Smart Kucing

Kenapa ? ingatkan ada “smartphone ” je ke ? sekarang ni tak boleh tinggal rumah lama-lama sebab ada “smart kucing” ni kat rumah . Umur anak kucing ni dah masuk 18 hari , masih belum makan dan membuang lagi . Baru kencing sikit tapi tak hancing sangat la.

Rupanya ramai yang tak tahu anak kucing tak membuang hehe .. cuma monitor je bila anak kucing ni semua nak membuang , sangkar belum cari lagi .. haishh ..

tips bela anak kucing

Ada seekor kucing warna putih tu dah ada mummy angkat .. selalu tanya khabar sihat ke tidak … mummy azie wan jangan risau setakat ni sihat walafiat je dia .. dah semakin licah pun.

Nama di beri tapi tak melekat semua berubah2 ikut suka tuan , tuan , tuan , tuan , tuan kucing nak panggil .

5 tuan sebab semua berebut nak sorang sekor ..

Nota : Update live .. malas buka laptop nak gerak ke rumah kakak .. untuk maklumat penduduk kawasan ampang dan sewaktu dengan nya ” Tiada air di bekalkan buat masa sekarang ” huu ~

Comments

  1. ok. diorang memang comel. geram nak picit.

  2. baby kucing tak berak erk?.. hehehhe tak perasan lah.. sebab xpernah bela ibu kucing yang beranak. pernah bela anak kucing dah pandai makan.

  3. bab kucing ni, yg palig saya suka sekali, syok tengok gelagat mrk, soal kencing berak tak de masalah, boleh diatur, dia org dah moden pandai cari jamban sendiri, nak tahu caranya…? jemutlah ke danggebu.com

  4. dah semakin comel anak kucing ni. baru tau jugak bab2 membuang tu…heee

  5. dulu pernah juga bela kucing, bela sejak baby macam tuh la, tapi tak perasan lak dia berak ke tak time baby…huhu

  6. comel…!!!

  7. Comelnya kucing2 tu bee, ummi suka!

  8. ooo… baby kucing x membuang keee… sebelum ni penah bela kucing, mas akecik2 dulu laa… x tau punnn… haha

  9. kira2 kucing pintar lah nie?
    dah lama tak der kucing dlm rumah… sejak dah ank sendiri…

  10. Anak kucing x berak awal2…
    Utk train dia, make sure kurung dlm sangkar dan biar dia berak kt situ. Once dh berak kt tpt sepatutnya, mmg dia jadi smartcat la…..

  11. tak membuang ke bee?

    dulu masa Ying & Yang kucing kak jie tu… ada info suruh lap² kat area ‘tut’ bagi dia berak.

Trackbacks

  1. […] balik gambar-gambar kucing ni selepas di lahirkan dulu .. comel je .. nak tengok ?? klik sini  , sini  , sini , sini  , sini  , sini  , sini  & […]

  2. […] terbaru : Anak kucing dah membuang 3 hari lepas. Kira dalam umur mereka dalam 21 hari […]

Speak Your Mind

*