t-shirt kanak-kanak berfesyen

T-shirt Boboiboy fesyen kanak-kanak perempuan

T-shirt Boboiboy Kami dah sampai !!!! ” Jerit kuat-kuat … Terima kasih di ucapkan pada untie ummiehanie. Kejutan sungguh la.. tiba-tiba jek sampai T-shirt boboiboy di rumah daku. Ewah ~ Β Ummie hanie cakap dia beri atas sebab yang ” ehem-ehem ” yang pernah saya dan dia buat suatu ketika dulu.

Anak-anak suka sangat la baju ni , kalau boleh hari-hari nak pakai baju tu jek .. Ada orang tu mula-mula merajuk dia ingat di bajunya tak ada watak Yaya .. haishh kerenah anak-anak perempuan , kalau lelaki tak heran sangat kot dengan baju – baju nih kan ?

t-shirt kanak-kanak berfesyen

Khas buat tatapan Ummiehanie .. katanya nak gambar anak-anak ni untuk jadikan model baju T-shirt Boboiboy untuk fanpage beliau … Saya izinkan Β nis ambik ye .. Peace!

Bab possing tak yah habaq la .. anak dara puanbee boleh aje .. cuma baby mood kelaut sikit waktu ni , dia teruja nak berlari-lari di dalam PPS tu , sampai tak nak begambar ..

t-shirt kanak-kanak berfesyen

Comel bajunya .. biasa jumpa di kedai t-shirt kanak-kanak dengan watak kartun ni tak ada koleksi untuk kanak-kanak perempuan macam ni. Ummiehanie buat kan ianya satu kelainan sikit..

Kadang-kadang baby pakai T-shirt aje kat rumah , tak ada seluar …comel …

t-shirt fesyen kanak-kanak

9 tahun , 6 tahun dan 4 tahun .. semua saiz ada .. boleh pilih nak saiz apa warna apa … Dapat baju ni lama dah ..cuma nak update tu kelaut sikit la .. harap ummiehanie tak marah .. mesti dia ternanti-nanti sebab dah janji kan ..hukhuk .. Β  Siapa-siapa nak order boleh lah pilih-pilih DISINI dan sebutkan puanbee , dapat la diskaun sikit .. kan Ummiehanie ? ehem~

Update air sikit : Hari ke 14 langsung takde , rumah kakak yg kami tumpang pun dah takde air ..so kena larik ke kajang .. nasib cuti sekolah 2 hari … banyak nya benda nak di update .. tapi tergendala sudah!

124 total views, 3 views today

39 thoughts on “T-shirt Boboiboy fesyen kanak-kanak perempuan

  1. terima kasih byk utk testimoni best ni bee.. tak sabor2 nak upload ke fanpage Tshirt tu…. πŸ˜‰

    kelmarin ada jiran rembat 4 sekali dress ni. alhmdllh ~ :)

    p/s: yup, bisa aja diskaun utk yg mention “puanbee” tu πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>