Soalan Kuiz Dalam Hati Ada Taman

Menjawab komen dan pertanyaan tentang kuiz dalam hati ada taman yang di tinggalkan oleh peminat Randy Pangagila dan Elfira Loy. Sesiapa yang hendak menyertai kuiz ini perlu menonton rancangan dalam hati ada taman sebanyak 6 episod. Hadiahnya memang gempak juga. Siapa2 sahaja yang sukakan contest pasti berlumba2 hendak turut sama di dalam peraduan ini.

Dalam hati ada taman full episod — Klik Link

soalan contest dalam hati ada taman

Soalan Minggu Pertama 

Berapakah jumlah hutang ibu Bella kepada Ah Long di Paris?

Soalan Minggu Kedua
Berapakah carat dan mutu rantai berlian yang dihadiahkan oleh Daniel kepada Bella?

Soalan Minggu Ketiga

Apakah tajuk lagu yang Tasha minta Randi nyanyikan untuknya?

Soalan Minggu Keempat

Berapakah harga aset-aset yang ditinggalkan oleh Idris kepada Amy?

Soalan Minggu Kelima

Apakah nama bintang yang Randi sebutkan?

Soalan Minggu Keenam

Apakah perkerjaan Sam sebelum beliau menjadi kaya?

** Soalan minggu seterusnya akan di update kemudian.

  • Tentang kuiz dalam hati ada taman.

1. Peraduan bermula pada 29 Oktober 2012 (Episod 1) dan tamat pada 3 Disember (Episod 6)
2. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 11 Disember 2012
3. Pemenang akan diumumkan pada 21 Disember 2012

  • Kaedah Penyertaan

1. Peserta dikehendaki menonton siri ini dari episod 1 hingga 6. Di akhir setiap episod, satu soalan akan dipaparkan di www.astrogempak.com.my/dalamhatiadataman

  • Langkah – Langkah menyertai kuiz dalam hati ada taman.

a) Layari www.astrogempak.com.my/dalamhatiadataman dan klik pada butang “Peraduan” untuk menyertai peraduan ini
b) Lengkapkan butiran yang perlu diisi
c) Isi kesemua jawapan bagi semua 6 soalan.
d) Semak terma dan syarat penyertaan.
e) Klik butang “Hantar” untuk menghantar penyertaan yang telah dilengkapkan

UPDATE : TEMPAT MENJAWAB SOALAN HANYA DI BUKA SELEPAS EPISOD AKHIR IAITU ESPIDO 6 SAHAJA. untuk pertanyaan sila ikuti twitter @astrogempak

Undi Puanbee di sini kejap : iPhone 5 gadget impian

Comments

  1. Shirleylyn :

    Adoh saya tak dapat jawab lh episod 6 susah sangat saya dah tengok sampai episod 7 🙂

  2. Nme bntng ape ekh ?? Bleh bgtawu x ?? Dh tgk cite nye tapi x jmpe pown…

  3. puan bee pls help me. ap name bintang tu? ad kt dalam ep mane? puas sy tgk tp xjumpe2. really want to meet randy.:(

    • Shirleylyn :

      Ye apa boleh saya tolong boleh berkenalan tak shera hehehehhehehehe
      🙂 saya boring lh kat sini tak da org berkenalan degan saya tu saya boring boleh berkenalan hehehehe boleh2 saya tunggu awk reply heheheh 🙂 kalau awk suruh terima kasih kalau tak nak tak pa lah 🙁

  4. naseem mohdnasir :

    jawapan soalan 6 tak ada pun

  5. Nisaahmad :

    Akak, kalau kta org tak boleh pergi minum petang tu mcm mna eh? Kena buat pemberitahuan dulu ke kpd pihak astro ckap tak boleh pergi? pas tersebut di kira cancel or macam mna?

  6. nak tnya..jawapan untuk soalan 2 dan 3 ape?siapa tahu.inform plizz

  7. kenapa dh bukak website dh tekan peraduan tk keluar pun borang dan tempat isi jawapan?

  8. kenapa dah bukak website dah tekan peraduan tk keluar borang yang ada soalan je

  9. nanato – yang nama bintang tu . sebenarnya episod lain 🙂 Jangan ambil jawapan mengikut episod sangat 🙂

  10. apa pekerjaan SAM sebelum beliau kaya??sapa tau please bagitau saya

  11. Yer saya mmg dh pause ulang dengar bnyk kali memang tak sebut nm bintang..mcm mn nk join contest ni… Harap2 pihak astro sedar kesilapan ni n tukar soalan lain

  12. Hai , Nak tanya 🙂 Berapakah carat and mutu rantai berlian tu . Beza ke ? 🙂
    If carat tu 0.75 . Mutu berlian tu same je ke mcm carat ?

  13. laman web tu xdew pn butang peraduan…!!!tolongggggg

  14. nor atikah othman :

    nape tkan ‘ peraduan ‘ tak kluar pun borang yang kena isi tu ?

  15. nak pekerjaan sam sekali….
    please…..

  16. nk name bintng……
    please…..

  17. Kalau daftar nama mak , tapi ade dua ticket tu , satu lagi ticket tu tak kesah kan nak bwk sape pun ?

  18. x de pn dkt laman web tu nk buat cam mna????????????

  19. nk tanya boleh x umur 11 tahun?????

  20. tolong lah..
    bintang ape eh???

  21. selamah binti ibrahim :

    kite da bukak http://www.astrogempak.com.my/dalamhatiadataman tapi nape die x de tulis “peraduan” pon

  22. umur 13 boleh tak?

  23. Ape nama bintang yg randi sebutkan eh ? Share la plss

  24. syahira amira :

    nk masuk peraduan cmner eik?dh bnyak kali buat xboleh?

  25. Alaaa pls , ape nama bintang tu , tadi ada ulangan cite tu , takde pun randi sebutkan bintang ?

  26. Umur dikira ke ? Umur berapa yg boleh masuk ?

  27. Bintang*

  28. Dkt youtube episod 5 – takde pun ckp psl nama bintan ? Dkt preview baru ade tapi tak berapa dengar lah nama bintang tu ? Boleh bagitahu tak nama bintang tu ?

  29. Nak tanya sikit bole ?

  30. hai! macam mana nak kalau someone tu umur dia 21 tahun and dia ada pas 2 orang kan? tu pun kalau menang.. yang pas tu nak ajak 13 tahun.

  31. juliana johari :

    dekat mane nx tls jwpn? ruang jwpn mmg x disediakan ke?

  32. kat mne butang “peraduan” 2????x de pon!!!!!

  33. umairah alya :

    tahun enam boleh tak masuk and boleh tak masuk dua orang

  34. umairah alya :

    budak-budak boleh tak masuk

  35. nurin adlina muazam :

    nak tulis jawapan kat ane?
    o.0

  36. NORHIDAYAH ABD MAJID :

    saya dah klik peraduan tapi kenapa tak keluar untuk daftar dan tak keluar soalannya….

  37. sipereka kadkahwin :

    salam tumpang tanya,

    kat mane nak isi butiran yg perlu?

  38. tarikh tutup lama lagi ada peluang sertai kuiz ni..

  39. wah ada kuiz lg.hadiah mesti best.sygnya kutu tgok episod pertama je.tu pun dh boring,malas lg nak ikut.hehe

  40. tak jawab. boleh tak? hehe..

  41. Hurmm.. dyh Xtau ada contest.. klu tau mesti dh tgk dari awal..hihi..

  42. salam..sy bukak laman web/peraduan dalamhatiadataman tu..xpi nape laman tu kuar benda lain??

  43. Assalam, lama saya tak pergi ke blog nie… hari ini dapat juga… ^_^

Speak Your Mind

*