tips bela anak kucing

Smart Kucing

Kenapa ? ingatkan ada “smartphone ” je ke ? sekarang ni tak boleh tinggal rumah lama-lama sebab ada “smart kucing” ni kat rumah . Umur anak kucing ni dah masuk 18 hari , masih belum makan dan membuang lagi . Baru kencing sikit tapi tak hancing sangat la.

Rupanya ramai yang tak tahu anak kucing tak membuang hehe .. cuma monitor je bila anak kucing ni semua nak membuang , sangkar belum cari lagi .. haishh ..

tips bela anak kucing

Ada seekor kucing warna putih tu dah ada mummy angkat .. selalu tanya khabar sihat ke tidak … mummy azie wan jangan risau setakat ni sihat walafiat je dia .. dah semakin licah pun.

Nama di beri tapi tak melekat semua berubah2 ikut suka tuan , tuan , tuan , tuan , tuan kucing nak panggil .

5 tuan sebab semua berebut nak sorang sekor ..

Nota : Update live .. malas buka laptop nak gerak ke rumah kakak .. untuk maklumat penduduk kawasan ampang dan sewaktu dengan nya ” Tiada air di bekalkan buat masa sekarang ” huu ~

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

14 thoughts to “Smart Kucing”

  1. bab kucing ni, yg palig saya suka sekali, syok tengok gelagat mrk, soal kencing berak tak de masalah, boleh diatur, dia org dah moden pandai cari jamban sendiri, nak tahu caranya…? jemutlah ke danggebu.com

  2. Anak kucing x berak awal2…
    Utk train dia, make sure kurung dlm sangkar dan biar dia berak kt situ. Once dh berak kt tpt sepatutnya, mmg dia jadi smartcat la…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *