SPM 2012 : Jadual Waktu Peperiksaan SPM 2012

Share
spm 2012 ; jadual peperiksaan spm 2012

SPM 2012

Jadual peperiksaan SPM 2012 telah pun di keluarkan seperti biasa di Malaysia.Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) adalah satu peperiksaan wajib di ambil oleh semua pelajar di Malaysia. Ia merupakan peringat tertinggi sebelum pelajar habis bersekolah dan seterusnya menyambung belajar di Universiti dan Kolej-kolej dengan jurusan lain-lain.

Pihak Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) telah mengeluarkan jadual waktu peperiksaan bagi Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun 2012. Jadual waktu tersebut boleh didapati di portal rasmi Kementerian Pelajaran Malaysia (Draf 3).

 [ Klik link  Jadual waktu Peperiksaan SPM 2012 ]

Merujuk kepada jadual waktu SPM 2012 di atas dan tarikh peperiksaan SPM 2012, peperiksaan bertulis akan berlansung mulai 5 Nov – 6 Disember 2012.

Selamat maju jaya di ucapkan buat semua calon yang menduduki peperikasaan Sijil Pelajaran Malaysia atau SPM bagi tahun 2012.Mungkin sedikit Tips Persediaan Menghadapi Peperiksaan UPSR , PMR , SPM dan STPM ini dapat membantu adik-adik menjawab peperikasaan ini , serta Sepuluh tip untuk membantu anda dalam menjawab peperiksaan ini dapat di jadikan panduan.

Buat panduan ibu bapa mungkin boleh semak Keputusan SPM secara SMS dan Online boleh di guna pakai akan datang atau Ibu bapa hendak semak markah peperiksaan anak-anak yang lain melalui SAPS dan online .Pelajar tahun 1 hingga tingkatan 5.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8 Comments:

  1. zaman ini saya dah terlepas,alhamdulillah, baru je.

  2. upsr dah sudah… PMR minggu ni kot…

    SPM… n bbye2 sekolah 😉

  3. anak sendiri lum ambik spm lagi…

  4. good luck untuk adik2 dan anak yg bakal SPM. 1.5 bulan je lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *