T-shirt Boboiboy fesyen kanak-kanak perempuan

T-shirt Boboiboy Kami dah sampai !!!! ” Jerit kuat-kuat … Terima kasih di ucapkan pada untie ummiehanie. Kejutan sungguh la.. tiba-tiba jek sampai T-shirt boboiboy di rumah daku. Ewah ~  Ummie hanie cakap dia beri atas sebab yang ” ehem-ehem ” yang pernah saya dan dia buat suatu ketika dulu.

Anak-anak suka sangat la baju ni , kalau boleh hari-hari nak pakai baju tu jek .. Ada orang tu mula-mula merajuk dia ingat di bajunya tak ada watak Yaya .. haishh kerenah anak-anak perempuan , kalau lelaki tak heran sangat kot dengan baju – baju nih kan ?

t-shirt kanak-kanak berfesyen

Khas buat tatapan Ummiehanie .. katanya nak gambar anak-anak ni untuk jadikan model baju T-shirt Boboiboy untuk fanpage beliau … Saya izinkan  nis ambik ye .. Peace!

Bab possing tak yah habaq la .. anak dara puanbee boleh aje .. cuma baby mood kelaut sikit waktu ni , dia teruja nak berlari-lari di dalam PPS tu , sampai tak nak begambar ..

t-shirt kanak-kanak berfesyen

Comel bajunya .. biasa jumpa di kedai t-shirt kanak-kanak dengan watak kartun ni tak ada koleksi untuk kanak-kanak perempuan macam ni. Ummiehanie buat kan ianya satu kelainan sikit..

Kadang-kadang baby pakai T-shirt aje kat rumah , tak ada seluar …comel …

t-shirt fesyen kanak-kanak

9 tahun , 6 tahun dan 4 tahun .. semua saiz ada .. boleh pilih nak saiz apa warna apa … Dapat baju ni lama dah ..cuma nak update tu kelaut sikit la .. harap ummiehanie tak marah .. mesti dia ternanti-nanti sebab dah janji kan ..hukhuk ..   Siapa-siapa nak order boleh lah pilih-pilih DISINI dan sebutkan puanbee , dapat la diskaun sikit .. kan Ummiehanie ? ehem~

Update air sikit : Hari ke 14 langsung takde , rumah kakak yg kami tumpang pun dah takde air ..so kena larik ke kajang .. nasib cuti sekolah 2 hari … banyak nya benda nak di update .. tapi tergendala sudah!

39 Comments

  1. daun bidara 7 May 2013 Reply
  2. Amirez 16 January 2013 Reply
  3. diana 15 January 2013 Reply
  4. Melastik Bintang 15 January 2013 Reply
  5. Bro Framestone 14 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 15 January 2013 Reply
  6. eiela 14 January 2013 Reply
  7. qadar 13 January 2013 Reply
    • Ummi Hanie 15 January 2013 Reply
  8. nurmisnan 13 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 15 January 2013 Reply
  9. Blog Keperawatan 13 January 2013 Reply
  10. akubiomed 13 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 13 January 2013 Reply
  11. Arrazi 12 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 13 January 2013 Reply
  12. syamila 12 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 13 January 2013 Reply
  13. hafizal 12 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 13 January 2013 Reply
  14. Juan 12 January 2013 Reply
  15. Denaihati 11 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 13 January 2013 Reply
  16. papa mifz 11 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 13 January 2013 Reply
  17. Budak Nakal 11 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 13 January 2013 Reply
  18. Ummi Hanie 11 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 13 January 2013 Reply
      • Ummi Hanie 15 January 2013 Reply
  19. hafizmd 11 January 2013 Reply
    • Ummi Hanie 11 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 13 January 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.