T-shirt Boboiboy fesyen kanak-kanak perempuan

T-shirt Boboiboy Kami dah sampai !!!! ” Jerit kuat-kuat … Terima kasih di ucapkan pada untie ummiehanie. Kejutan sungguh la.. tiba-tiba jek sampai T-shirt boboiboy di rumah daku. Ewah ~ Β Ummie hanie cakap dia beri atas sebab yang ” ehem-ehem ” yang pernah saya dan dia buat suatu ketika dulu.

Anak-anak suka sangat la baju ni , kalau boleh hari-hari nak pakai baju tu jek .. Ada orang tu mula-mula merajuk dia ingat di bajunya tak ada watak Yaya .. haishh kerenah anak-anak perempuan , kalau lelaki tak heran sangat kot dengan baju – baju nih kan ?

t-shirt kanak-kanak berfesyen

Khas buat tatapan Ummiehanie .. katanya nak gambar anak-anak ni untuk jadikan model baju T-shirt Boboiboy untuk fanpage beliau … Saya izinkan Β nis ambik ye .. Peace!

Bab possing tak yah habaq la .. anak dara puanbee boleh aje .. cuma baby mood kelaut sikit waktu ni , dia teruja nak berlari-lari di dalam PPS tu , sampai tak nak begambar ..

t-shirt kanak-kanak berfesyen

Comel bajunya .. biasa jumpa di kedai t-shirt kanak-kanak dengan watak kartun ni tak ada koleksi untuk kanak-kanak perempuan macam ni. Ummiehanie buat kan ianya satu kelainan sikit..

Kadang-kadang baby pakai T-shirt aje kat rumah , tak ada seluar …comel …

t-shirt fesyen kanak-kanak

9 tahun , 6 tahun dan 4 tahun .. semua saiz ada .. boleh pilih nak saiz apa warna apa … Dapat baju ni lama dah ..cuma nak update tu kelaut sikit la .. harap ummiehanie tak marah .. mesti dia ternanti-nanti sebab dah janji kan ..hukhuk .. Β  Siapa-siapa nak order boleh lah pilih-pilih DISINI dan sebutkan puanbee , dapat la diskaun sikit .. kan Ummiehanie ? ehem~

Update air sikit : Hari ke 14 langsung takde , rumah kakak yg kami tumpang pun dah takde air ..so kena larik ke kajang .. nasib cuti sekolah 2 hari … banyak nya benda nak di update .. tapi tergendala sudah!

(Visited 20 times, 1 visits today)

39 thoughts on “T-shirt Boboiboy fesyen kanak-kanak perempuan

  1. Ummi Hanie

    terima kasih byk utk testimoni best ni bee.. tak sabor2 nak upload ke fanpage Tshirt tu…. πŸ˜‰

    kelmarin ada jiran rembat 4 sekali dress ni. alhmdllh ~ :)

    p/s: yup, bisa aja diskaun utk yg mention “puanbee” tu πŸ˜‰

    1. puanbee Post author

      sama2 nis .. org memberi kita merasa .. sambung ayat ni pelisss

      haa rezeki kita tak tau bila nak dtg kan ..

      dah upload tag bee yek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>