Statistik terbaru blog puanbee.com

 

Salam GST 1 MALAYSIA .. Saya buat entri ini untuk rujukan para usahawan , pengiklan mahupun sesiapa sahaja yang berminat untuk beriklan di blog puanbee.com , jika berminat nak tahu statistik / jumlah pelawat blog saya boleh lah tengok statistik di sertakan di bawah.

Sempena menyambut kedatangan GST , adalah amat rugi jika saya sesiakan blog saya ni tanpa di update , sedangkan .. setiap tahun saya perlu membayar untuk domain dan hosting kan.

Oleh itu .. jika anda seorang peniaga online .. atau peniaga offline yang betul-betul hendak memperluaskan jenama di dunia internet .. nak sepah-sepahkan jenama di dunia internet .. Blog adalah salah satu cara yang berkesan ..

 Iklan di blog tak rugi ye kawan-kawan. Iklan tu akan bertapak selagi mana saya tak tutup blog ni.

Dah tengok statistik , kalau berminat .. sila lah berikan sebut harga .. kita bincang dulu …… kalau berbaloi kedua dua pihak .. boleh lah di teruskan. email saya di SINI 

Jumlah pelawat mengikut bulan tahun 2015.

2015

Jumlah pelawat mengikut  bulan di tahun 2014 

2014

 

Top post untuk 2014-2015

top pos per year

 

 

 

Top post sehari , data pada 30/3/2015

top pos per month

 

Niche blog saya , parenting , wanita , ibu besalin , anak-anak , ibu menyusu .. dan boleh tengok contoh top post .. kalau sesuai .. sila jangan lupa email saya …

Servis :

  • Pengiklanan
  • Review Produk
  • War-war info sesuatu produk / promosi

P/S : EVENT TAK DI TERIMA .. saya minta maaf payah sikit .. mak nak kena jaga anak 4 orang …  walau ramai minta saya ke event … xoxo

 

Please follow and like us:
follow subscribe - Statistik terbaru blog puanbee.com0

2 Comments

Post a Comment