Status Penghantaran Hadiah

Salam , ini adalah sebahagian yang masih belum menerima hadiah dari kontest duit raya anjuran puanbee.com , oleh kerana tak mahu pening2 fikir ..saya buat senarai lain..senang sikit kan ..heheh …

NO73 – Mamatomell   memenangi  Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250 – tajaan Adam haiqal – Tak dapat jejak lagi 🙂

NO29 – aiencham  memenangi injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 Tajaan – Adam haiqal – Tak dapat jejak lagi 🙂

NO10 – Zaikulim  Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/ –   ( Semua zaikulim masih belum beri alamat nya pada saya )

NO115 – CThoney  Sebuah buku pendapatan melalui internet tajaan http://my.mustaffa.org/ – (Maklumat telah di ambil oleh mustafaa tunggu masa jerk ye ..)

NO 124 – Has 1 pcs pen drive – ( Dah hantar .. status dapat ke tidak ? sila inform saya ye )

nO21 -Syuhada  1 pcs pen drive ( Dah hantar .. status dapat ke tidak ? sila inform saya ye )

NO17 -Puankutu  1 set perfume untuk lelaki dari one drop @ perfume paradise – Tak dapat jejak lagi 🙂

NO80 -Hafizal  1 set perfume untuk wanita dari one drop @ perfume paradise – Tak dapat jejak lagi 🙂

Jadi kepada pemenang yang belum menerima hadiah dari penaja , untuk kategori tidak dapat jejak lagi tu .. Mungkin mereka sibuk , tak ada masa atau ada masaalah2 lain dan sebagainya ..so saya minta korang beri tempoh sikit pada saya sehingga hujung september ini , saya ganti dengan hadiah lain ye ..maaf dipinta 🙂

 

UPDATE : 5/10/2011 SENARAI HADIAH GANTI HADIAH DI ATAS …TERIMA KASIH TAK TERHINGGA KEPADA PUAN JUNIETA DARI BLOG http://www.tetikusrusak.net/

Puan Kutu 
MIni compact = RM40
MK pressed powder =RM65
MK cosmestic sponge =Rm10
NOR LAILEY BINTI GHAZALI
Mary kay  Loofay Body Cleanser RM75
Mary kay Nourshing Body Lotion RM80
aiencham
MIni compact = RM40
MK pressed powder =RM65
MK cosmestic sponge =Rm10
Hafizal
MIni compact = RM40
MK pressed powder =RM65
MK cosmestic sponge =Rm10

 

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

66 thoughts to “Status Penghantaran Hadiah”

  1. alhamdulillah..nmpknya takde rezeki en suami.ini rezeki kutu.hehe..bolehlah tampil secantik ratu..kehkeh..tq bee dan puan juanita sponser yg baik hati..:)

  2. aritu en adam ade mintak no,alamat thru email,tp skang xde info ape2 lg… xpe ain oke je,nak tuka cash lg oke..hehee

          1. name kws je polis tp sume bkn ank polis..hehe xpe la akak,ain tngu smpai nex week,kalo hadiah smpai kL lg oke.thanks ea kak bee 🙂

          2. xsusa kan dia ke? huhuu ain KL area batu caves,mane2 pon xkesah kak,kalo by hand nebes lak..hehehe dia lom pos ea

  3. sis..sape xmo hadiah tue..ifa nak eh..haha..
    btw..patut sis kena amik no.hp dorg nie..
    xpe la sis..sabo je la kan2..dorag ada mslh kot..hee
    ifa punya hadiah ifa dah dapat eh..tq!

  4. salam bee, yang pendrive tu nanti has konpom esok ek.. cuma tang hadiah tajaan azri tu dia bagi top up ke? kat nombor mana ek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *