Snowdrop cloth pad

Share

Bertuah rasanya di beri peluang untuk mencuba produk cloth pad dari ¬†jenama snowdrop. Sebelum ni pernah cuba jenama lain. Kita tengok pula apa bezanya rasa yang saya dapat dari pemakaian cloth pad dari jenama snowdrop ni. Bagi yang belum tahu .. cloth pad ini adalah untuk wanita yang ” datang bulan ” , sekadar di pakai sebagai ” liner ” ataupun untuk wanita lepas besalin (dalam pantang / maternity )

snowdrop cloth pad review

Kalau orang dulu pakai kain , selain dari menjimatkan dan memudahkan .. tak perlu keluar untuk membeli pad moden. Sekarang wanita kita dah kembali kepada pemakaian pad jenis tradisional iaitu kain. Cuma kain itu telah di modenkan di datangkan dengan bentuk yang lebih menarik.harga snowdrop padNantikan review dari saya di dalam post kemudian. Ermmm apa rasanya erk ?? ¬†.. tak ada lain , yang penting selesa aje …

Harga , jenis pad , keselesaan , kebaikkan snowdrop cloth pad akan di entri kan kemudian.

 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8 Comments:

  1. Pingback: Snowdrop cloth pad review , kebaikan cloth pad dengan harga berpatutan. | Puanbee.com

  2. Kita tunggu entry selanjutnya ni mbak..
    Nice share

  3. nis penah jual n promote dolu2…

    klako ada kwn tu ingat ni kain pemegang periuk panas :p

  4. hanya perempuan sahaja yang tahu. huhu

  5. apakah ini, hehehe

  6. Segan nak komen. . Saya pernah cadangkan isteri memakainya, tapi dia lebih selesa memakai pad pakai dan buang. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *