soalan contest dalam hati ada taman

Soalan Kuiz Dalam Hati Ada Taman

Menjawab komen dan pertanyaan tentang kuiz dalam hati ada taman yang di tinggalkan oleh peminat Randy Pangagila dan Elfira Loy. Sesiapa yang hendak menyertai kuiz ini perlu menonton rancangan dalam hati ada taman sebanyak 6 episod. Hadiahnya memang gempak juga. Siapa2 sahaja yang sukakan contest pasti berlumba2 hendak turut sama di dalam peraduan ini.

Dalam hati ada taman full episod — Klik Link

soalan contest dalam hati ada taman

Soalan Minggu PertamaΒ 

Berapakah jumlah hutang ibu Bella kepada Ah Long di Paris?

Soalan Minggu Kedua
Berapakah carat dan mutu rantai berlian yang dihadiahkan oleh Daniel kepada Bella?

Soalan Minggu Ketiga

Apakah tajuk lagu yang Tasha minta Randi nyanyikan untuknya?

Soalan Minggu Keempat

Berapakah harga aset-aset yang ditinggalkan oleh Idris kepada Amy?

Soalan Minggu Kelima

Apakah nama bintang yang Randi sebutkan?

Soalan Minggu Keenam

Apakah perkerjaan Sam sebelum beliau menjadi kaya?

** Soalan minggu seterusnya akan di update kemudian.

  • Tentang kuiz dalam hati ada taman.

1. Peraduan bermula pada 29 Oktober 2012 (Episod 1) dan tamat pada 3 Disember (Episod 6)
2. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 11 Disember 2012
3. Pemenang akan diumumkan pada 21 Disember 2012

  • Kaedah Penyertaan

1. Peserta dikehendaki menonton siri ini dari episod 1 hingga 6. Di akhir setiap episod, satu soalan akan dipaparkan di www.astrogempak.com.my/dalamhatiadataman

  • Langkah – Langkah menyertai kuiz dalam hati ada taman.

a) Layari www.astrogempak.com.my/dalamhatiadataman dan klik pada butang “Peraduan” untuk menyertai peraduan ini
b) Lengkapkan butiran yang perlu diisi
c) Isi kesemua jawapan bagi semua 6 soalan.
d) Semak terma dan syarat penyertaan.
e) Klik butang “Hantar” untuk menghantar penyertaan yang telah dilengkapkan

UPDATE : TEMPAT MENJAWAB SOALAN HANYA DI BUKA SELEPAS EPISOD AKHIR IAITU ESPIDO 6 SAHAJA. untuk pertanyaan sila ikuti twitter @astrogempak

Undi Puanbee di sini kejap : iPhone 5 gadget impian

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

79 thoughts to “Soalan Kuiz Dalam Hati Ada Taman”

    1. Ye apa boleh saya tolong boleh berkenalan tak shera hehehehhehehehe
      πŸ™‚ saya boring lh kat sini tak da org berkenalan degan saya tu saya boring boleh berkenalan hehehehe boleh2 saya tunggu awk reply heheheh πŸ™‚ kalau awk suruh terima kasih kalau tak nak tak pa lah πŸ™

  1. Akak, kalau kta org tak boleh pergi minum petang tu mcm mna eh? Kena buat pemberitahuan dulu ke kpd pihak astro ckap tak boleh pergi? pas tersebut di kira cancel or macam mna?

  2. Yer saya mmg dh pause ulang dengar bnyk kali memang tak sebut nm bintang..mcm mn nk join contest ni… Harap2 pihak astro sedar kesilapan ni n tukar soalan lain

  3. Dkt youtube episod 5 – takde pun ckp psl nama bintan ? Dkt preview baru ade tapi tak berapa dengar lah nama bintang tu ? Boleh bagitahu tak nama bintang tu ?

  4. hai! macam mana nak kalau someone tu umur dia 21 tahun and dia ada pas 2 orang kan? tu pun kalau menang.. yang pas tu nak ajak 13 tahun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *