Susu Alpha Lipid SD2 : Bagaimana ianya bertindak? Pengedar Alpha Lipid SDII

Susu Alpha Lipid SD2 : Bagaimana ianya bertindak? Pengedar Alpha Lipid SDII

pengedar alpha lipid sd2 halalIni adalah iklan ALPHA LIPID SD2 oleh Puan Mia Adlin ( 010-221 9220 ) Atau hubungi admin sendiri 012-2463638 latifah . post melekat selama 24 jam.  Sekarang memang sana sini dengar dan nampak orang bercakap-cakap pasal Alpha Lipid SD2 ni. Sejauh mana kebersanannya  ? kenalah cuba dan buat testimoni atas diri sendiri dulu. Tapi saya pernah dapat testimoni menakjubkan dari kawan sendiri juga. Macam best kan ? sebelum tu kalau sesiapa hendak cari pengedar Alpha Lipid SD2 di internet ni boleh lah hubungi Puan Mia Adlin di nombor yang saya sertakan di atas yek ..

alpha lipid SD2 halal ke ?

Alpha lipid SD2 adalah Halal 

Adakah anda gemuk / obes? Jangan bimbang kerana anda tidak keseorangan. Berdasarkan statistik Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), sebanyak 16.8juta rakyat Malaysia kini menghadapi masalah lebihan berat badan. Ia tidak hanya melibatkan kaum wanita, malahan turut melanda kaum adam.

Namun, lambakan produk pengurusan badan di pasaran membuatkan anda keliru untuk memilih produk yang selamat dan berkesan. Dengan pelancaran produk Susu Alpha Lipid SD2, persoalan tersebut tidak lagi menjadi masalah. Produk ini telah terbukti menurunkan sehingga 2-5kg dalam masa seminggu dan seterusnya mengekalkan berat ideal anda.

testimoni pengguna alpha lipid sd2

Apakah Susu Alpha Lipid SD2?

Alpha Lipid SD2 merupakan campuran komprehensif protein isolate bukan GMO, serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral. Produk ini membantu anda dalam proses pembakaran lemak dalam badan secara semulajadi yang menghasilkan keton dan disebut sebagai ketosis.

Alpha Lipid SD2 merupakan program pengurusan badan yang pertama mengamalkan teknik diet tanpa berlapar, di mana anda tidak perlu meninggalkan rutin pemakanan harian anda sepanjang tempoh berdiet. Oleh itu, anda tidak akan merasa letih dan lesu walaupun proses pembakaran lemak sedang rancak berlaku dalam badan anda.

kurus dengan alpha lipid sd2

Formula Efektif Alpha Lipid SD2

Kandungan semulajadi Alpha Lipid SDII adalah lengkap untuk menggalakkan proses penurunan berat badan dan seterusnya mengekalkan kelangsingan anda dalam jangka masa panjang:

  1. Ekstrak daun teh hijau (green tea) membantu meningkatkan metabolisma dan penggunaan tenaga. Selain itu, ia juga adalah antioksida yang kuat
  2. Formula tinggi protein memperbaiki jisim otot dan turut meningkatkan tahap metabolisma
  3. Tambahan serat/ fiber membantu sistem penghadaman (melawaskan) dan memberi rasa kenyang lebih lama (elak Gastritis)
  4. Formula Alpha Lipid bertindak untuk penyerapan nutrien dan vitamin yang lebih baik dan berkesan
  5. Kelebihan Alpha Lipid SD2
  6. Selamat dan Efektif kerana berasaskan bahan semulajadi
  7. Telah menghapuskan 6000 tan lemak seluruh dunia sepanjang 21 tahun di pasaran
  8. Menurunkan berat badan tanpa diet ekstrim, anda perlu makan seperti rutin biasa
  9. Menegangkan kulit dan tiada gelebehan kerana berasaskan protein soya
  10. Mengurangkan masalah berkaitan obesiti spt sakit lutut, darah tinggi dan kencing manis
  11. Menjimatkan (kos penurunan per KG lebih murah) dan mudah (semua dalam 1 produk)
betul ke boleh kurus dengan alpha lipid SDII

Bagaimana Mendapatkan Alpha Lipid SD2?

Sudah tiba masanya anda melupakan diet yang lama dan beralih kepada produk pengurusan Susu Alpha Lipid SD2 yang terbukti mudah, selamat dan berkesan.

Namun, anda masih perlu berhati-hati dengan produk tiruan yang hadir dalam pasaran. Dapatkan produk Alpha Lipid SD2 yang tulen, hanya dari pengedar yang bertauliah.

Sila hubungi Puan Mia Adlin (010-221 9220) atau layari blog beliau di www.rahsiaslimdiet.com untuk sebarang pembelian/ info lanjut berkenaan produk.

Atau hubungi admin sendiri 012-2463638 latifah

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

28 Comments

  1. Pn. Bee, sy nk try tp risau sbb anak masih BF..xde effect ape-ape ke..

    1. Author

      salam faezah , boleh minum sd2 semasa bf , asalkan dah lepas pantang ianya tak ganggu pengeluaran susu badan 🙂 call me ya

  2. cuma nak kongsi pengalaman jer, ejam ada ambil SD2 ni untuk 3 tin selama 3 minggu dan berat badan turun daripada 80kg kepada 70kg..
    lepas 3 tin ejam stop sebab hendak tengok keberkesanannya samaada kekal atau tidak.
    ternyata sampai sekarang masih kekal berat badan tersebut dan diet diteruskan tanpa ambil SD2 lagi.

    cukup selesa dengan tubuh badan sekarang, rasa ringan…ada 5kg lg yg perlu dihapuskan untuk capai berat ideal.

    1. Author

      betul ke ejam ? waaa mcm nak cuba lah pulak ..10 kg dalam 3 minggu berjaya di kurang kan .. pastu makan macam mana pulak ?

  3. pernah juga dengar produk susu alpha lipid sd2 ni. jadi agen pun ok juga sebab produk ni semakin popular.

  4. sekarang ni ramai orang iklan atau postkan pasal susu alpha lipid ni…

  5. Memang bagus produk ni, Azie punya Kawan dah guna 1 tin turun 2 kg dalam masa 1 week, Tapi kena ikut diet yang ditetapkan baru boleh berjaya.

  6. mmg sekarang banyak produk tiruan, apa saja produk yang laris pasti ada “cetak rompak…” jadi sebelum beli, pastikan pengedar adalah yg sah, mungkin mahal sikit tapi, berkesan, tak rugi melabur utk kesihatan

    Berbagai poduk ada dalam pasaran kekadang pening kepala juga nak pilih, tapi tiap produk ada keistimewaannya yang tersendiri, dan berkesan mengikut individu tak semua orang sesuai dengan semua produk

  7. huhu…akak pun ahli..tp x abih minum setin pun..x larat nak minum..

    tp kawan akak ada minum..menjadi katanya..kena disiplin la..

  8. ehh ramai ada jugak entri ni kat sini??emm ni sejenis entri pertandingan ke apa ni puanbee??hehe..

  9. Salam,

    Ehemmmm tengah ngetop produk ni, kagum tengok testimoni yang berjaya slim dengan produk ni.

    Bee bolehlah try produk ni plak heheee 😀

  10. Author

    Contest suka-suka : 2 komen/testimoni terpantas YANG TELAH SHARE ARTIKLE INI DI FACEBOOK ANDA akan mendapat hadiah saguhati dari puanbee 🙂

    cepat!!!!!!!

    1. ha??contest ke puanbee??cepat2 nk share nih…hahaha..share dekat FB milik sendiri kan?

          1. Author

            hafizul email saya no akaun , cepat … kalau tk melepas .. hek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *