Sweetnya Fasha Dan Jejai Kahwin Di Bali 29 April Nanti

Semakin tiba tarikh perkahwinan Fasha Dan Jejai semakin buat saya berfikir , Sweet kot Fasha dan Jejai Kahwin di Bali 29 april nanti. Rata-rata hasil dari pembacaan saya ..Bali itu memberi gambaran suasana romantis tak terhingga , bila berkawhin di bali boleh membuat kenangan tersebut paling manis dan tak mungkin di lupakan. Saya suka dan teringat satu filem omputeh . Sweet sangat. Sampai tua ingat kot .. Tapi endingnya sedih .. tak mau cerita disini.

Ye lah .. tutup semua cerita yang sudah-sudah tentang Fasha dan Jejai ni , diorang buat diorang tanggung , kita siapa nak hukum diorang kan. Walau apa pun saya suka kan lakonan dari Fasha.

gambar kahwin fasha dan jejai

Cantik kan gambar mereka ni , rasa macam nak buat jek aksi macam ni dengan suami saya .. haha lepas tu atur anak-anak keliling .. boleh ?

Fasha-Sandha-Dan-Jejai-Berkahwin di bali

Baca berita dari METRO , Fasha dan Jejai akan melangsungkan perkahwinan mereka di Bali dan menjemput tetamu seramai 100 orang tetamu dan juga rakan media , Paling best penginapan di tanggung..

Waaa.. TAHNIAH FASHA DAN JEJAI

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

13 Comments:

  1. Pingback: Tengok Gambar Fasha Sandha Berinai Nampak Macam …

  2. fasya comel..walau apa pown org dok kata ko fasya akk suko ko

  3. Bro tengah fikir nak buat majlis kahwin dekat mana… Erm masih belum mampu nak fikirkan lagi

  4. jadi juga deme ni kawin ye…. gitulah fasha, walaupun sering dilanda kontroversi, tp tetap menang award…. bermakna lakonannya baguslah kan… nis suke tgk drama Chinta tu 😉

    Bali? teringin nak pegi… alahai… kenduri kawin kami biasa2 sgt… bersanding pun illek :p

  5. Ada duit dan kemampuan boleh buat perkahwinan seperti Fairy tales kan Puan Bee. 🙂

  6. wpun kutu tak minat fasha,ok jer dengan depa nie.semoga bahagia hendaknya..

    adakah cerita omputeh tu walk to remeber?haha cerita nie sedih..:)

  7. Harapnya hubungan dan perkahwinan mereka berkekalan
    hingga ke akhir hayat.. Dan berharap agar Fasha dan Nora
    sama2 hormat menghormati hak mereka…

  8. harap pas kahwin..dah tak pakai seksi-seksi dahh..

  9. Ibu Mifzal Arsyad

    Kahwin kt Bali? Kat Malaysia pun byk tmpat menarik..huhu

  10. Tahniah kepada mereka berdua. harap berbahagialah hendaknya. puan bee teringin yea nak bergambar macam tu! heheheh. Lagi meriah jika ada anak-anak sekali semuanya gegirl plak tu! heheheh.

  11. Boleh… Anak2 jadi mcm flower girls 😉
    Suka juga lakonan fasha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *