T-shirt Boboiboy fesyen kanak-kanak perempuan

11/01/2013 | By puanbee | Filed in: Personal , Parenting & Life.

T-shirt Boboiboy Kami dah sampai !!!! ” Jerit kuat-kuat … Terima kasih di ucapkan pada untie ummiehanie. Kejutan sungguh la.. tiba-tiba jek sampai T-shirt boboiboy di rumah daku. Ewah ~ Β Ummie hanie cakap dia beri atas sebab yang ” ehem-ehem ” yang pernah saya dan dia buat suatu ketika dulu.

Anak-anak suka sangat la baju ni , kalau boleh hari-hari nak pakai baju tu jek .. Ada orang tu mula-mula merajuk dia ingat di bajunya tak ada watak Yaya .. haishh kerenah anak-anak perempuan , kalau lelaki tak heran sangat kot dengan baju – baju nih kan ?

t-shirt kanak-kanak berfesyen

Khas buat tatapan Ummiehanie .. katanya nak gambar anak-anak ni untuk jadikan model baju T-shirt Boboiboy untuk fanpage beliau … Saya izinkan Β nis ambik ye .. Peace!

Bab possing tak yah habaq la .. anak dara puanbee boleh aje .. cuma baby mood kelaut sikit waktu ni , dia teruja nak berlari-lari di dalam PPS tu , sampai tak nak begambar ..

t-shirt kanak-kanak berfesyen

Comel bajunya .. biasa jumpa di kedai t-shirt kanak-kanak dengan watak kartun ni tak ada koleksi untuk kanak-kanak perempuan macam ni. Ummiehanie buat kan ianya satu kelainan sikit..

Kadang-kadang baby pakai T-shirt aje kat rumah , tak ada seluar …comel …

t-shirt fesyen kanak-kanak

9 tahun , 6 tahun dan 4 tahun .. semua saiz ada .. boleh pilih nak saiz apa warna apa … Dapat baju ni lama dah ..cuma nak update tu kelaut sikit la .. harap ummiehanie tak marah .. mesti dia ternanti-nanti sebab dah janji kan ..hukhuk .. Β  Siapa-siapa nak order boleh lah pilih-pilih DISINI dan sebutkan puanbee , dapat la diskaun sikit .. kan Ummiehanie ? ehem~

Update air sikit : Hari ke 14 langsung takde , rumah kakak yg kami tumpang pun dah takde air ..so kena larik ke kajang .. nasib cuti sekolah 2 hari … banyak nya benda nak di update .. tapi tergendala sudah!

Related Post


Tags: , , , , , ,

39 comments on “T-shirt Boboiboy fesyen kanak-kanak perempuan

  1. daun bidara says:

    kalau bisa bayak baju muslim kanak-kanak. Salam

  2. Amirez says:

    comel baju ni. anak perempuan saya pun suka sangat dengan boboiboy

  3. diana says:

    maisara belum ada baju gambar boboiboy lagi..dia tengok nimesti dia nak jugak..

  4. model-model boboiboy…. yeah..!!

  5. Untuk para suami xde ke? Tapi kena adjust tang perutnya :)

  6. eiela says:

    comel baju-bajunya

  7. qadar says:

    kalau gambar 3d lagi nampak cantik. xde ke yang 3d?

  8. nurmisnan says:

    Sedih dengar air tak pulih2.. padahal air banyak giler..

    Comel2 jer little angles..

  9. Salah satu kartun kesayangan putri saya boboiboy pula. Hanya saja belum punya tshirt nya putri saya tuh

  10. akubiomed says:

    Cantik rekaan t-shirt Boboi Boy untuk kanak-kanak perempuan.

  11. Arrazi says:

    Cantik baju ni. Sesuai sangat untuk kanak-kanak. Itu yang tak terlepas di badan tu sebab menarik. hehe..

  12. syamila says:

    Cantik….comel je model 3 org tu…*^?^*

  13. hafizal says:

    comel betul……brapa RM pbee

  14. Juan says:

    wow dapat baju tuh, kanak kanak mesti lah suka lagi lagi kartun kesuakaan mereka

  15. Denaihati says:

    wah, bergaya habis model cilik pbee ni.
    dalam berita tadi air akan ada khamis…kurang jelas dengar tadi

  16. papa mifz says:

    cantek baju tuh semua…sesuai dengan anak puan bee…:)

  17. Budak Nakal says:

    cantiknya t-shirt2 ni..hihi nnt lau dh ada anak lh la likan:P

  18. Ummi Hanie says:

    terima kasih byk utk testimoni best ni bee.. tak sabor2 nak upload ke fanpage Tshirt tu…. πŸ˜‰

    kelmarin ada jiran rembat 4 sekali dress ni. alhmdllh ~ :)

    p/s: yup, bisa aja diskaun utk yg mention “puanbee” tu πŸ˜‰

  19. hafizmd says:

    hamboi2…comey2nya anak puanbee..patutlah ummi hanie nakkan gambar2 budak2 comey ni… =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *