Sutra Deep Sleep : Mudahnya mengatasi masaalah susah tidur malam

Share

Masaalah Susah Tidur Malam kini dapat di atasi dengan Sutra Deep Sleeps Aromatherapy. Apakah korang mengalami susah tidur di malam hari ? Saya sendiri dah cuba seminggu. Sekarang memang dah dapat tidur lena. Walaupun tidur lewat kalau kita dapat  tidur tu lena dah memadai bagi saya. Kalau sebelum ini saya tidur memang tak lena ya ampun. Mata pejam tapi bunyi cicak ke , bunyi suis aircond off sendiri pun saya dengar tau . Tahu-tahu dah bunyi alarm jam 5 pagi. Bila azan subuh terpaksa la bangun ye tak ? saya selaku ibu mithali ni dah tentu akan bangun siap-siap untuk hantar anak ke sekolah. Bayangkan.. tak tidur lena , bangun dan drive pagi-pagi. Kepala pening sangat sangat.

SUTRA DEEP SLEEP

Testimoni saya sendiri : memang sangat – sangat rekomen pada korang semua. Kelakarnya saya dulu tak percaya kepada kuasa aromaterapi ni , tapi suka masuk SPA. Dan bila duduk dalam SPA tu , lampu malap-malap , ada pula bau bauan bunga yang membuatkan kita tenang , lepas tu ada pula tukang urut buat urutan refleksologi ke kaki kita. Apa kita rasa ? nak terlentok kan ? rasa macam tak nak bangun. Dan itulah pengalaman yang saya rasa dengan semburan kali pertama dari Sutra Deep Sleep ni. Tak tipu .. ini bukan bodek. Dan ya .. terus saya cakap .. lepas habis nak beli lagi .. syoknyeeee dapat tidur lena. Hanya tuhan je tahu perasaan tuh. Dah lama tak dapat tidur yang lena.

Apa tu Sutra Aromatherapy DEEP SLEEP ?

Deep Sleep adalah gabungan aromaterapi yang di cipta khusus untuk melegakan saraf , meredakan ketegangan dan medorong tubuh badan dan minda bawah sedar kita untuk beristirehat. Aroma yang di hidu akan membawa kepada tidur yang sangat nyenyak dan dapat melenyapkan semua tekanan mental dan fizikal anda.

Cara guna Deep Sleep ni. 

  1. Sembur sedikit di tapak tangan dan hidu dalam-dalam.
  2. Sembur pula di atas bantal kita. BAU nya akan merebak seluruh bilik
  3. Malapkan lampu dan baringlah.
  4. Lepas tu ? kita tidur hanyut di buai mimpi…

Berapa harga dan di mana nak beli Sutra Deep Sleep ini ?

Harga cuma RM25 , tapi macam pergi SPA kecantikkan. Berbaloi sangat lah.

2 cara melakukan Pesanan produk Sutra;

1. Order via website: Eshop

2. Pesanan manual via WhtsApp: 018-4027399

Nyatakan;
– Item
– bilangan
– details anda (nama/alamat)
– bukti pembayaran

Boleh juga like page Facebook :

SUTRA Aromatherapy Pulau Pinang : Annisabiz.com.my

Dan follow igShop :

annisabiz.sutra.penang

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. macam manarik je. boleh cuba nanti

  2. terbaik ni bagi sesiapa yang ada masalah begini

  3. Iroh Rohayati

    mesti nunggu dulu stok dirumah habis nie

  4. Pingback: Testimoni pengguna Sutra Deep Sleep Pillow Spray | AnnisaBiz Online SOHO

  5. nice sharing lah buat penderita insomnia..

  6. Saya biasa tidur lepas subuh heee nice sharing lah, boleh juga ni…

  7. Syukurrr alhamdulillah…. puas hati dengan testimoni begini…

    $$ tu nombor dua, yg penting kepuasan kan… sbg seller juga pengguna

    terima kasih bee

    double thumbs up 😀

    ps: pasni leh try sutra feminine wash pula…. tahan berbulan2 you… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *