Social Media Awards 2013 – Kalau anda rasa saya layak

Tak serik menyertai contest saya sertai awards pula. “Social Media Awards 2013″ adalah satu anugerah yang di sediakan untuk pengguna media sosial masa kini.

Selepas semua peserta telah melalui fasa ” Nomination ” bermula pada 2 november 2012 dan berakhir pada 31 disember 2012. Kini adalah masa untuk mendapatkan undi / vote terbanyak bermula pada 1 januari 2013 dan berakhir pada 8 febuari 2012. Tak lama lebih kurang 30 hari jek ..

social media week awards 2013

Saya mencalonkan blog sendiri untuk mendapatkan award MSMW2013 ini . Tetapi tidak lah sangat berharap , kerana ramai lagi peserta yang lebih layak dan terkenal di dunia maya ini berada di dalam kategori yang sama.

Tetapi jika anda rasa saya layak .. sila lah vote saya …. Boleh vote setiap hari.

Di sini .. — > Vote Puanbee.com

Terima kasih buat semua pembaca puanbee.com. Anda boleh mengikuti MSMW 2013 di :

  1. Twitter : msmw_2013 @msmw_2013
  2. Facebook : https://www.facebook.com/MalaysiaSocialMediaWeek
  3. Website : http://www.socialmediaweek.com.my/

Twitter saya : @puanbeedotcom .. mana lah tahu kalau nak bermah mesra .

Comments

  1. of coz la ai dah vote untuk yu bebeh ;)

    p/s: ropa2nya satu akaun leh vote satu blog shj utk satu2 kategori yek…
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #62: Tanjung Bidara nan indahMy Profile

  2. InshaaAllah akan undi blog puanbee =)

    Selamat berjaya yer..yeahhh!
    hafizmd recently posted..Kelantan vs ATM 2013 Piala SumbangsihMy Profile

  3. apsal blog saya x tercalon yer, x layak ker, waaaa

  4. visiting here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

  5. good luck bee..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Wordless Wednesday : Ini Saya Punya!My Profile

  6. tak sempat nak nominate blog sendiri..huhu…tapi takpe, bard dah tolong vote untuk akak ye.. =)
    Puan Bardboo recently posted..Bila Bonda Dah Sampai ToulouseMy Profile

  7. All d best Bee.. always support u..
    nurmisnan recently posted..IPHONE 5 GADGET IMPIANMy Profile

  8. aii..cam pernah dengar aje ayat tu..
    titan recently posted..Menikmati malam pertama tahun 2013My Profile

  9. insya-Allah jap2 lagi PM vote yer..semoga berjaya untuk puan bee…:)

  10. Nak daftar juga tapi sampai kesudah tak boleh nak decide katogeri apa nak masuk ….
    Denaihati recently posted..Goodbye 2012, Welcome 2013My Profile

  11. Undian sudah dibuka. Selamat berjaya kepada Puan Bee.
    akubiomed recently posted..Tahun 2012 tinggal kenangan 2013 buka lembaran baru.My Profile

  12. good luck.. saya akan vote
    dhanianblogspot recently posted..Selamat Menyambut Tahun Baru 2013My Profile

  13. akak pun join gak ..good luck buat semua
    kak ina kl recently posted..Kenangan Berblog Tahun 2012My Profile

  14. Ok dah vote. Jgn lupe vote utk saya jugak ye. Tq. Hehehe saya berada pada kategori fotografi. Tqqqq…

  15. Wah tahniah……….password pun da lupa untuk log in acc,nanti saya beri 1 vote untuk blog nih.
    azman recently posted..Sembang tahun baru 2013My Profile

  16. Alhamdulillah, barusan saya dah vote puanbee.com. Semoga berjaya…!
    Dawaihati recently posted..Google Zeitgeist Tempat Berbagi Harapan Baru 2013My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge