Survey Kasut Online Lagi !! Mak Buyung Nak Makan Angin

Perut dah buncit pun nak makan angin lagi. Sekarang ni agak stress mental dan fizikal lah , fizikal agak letih menguruskan anak-anak , mental agak letih melayan kerenah seseorang. Walau stress anak-anak kita mana boleh abaikan ye dak ? Nak handle anak ni , mak memang kena aktif selalu .. boleh tak boleh .. boleh la …. hihihi ~

jalan-jalan tesco

Mungkin kerana itu En Bos mengembirakan hati ini dengan mengeluarkan ayat penyedap ” Kalau tak de apa-apa aral , kita pergi makan angin ke ______  ” hah rahsia dulu nama tempatnya , takut tak jadi. Best juga dapat jalan-jalan , boleh la lepaskan keletihan yang ada.

Perkara pertama lepas En Bos cakap nak jalan-jalan , saya fikir kasut … arghhhhh … kaki asyik bengkak kalau banyak berjalan sekarang ni , pergi shopping barang dapur pun boleh sakit kaki selama dua  hari berturut-turut. Itu la bukan senang nak mengandungkan anak ni. Lagi-lagi orang berbadan besar macam saya.

Sandal yang sedap di pakai dah buruk , duk telek-telek kasut anak-anak dan suami lawa-lawa , saya ni jenis susah nak beli kasut la , wedges ke , ballerina ke .. sebab kaki jenis susah nak dapat saiz , kena pakai saiz US , paling besar saiz 8 atau 9 , di kedai biasa memang susah la nak dapat.

Nasib baik Zalora ada ….  dulu pernah beli dan tulis sekali saya beli kasut online di Zalora   memang best sebab kasut tu padan je saiznya , tapi tak sesuai dah untuk mak buyung dengan perut besar ni. Kalau pakai tu memang boleh tapi terasa azab sikit la kaki ni.

kasut di zalora

Rasa nak warna ungu , tapi berkenan warna biru .. lepas tu scroll bawah sikit ada warna merah .. arghh pengsan la macam ni. Semua koleksi kasut LOUIS CLIPPERS yang terdapat di Zalora Malaysia Best Buy comel-comel sangat. Sesuai la untuk ibu mengandung yang berkaki lebar , besar dan suka membengkak selepas bejalan ni.

Berkenan dengan kasut di atas , semua ada diskaun 50% pula tu , ehemmm saya suka kalau shopping ada diskaun macam ni , harga pun sesuai dengan saya , ye saya bukan mak datin nak pakai mahal – mahal sangat. Kena saving duit sikit ,  Oh dan satu lagi suka Zalora sebab setiap pembelian dapat penghantaran percuma.

Lepas tu terbekenan koleksi Sling Bag, warna trendy si kuning tu kan .. ermmmmmm ~  pun ada diskaun 41% menjadi penyebab untuk saya membeli .. arghh .. ( abe kena belanja ni juga baru hilang streesssssss  !! )

koleksi beg di zalora

Saya dapat pertanyaan senang ke beli di Zalora ? – Jawapan  ” senang  je …..  cuba la dulu ” .. dah cuba sendiri kan , nak tahu / tanya  komen  di bawah ni … kalau ada apa yang saya tahu boleh la tolong jelaskan .

facebook zalora

Apa-apa harap barang cepat sampai ke tangan , nak jalan ni tak menahan rasanya … walaupun penat , tak larat tapi kalau bab bejalan , mak buyung larat jeeee ~ 🙂 Itu normal ….

Nak online shopping di Zalora Malaysia ada pelbagai produk lagi , sila ler …….bukan kasut beg dan beg aje .. baju tudung , kasut anak , beg anak , beg sekolah , beg laptop banyak lagi le , aksesori pun boleh tahan cantik-cantik , nasib la saya bukan peminat aksesori.

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

29 thoughts to “Survey Kasut Online Lagi !! Mak Buyung Nak Makan Angin”

    1. murah juga … boleh la .. saya cari barang bawah rm100 je … bukan high maintenence … hehe guna code saya dpt diskaun 15 % ( ZBAPVZn ) untuk pelanggan baru sahaja.

  1. nis pun dah lama tilik2 kasut kat zalora tu… tp takutttt nak beli… takut jadi kes cik abg aritu.. saiz mmg dah betul, tapi bukaan depannya tak muat… kami kaki sama jenis… besor di depan… adoii….

    ehemm.. nk mkn angin mana tu yer

    1. cuba la beli satu , cam jenama dan saiz , kalaus sesuai jenama tu beli jenama yg sama dengan saiz yang sama sahaja .. takde masaalah kot bee dah praktikkan ..

      p/s : tak tahu lagi , tp nak pergi juga hilangkan stress ni .. doniaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *