Status Penghantaran Hadiah

Salam , ini adalah sebahagian yang masih belum menerima hadiah dari kontest duit raya anjuran puanbee.com , oleh kerana tak mahu pening2 fikir ..saya buat senarai lain..senang sikit kan ..heheh …

NO73 – Mamatomell   memenangi  Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250 – tajaan Adam haiqal – Tak dapat jejak lagi 🙂

NO29 – aiencham  memenangi injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 Tajaan – Adam haiqal – Tak dapat jejak lagi 🙂

NO10 – Zaikulim  Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/ –   ( Semua zaikulim masih belum beri alamat nya pada saya )

NO115 – CThoney  Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/ – (Maklumat telah di ambil oleh mustafaa tunggu masa jerk ye ..)

NO 124 – Has 1 pcs pen drive – ( Dah hantar .. status dapat ke tidak ? sila inform saya ye )

nO21 -Syuhada  1 pcs pen drive ( Dah hantar .. status dapat ke tidak ? sila inform saya ye )

NO17 -Puankutu  1 set perfume untuk lelaki dari one drop @ perfume paradise – Tak dapat jejak lagi 🙂

NO80 -Hafizal  1 set perfume untuk wanita dari one drop @ perfume paradise – Tak dapat jejak lagi 🙂

Jadi kepada pemenang yang belum menerima hadiah dari penaja , untuk kategori tidak dapat jejak lagi tu .. Mungkin mereka sibuk , tak ada masa atau ada masaalah2 lain dan sebagainya ..so saya minta korang beri tempoh sikit pada saya sehingga hujung september ini , saya ganti dengan hadiah lain ye ..maaf dipinta 🙂

 

UPDATE : 5/10/2011 SENARAI HADIAH GANTI HADIAH DI ATAS …TERIMA KASIH TAK TERHINGGA KEPADA PUAN JUNIETA DARI BLOG http://www.tetikusrusak.net/

Puan Kutu 
MIni compact = RM40
MK pressed powder =RM65
MK cosmestic sponge =Rm10
NOR LAILEY BINTI GHAZALI
Mary kay  Loofay Body Cleanser RM75
Mary kay Nourshing Body Lotion RM80
aiencham
MIni compact = RM40
MK pressed powder =RM65
MK cosmestic sponge =Rm10
Hafizal
MIni compact = RM40
MK pressed powder =RM65
MK cosmestic sponge =Rm10

 

About puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.
This entry was posted in By Puanbee and tagged , . Bookmark the permalink.

66 Responses to Status Penghantaran Hadiah

  1. Gaming says:

    My relatives all the time say that I am killing my time here at net, except I know I am getting familiarity every
    day by reading such nice posts.

  2. Terrific post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?
    I’d be very thankful if you could elaborate a little bit
    more. Kudos!

  3. hafizal says:

    hadiah dah terima dah pbee…terima kasih pbee dan tertikusrusak

  4. zaikulim says:

    salam…camner leh lom dpt nie..zai dah sent hari tu…..ok zai sent lagi..

  5. Pacifista says:

    rasa rugi pulak tak join aritu.alahai… 🙁

  6. Khidhir says:

    cepat2 claim. xnak claim, Khidhir dot Com sudi menghulurkan tapak web untuk menerima hadiah.

  7. m@m@ t0meLL says:

    ok akk,MT ni ok jek.dapat hadiah yg ni pon best gak..yg free sumenye besttt..hehe

  8. hafizal says:

    wah nanti dah kena pakai makeup pulak nie nanti…hehehehe

  9. titan says:

    hehe..dah dapat dah kain batik tuuu..

  10. puan kutu says:

    alhamdulillah..nmpknya takde rezeki en suami.ini rezeki kutu.hehe..bolehlah tampil secantik ratu..kehkeh..tq bee dan puan juanita sponser yg baik hati..:)

  11. cik ain says:

    aritu en adam ade mintak no,alamat thru email,tp skang xde info ape2 lg… xpe ain oke je,nak tuka cash lg oke..hehee

  12. tiefazatie says:

    hee..xpe..rilek2..hehe

  13. akubiomed says:

    Puan Bee kena pasang assistant untuk mengurusnya 🙂

  14. puan kutu says:

    en suami mmg ternanti2 one drop perfium tu..tp takpelah takde rezeki nampaknya..kutu tetap sabaq menanti..:)

  15. tiefazatie says:

    sis..sape xmo hadiah tue..ifa nak eh..haha..
    btw..patut sis kena amik no.hp dorg nie..
    xpe la sis..sabo je la kan2..dorag ada mslh kot..hee
    ifa punya hadiah ifa dah dapat eh..tq!

  16. hafizal says:

    hehehehe….penaja lari lah…..tu patutnya pbee kena mintak dulu hadiah dari penaja baru leh bg pd pemenang

  17. kpah k-poh says:

    hantar adiah kat rumah kpah jer..dah org tak nak…heee

  18. m@m@ t0meLL says:

    xpe..MT sabo menanti ni 🙂

  19. cikpuanhady says:

    salam bee, yang pendrive tu nanti has konpom esok ek.. cuma tang hadiah tajaan azri tu dia bagi top up ke? kat nombor mana ek?