Sony Cyber-Shot to Sony A290

Sony Cyber-shot yang lama berbakti pada blog puanbee.com , kini ada sikit kerosakkan , bateri tak boleh cas , kenapa tah .. Lepas tu guna iPhone 4s je untuk ambil gambar , sejak berblogging ni teringin juga nak ambik gambar cantik-cantik guna DSLR , tapi tak mampu beli kot , lagi pun saya fikir , sudahlah mahal , tak pandai guna pulak tu , takut rosak..

Sony cybershot

Tapi ada rakan blogger jual murah-murah je camera sony A290 dia , apa lagi sambar je lah .. guna untuk belajar sampai mahir sambil himpun duit beli yang canggih lagi kan .. walaupun mula-mula rasa tak perlu camera besar2 ni , tapi sejak banyak menghadiri event jadi macam perlu pulak..

sony a290

Hadiah birthday yang paling awesome!!!!!! dari suami ku , Birthday nya pun lambat lagi ..ahakss…TERIMA KASIH BANYAK ABE DALIN !! tolong bayarkan heee…

Secara rasminya beliau kena jadi cikgu gue ..

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

25 thoughts on “Sony Cyber-Shot to Sony A290

  1. Tahniah Puan Bee dapat kamera baruu.. Saye plak tengah jual DSLR saye utk beli camera lain yang lebih kecik..besar sgt, malas nak pegang..hohoho..

  2. wahhh…bestnye hadiah… azmanishak le yg jual ni kot…. 😉

    sebut pasal kamera ni sedih sikit… anakku rosakkan kamera kesayanganku… olympus… huwaaa….

  3. hehe..bestnya dpt kamera..akak teringin gak tp sbb ianya besar nak bawak tu malas..kamera compact pun malas nak bawa.. lebih selesa ambil gambar nga camera phone je..itu pun jarang2 ambil..hehe if ada event nak guna mmg pinjam kamera dslr yg opis punya je..hehe

  4. Amboi puanbee…..tahniah2..hehe..aku pun terasa jugak nka beli..dah lama dah pasang angan nak pakai dslr ni..tapi macam puanbee kata tu la..mahal..tu jer masalah aku skrg..harap lepas ni gambar puanbee makin meletup la..hehe..bila la nak dapat hadiah mcm ni..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *