Sweetnya Fasha Dan Jejai Kahwin Di Bali 29 April Nanti

Semakin tiba tarikh perkahwinan Fasha Dan Jejai semakin buat saya berfikir , Sweet kot Fasha dan Jejai Kahwin di Bali 29 april nanti. Rata-rata hasil dari pembacaan saya ..Bali itu memberi gambaran suasana romantis tak terhingga , bila berkawhin di bali boleh membuat kenangan tersebut paling manis dan tak mungkin di lupakan. Saya suka dan teringat satu filem omputeh . Sweet sangat. Sampai tua ingat kot .. Tapi endingnya sedih .. tak mau cerita disini.

Ye lah .. tutup semua cerita yang sudah-sudah tentang Fasha dan Jejai ni , diorang buat diorang tanggung , kita siapa nak hukum diorang kan. Walau apa pun saya suka kan lakonan dari Fasha.

gambar kahwin fasha dan jejai

Cantik kan gambar mereka ni , rasa macam nak buat jek aksi macam ni dengan suami saya .. haha lepas tu atur anak-anak keliling .. boleh ?

Fasha-Sandha-Dan-Jejai-Berkahwin di bali

Baca berita dari METRO , Fasha dan Jejai akan melangsungkan perkahwinan mereka di Bali dan menjemput tetamu seramai 100 orang tetamu dan juga rakan media , Paling best penginapan di tanggung..

Waaa.. TAHNIAH FASHA DAN JEJAI

Comments

  1. fasya comel..walau apa pown org dok kata ko fasya akk suko ko
    ayu jamal recently posted..Malam Berlian 2012 di MIECCMy Profile

  2. Bro tengah fikir nak buat majlis kahwin dekat mana… Erm masih belum mampu nak fikirkan lagi
    Bro Framestone recently posted..Cermin Kereta Pecah Angkara Pemotong RumputMy Profile

  3. jadi juga deme ni kawin ye…. gitulah fasha, walaupun sering dilanda kontroversi, tp tetap menang award…. bermakna lakonannya baguslah kan… nis suke tgk drama Chinta tu ;)

    Bali? teringin nak pegi… alahai… kenduri kawin kami biasa2 sgt… bersanding pun illek :p
    Ummi Hanie recently posted..Ubah selera dengan masakan ThaiMy Profile

  4. Ada duit dan kemampuan boleh buat perkahwinan seperti Fairy tales kan Puan Bee. :-)
    akubiomed recently posted..Day 1: belajar buat produk Fish ball, Fish cake dan NuggetMy Profile

  5. puan kutu :

    wpun kutu tak minat fasha,ok jer dengan depa nie.semoga bahagia hendaknya..

    adakah cerita omputeh tu walk to remeber?haha cerita nie sedih..:)
    puan kutu recently posted..Family Outing : Pantai MerdekaMy Profile

  6. Harapnya hubungan dan perkahwinan mereka berkekalan
    hingga ke akhir hayat.. Dan berharap agar Fasha dan Nora
    sama2 hormat menghormati hak mereka…
    nurmisnan recently posted..Khasiat daun parsliMy Profile

  7. harap pas kahwin..dah tak pakai seksi-seksi dahh..
    titan recently posted..Edisi Siasat – Buat Duit dengan HzToursMy Profile

  8. Kahwin kt Bali? Kat Malaysia pun byk tmpat menarik..huhu
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Jadual Final Exam Semester 3 : Bersedia Dah Ke?My Profile

  9. Tahniah kepada mereka berdua. harap berbahagialah hendaknya. puan bee teringin yea nak bergambar macam tu! heheheh. Lagi meriah jika ada anak-anak sekali semuanya gegirl plak tu! heheheh.

  10. Boleh… Anak2 jadi mcm flower girls ;)
    Suka juga lakonan fasha.
    Mama adam recently posted..Tips Penjagaan Gigi AnakMy Profile

Trackbacks

  1. [...] nih , sama tarikh dengan bersih 3.0 , 29 haribulan .. saja lah search perkembangan terbaru si Fasha Sanda yang nak bernikah dah ni..Sekali tengok gambar ni ..Tengok Gambar Fasha Sandha Berinai Nampak Macam [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: