Suka “Make – Up” Tak ?

Saya suka , tapi saya memang tak pandai make-up langsung dan saya bukan jenis yang suka mebelek-belek buat sesuatu dengan masa yang lama, oh itu bukan saya ..Tapi biasalah dah nama pun perempuan mesti suka punya nak Make-up , dan saya tengah nak belajar make-up ni pula.. boleh tacap diri sendiri agar nampak cantik sudah lah..

Bercerita pasal make-up,dulu-dulu selalu juga kalau saya tak jadi buka restoran tu saya nak buka butik pengantin dan solekkan pengantin , ahaks.. mungkin memang bukan takdir saya tuk solekan muka orang ni ,tengok nyah make-up orang lagi gorjes

marykay make-up set

Tengah kumpul set make-up marykay dari Puan Juanita.. Dalam gambar : Cermin Mary kay, lipstik , lipsgloss , eye shadow , lips mask , blusher , eyeliner , body scrub ,lip balm ,foundation brush, apa benda satu lagi tu lupa lak namanya , tapi benda tu tempat untuk letak eyeshadow dan blusher tu lah ..

Oh rupanya produk mary kay ni semua di jual satu-satu , cth eyeshadowlah .. beli sebijik baru letak dalam bekas dia , dan ada magnet .. canggih .. #puanbee sangat terpegun. Banyak lagi produk Mary kay ni .. tapi cukup-cukuplah ek ..kopak laki puanbee ..ahaks…Korang nak buat facial percuma dan belajar make-up sesikit atau pun nak test produk mary kay ni , sila hubungi Puan Juanita ni , boleh kautim dengan dia lah ek.. saya tolong-tolong promot jek.. suka tengok kawan-kawan beniaga ni ..saya pun teringin nak berniaga tapi mencari apa yang betul-betul kena dengan jiwa ni.

Dia siap pesan “lain kali bee nak pergi majlis apa-apa mesti make-up tau!” Sebabnya dia tahu lah lepas tengok muka saya tanpa make-up , walaupun lincin tak berjerawat tapi tetap nampak kusam.. ye lah tak cukup vitamin masa kecik-kecik dulu ..ahaks..

Masaalahnya ..saya ni jenis semua nak simple dan cepat je ahaks.. Insyallah lah jue , lepas ni bee make-up lah lepas dah dapat tunjuk ajar dari jue ni , tapi kelas make-up kita tak habis lagi kan ? kan ?

beauty fair mary kayKebetulah .. entri ni nak keluar , si jue minta saya heboh-hebohkan Event beliau .. so sapa-sapa nk join tu .. sila lah hubungi Puan Juanita ye ..“Beauty Fair akan memberi peluang kepada anda meneroka & mengalami sendiri kehebatan Rangakain Produk kecantikan MK secara percuma”

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

13 Comments

  1. Naurah Alwani 13 February 2012 Reply
  2. puan kutu 11 February 2012 Reply
  3. Ummi Hanie 10 February 2012 Reply
  4. kakyong 10 February 2012 Reply
  5. syu90 10 February 2012 Reply
  6. ummiross 9 February 2012 Reply
  7. mrs.yie 9 February 2012 Reply
  8. NURHASLIZA 9 February 2012 Reply
  9. kimmie 9 February 2012 Reply
  10. apaajanews 9 February 2012 Reply
  11. maya mustwany 9 February 2012 Reply
    • juanita 13 February 2012 Reply
  12. zie fauzi 9 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.