Sony Cyber-Shot to Sony A290

Share

Sony Cyber-shot yang lama berbakti pada blog puanbee.com , kini ada sikit kerosakkan , bateri tak boleh cas , kenapa tah .. Lepas tu guna iPhone 4s je untuk ambil gambar , sejak berblogging ni teringin juga nak ambik gambar cantik-cantik guna DSLR , tapi tak mampu beli kot , lagi pun saya fikir , sudahlah mahal , tak pandai guna pulak tu , takut rosak..

Sony cybershot

Tapi ada rakan blogger jual murah-murah je camera sony A290 dia , apa lagi sambar je lah .. guna untuk belajar sampai mahir sambil himpun duit beli yang canggih lagi kan .. walaupun mula-mula rasa tak perlu camera besar2 ni , tapi sejak banyak menghadiri event jadi macam perlu pulak..

sony a290

Hadiah birthday yang paling awesome!!!!!! dari suami ku , Birthday nya pun lambat lagi ..ahakss…TERIMA KASIH BANYAK ABE DALIN !! tolong bayarkan heee…

Secara rasminya beliau kena jadi cikgu gue ..

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

25 Comments:

  1. Pingback: Kasut budak comel-comel | Puanbee.com | Diari Ibunda

  2. Pingback: Blogger Coffee Talk

  3. foyoo.. lebih mantop lah lepas ni pn bee πŸ™‚

  4. so, bila nak bergambo ni? haha

  5. Tahniah Puan Bee dapat kamera baruu.. Saye plak tengah jual DSLR saye utk beli camera lain yang lebih kecik..besar sgt, malas nak pegang..hohoho..

  6. lepas ni lagi mantap la berblogging

  7. waah..lpas ni byk gmbr2 menarik ni..sy pon x dpt nk bli ag dslr..huhu

  8. lepas ni banyaklah gambar kene colek dengan makcik nih..

  9. wahhh…bestnye hadiah… azmanishak le yg jual ni kot…. πŸ˜‰

    sebut pasal kamera ni sedih sikit… anakku rosakkan kamera kesayanganku… olympus… huwaaa….

  10. Makin sakan lah anak2 dara akak bergaya kan.. hehehe

    dah lah comel2 plak tu diorang ni..

  11. saya ambik gambar pakai sony cyber shot ajer…walaupun pakai iphone 4s tetapi jarang snap pic..

  12. wah,, tahniah puan bee,, hehehe,, akan datang nak jugak la benda ni,, but lambat lagi la,, hehe

  13. Semua pakat2 ada DSLR dah skrg ni. Makin berkualiti lah gambar nanti ye tak

  14. Waah! Makin advance tu PnBee. πŸ™‚

  15. tak sempat nak luangkan masa belajar…. mcm mana tu puan.

    tahniah…dah boleh gantung kat leher masa pi event.

  16. Ibu Mifzal Arsyad

    hehe..bestnya dpt kamera..akak teringin gak tp sbb ianya besar nak bawak tu malas..kamera compact pun malas nak bawa.. lebih selesa ambil gambar nga camera phone je..itu pun jarang2 ambil..hehe if ada event nak guna mmg pinjam kamera dslr yg opis punya je..hehe

  17. Amboi puanbee…..tahniah2..hehe..aku pun terasa jugak nka beli..dah lama dah pasang angan nak pakai dslr ni..tapi macam puanbee kata tu la..mahal..tu jer masalah aku skrg..harap lepas ni gambar puanbee makin meletup la..hehe..bila la nak dapat hadiah mcm ni..huhu

  18. Dapat pezen sony tuh.. hik3..
    One off my peberet brand camera selain Canon

  19. Salam,

    Tak sabar nak tengok gambar pertama yang diupload hasil dari A290 tu πŸ˜€

  20. tahniah dapat hadiah birthday yg advance. tunggu gambar dr A290 pulak

  21. waa bee, hadiah paling best ni..!. Tentu cantik gambarnya nanti..

  22. hahaha malu eden. lulz~ ape ape pon.. belajar jangan gopoh-gopoh. rajin baca manual. kalau tak paham boleh la tanye ye.

  23. wah! best hadiahnya Bee…. semoga lebih sukses berblogging πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *