Sony Cyber-Shot to Sony A290

Sony Cyber-shot yang lama berbakti pada blog puanbee.com , kini ada sikit kerosakkan , bateri tak boleh cas , kenapa tah .. Lepas tu guna iPhone 4s je untuk ambil gambar , sejak berblogging ni teringin juga nak ambik gambar cantik-cantik guna DSLR , tapi tak mampu beli kot , lagi pun saya fikir , sudahlah mahal , tak pandai guna pulak tu , takut rosak..

Sony cybershot

Tapi ada rakan blogger jual murah-murah je camera sony A290 dia , apa lagi sambar je lah .. guna untuk belajar sampai mahir sambil himpun duit beli yang canggih lagi kan .. walaupun mula-mula rasa tak perlu camera besar2 ni , tapi sejak banyak menghadiri event jadi macam perlu pulak..

sony a290

Hadiah birthday yang paling awesome!!!!!! dari suami ku , Birthday nya pun lambat lagi ..ahakss…TERIMA KASIH BANYAK ABE DALIN !! tolong bayarkan heee…

Secara rasminya beliau kena jadi cikgu gue ..

25 Comments

  1. sop 17 August 2012 Reply
  2. mrs.yie 15 August 2012 Reply
  3. Nadot 15 August 2012 Reply
  4. Juan 14 August 2012 Reply
  5. Jebeng Otaiβ„’ 14 August 2012 Reply
  6. titan 14 August 2012 Reply
  7. Ummi Hanie 14 August 2012 Reply
  8. Nurul 14 August 2012 Reply
  9. hatiputera 14 August 2012 Reply
  10. muja 14 August 2012 Reply
  11. ProfHariz 14 August 2012 Reply
  12. shraqs 14 August 2012 Reply
  13. Kak Jie 14 August 2012 Reply
  14. Ibu Mifzal Arsyad 14 August 2012 Reply
  15. Hafizul 14 August 2012 Reply
  16. nurmisnan 14 August 2012 Reply
    • nurmisnan 14 August 2012 Reply
      • yanmie 14 August 2012 Reply
  17. yanmie 14 August 2012 Reply
  18. Denaihati 14 August 2012 Reply
  19. ummiross 13 August 2012 Reply
  20. Azman Ishak 13 August 2012 Reply
  21. Qaseh Gifts 13 August 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.