Social Media Awards 2013 – Kalau anda rasa saya layak

Share

Tak serik menyertai contest saya sertai awards pula. “Social Media Awards 2013” adalah satu anugerah yang di sediakan untuk pengguna media sosial masa kini.

Selepas semua peserta telah melalui fasa ” Nomination ” bermula pada 2 november 2012 dan berakhir pada 31 disember 2012. Kini adalah masa untuk mendapatkan undi / vote terbanyak bermula pada 1 januari 2013 dan berakhir pada 8 febuari 2012. Tak lama lebih kurang 30 hari jek ..

social media week awards 2013

Saya mencalonkan blog sendiri untuk mendapatkan award MSMW2013 ini . Tetapi tidak lah sangat berharap , kerana ramai lagi peserta yang lebih layak dan terkenal di dunia maya ini berada di dalam kategori yang sama.

Tetapi jika anda rasa saya layak .. sila lah vote saya …. Boleh vote setiap hari.

Di sini .. — > Vote Puanbee.com

Terima kasih buat semua pembaca puanbee.com. Anda boleh mengikuti MSMW 2013 di :

  1. Twitter : msmw_2013 @msmw_2013
  2. Facebook : https://www.facebook.com/MalaysiaSocialMediaWeek
  3. Website : http://www.socialmediaweek.com.my/

Twitter saya : @puanbeedotcom .. mana lah tahu kalau nak bermah mesra .

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

18 Comments:

  1. of coz la ai dah vote untuk yu bebeh 😉

    p/s: ropa2nya satu akaun leh vote satu blog shj utk satu2 kategori yek…

  2. InshaaAllah akan undi blog puanbee =)

    Selamat berjaya yer..yeahhh!

  3. apsal blog saya x tercalon yer, x layak ker, waaaa

  4. visiting here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

  5. tak sempat nak nominate blog sendiri..huhu…tapi takpe, bard dah tolong vote untuk akak ye.. =)

  6. All d best Bee.. always support u..

  7. aii..cam pernah dengar aje ayat tu..

  8. insya-Allah jap2 lagi PM vote yer..semoga berjaya untuk puan bee…:)

  9. Nak daftar juga tapi sampai kesudah tak boleh nak decide katogeri apa nak masuk ….

  10. Undian sudah dibuka. Selamat berjaya kepada Puan Bee.

  11. akak pun join gak ..good luck buat semua

  12. Ok dah vote. Jgn lupe vote utk saya jugak ye. Tq. Hehehe saya berada pada kategori fotografi. Tqqqq…

  13. Wah tahniah……….password pun da lupa untuk log in acc,nanti saya beri 1 vote untuk blog nih.

  14. Alhamdulillah, barusan saya dah vote puanbee.com. Semoga berjaya…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *