alexa.com 2012 (kategori peribadi )

Dah lama sangat tak nampak mana-mana blogger membuat senarai Top blogger di Alexa.comĀ ini , dulu rajin la buat senarai ni di keluarkan setiap bulan oleh blogger INI . Perbezaan paling ketara yang saya nampak , dulu ranking alexa.com ini di monopoli oleh blogger / penulis blog amatur. Sekarang ni kemain banyak website perbankan , website […]

TOP 12 Ranking Blog Malaysia 2012 ( Mengikut Alexa)

Salam dari kejauhan , dah agak lama tak tengok ranking blog malaysia mengikut carta alexa sejak rakan blogger kita sorang tu sibuk saja.. oleh kerana itu .. saya buat lah satu entri nak tengok blog mana yang masih kekal dalam carta alexa dan tidak kekal. Kali terakhir saya buat senarai ranking mengikut alexa ni pada […]

Alexa Toolbar Puanbee | Top Sites Ranking In Malaysia

Alexa Toolbar Puanbee | Top Sites Ranking In Malaysia

Saja suka-suka hati buang masa update info di alexa , kemudian smbung kerja yang dah lama tertunggak , setahun lebih buat toolbar ni tak pernah siap sebab malas nak berfikir , tapi hari ni memang rajin , terus siap. Selepas membaca pasal alexa di blog Zarul Umbrella tu , saya rasa berkobar-kobar nak update info […]

Sumber Traffic Blog Puanbee.com

Sumber Traffic Blog Puanbee.com

Hai , selepas saya dapat pertanyaan bertalu-talu oleh wartawan kita iaitu rafinamimi.com tentang traffic blog , saya terfikir nak berkongsi sedikit apa yang saya tahu lah , bukan nak belagak atau apa ok ! .. semua orang memang sangat pentingkan traffic blog ye tak ? kalau tak de traffic blog mcm mana nak menjana duit […]