SMALL GIVEAWAY DARI PUANBEE.COM-Sticky Post-

Sticky Post sehingga giveaway tamat entri baru sila tengok di bawah ..nak komen klik tajuk dulu yer

Nak buat small giveaway buat korang ni kongsi rezeki ..ada sikit kita buat sikit-sikit je lah , ada banyak buat banyak-banyak insyallah ..moga rezeki bertambah …kali ni puanbee malas nak letak banyak – banyak syarat , buat yang simple-simple je sudah…

maka wujudlah “SMALL GIVEAWAY DARI PUANBEE.COM” Semua di jemput memeriahkan acara majlis !

 

SMALL GIVEAWAY HANYA 3 MINGGU RM 10 X 2 PEMENANG 30/4/2011-21/5/2011 DI PUANBEE.COM

SMALL GIVEAWAY HANYA 3 MINGGU RM 10 X 2 PEMENANG 30/4/2011-21/5/2011 DI PUANBEE.COM

 

Giveaway ini akan berlangsung selama 3 minggu sahaja , 30/4/2011 hingga 21/5/2011 sahaja … tepat jam 12.00 malam yer ๐Ÿ™‚

Syarat-syarat mudah sekali..

1- Copy banner dan letak dalam entri dan link kan ke puanbee.com {gunakan cara “save as”yer kawan-kawan , jangan copy url , wordpress ni lain macam sikit..cara nak ” save as ” gambar tu hanya klik kanan dan klik pada ” save as “}

2- Tajuk seperti diatas dan buat lah post sesuka hati korang , khidmat ramdom.org di gunakan ..

3- Tag seorang kawan- wajib ! 100 kawan – tak wajib hahaha , dah siap semua tinggal url korang disini ๐Ÿ™‚

itu saja ..nak follow atau tak terpulang ๐Ÿ™‚ semoga berjaya ….harap dapat sambutan …

UPDATE – 1/5/2011 = PESERTA CONTEST TANGKAP LELEH{KLIK SINI} YANG DI BATALKAN DAHULU , AKAN DI MASUKKAN KE SINI , BERMAKNA JIKA DIA DAH JOIN DULU DAN JOIN SEKALI LAGI , MEREKA ADA 2 URL UNTUK DI UNDI ๐Ÿ™‚ – TERTUNAILAH JANJI KU –

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-

SENARAI PESERTA

1-http://syamilamohd.com/2011/04/small-giveaway-dari-puanbee-com/#axzz1L3yaST00
2-http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
3-http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/04/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
4-http://bintang2aween.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
5-http://nanakimie.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
6-http://tiefazatie.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
7-http://raihanibtisam.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-hanya-3-minggu-rm-10-x-2.html
8-http://topimagine.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
9-http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
10-http://erawatie18.blogspot.com/2011/04/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
11-http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
12-http://ajar96.blogspot.com/2011/04/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
13-http://princesslolipopgirl.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbee-dot-com.html
14-http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
15-http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/05/small-giveway-dari-puanbeecom.html
16-http://chinky-winky.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puan-bee.html
17-http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
18-http://d3y4n4.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
19-http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
20-http://ctbertuah.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
21-http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/05/small-ga-from-puanbee.html
22-http://khadiah.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
23-http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
24-http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
25-http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
26-http://stayinheart.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
27-http://cikedispedas.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
28-http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
29-http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
30-http://akuolind.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puan-bee.html
31-http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
32-http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
33-http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
34-http://syimaemisukahadiah.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
35-http://mamaqiscontest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
36-http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
37-http://thegamesbingo.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
38-http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
39-http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
40-http://noormurniothman.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
41-http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
42-http://zaiikulim.blogspot.com/2011/04/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
43-http://chikum4risa.com/?p=1114
44-http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
45-http://ariffda.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
46-http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
47-http://arolgiveaway.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
48-http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
49-http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
50-http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
51-http://syu90contest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
52-http://norliza989.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
53-http://loveblogcontest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
54-http://rosilahi.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
55-http://penadigital.com/blogging/small-giveaway-dari-puanbee-com/
56-http://ayuayu101.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html/
57-http://erawatie18.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
58-http://kacnup.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
59-http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
60-http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
61-http://ogy2112.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
62-http://ummihanie.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbee-com/
63-http://neaflerida.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
64-http://mutiaranolangacontest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
65-http://www.rafinamimi.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
66http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
67-http://taufidris.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
68-http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
69-http://izancute.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
70-http://inasepi.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
71-http://budakkeciksite.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-from-puan-bee.html
72-http://azrinrahim.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-from-puan-bee.html
73-http://izzlorna.com/small-giveaway-dari-puanbee-com
74-http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
75-http://eiz1004.upprofits.com/small-giveaway-dari-puanbee-com/
76-http://usharapa.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
77-http://norazwa50.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
78-http://rinna57.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
79-http://qard91.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
80-http://inahasan.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
81-http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
82-http://emmileen.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
83-http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
84-http://felizbellover.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom_18.html
85-http://blogjuniza.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html
86-http://kenangansemalam87.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puan-beecom.html

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

242 Comments:

  1. jalan2

  2. Pingback: Panggilan peserta yang telah join Small Giveaway !! | PuanbeeDOTcom Panggilan peserta yang telah join Small Giveaway !! | AVON online center + Personal Thing's

  3. puan bee ! thanx gegar my blog n here i join you contest n follow you ๐Ÿ˜€

    http://felizbellover.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html

  4. macam mana ek nak letak komen ni bawah komen org…huhu…takda tutorial??hehe..

  5. Join tanda sokongan pada Blog Puanbee..hehe

  6. Pingback: SMALL GIVEAWAY DARI PUANBEE.COM | UpProfits[dot]com Blog

  7. Lorna bagi link lagi sekali k..yg ats tuh ada prob sket kat banner bee tu line bawah tak kuor pulaks ;p

    http://izzlorna.com/small-giveaway-dari-puanbee-com

  8. Haiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Beeeeee ๐Ÿ™‚
    i’m back!!! maaf lerrr lama menyepi….
    byk perkara berlaku kat Lorna, tu yg blog terpaksa dilupakan ;p ehehe…
    misssss u2,3,4,5,6,7,8!! hihi…

    Lorna join ok…support u! ๐Ÿ™‚
    http://izzlorna.com/small-giveaway-dari-puanbee-com

  9. Pingback: ~ Small Giveaway dari PuanBee.Com ~ | izzlorna.com

  10. bee,akak join..hehe

    SMALL GIVEAWAY DARI PUAN BEE

  11. hehe… nice.. ๐Ÿ˜›

  12. adeiii..penuh da……heheh….

    Apa kata kamu2..kamu2…meh join content disini …

  13. Wow… ni tengah test template le ni….ye..

  14. den dah join ! ๐Ÿ˜‰

  15. menarik.. tapi Gayah bz la ๐Ÿ™

  16. Salam kenai…
    dah follow, thanks…
    ramainya join GA…

  17. wah rajin la akak buat GA…bagus2 sbgai penghargaan buat kawan2 blogger….

  18. Puan bee wajah putih berseri… dah xde warna warni..

  19. salam

    saya join

  20. da siap gak

  21. Pingback: How's Life Bout » SMALL GIVEAWAY DARI PUANBEE.COM

  22. alahai lambatnya giliran kak mimi ni bee.. ๐Ÿ™‚

  23. nak join jugak, insya Allah ๐Ÿ™‚

  24. bee..kutu join,

    tq..:)

  25. fulus percumaaa….
    insyaallah dtg mood berGA ni nis join yea ๐Ÿ˜‰

  26. mommy mai jenguk2 ni~hee

  27. DILAZ join
    id follower:dilazfamily

  28. salam.. alycia join..

    tq ๐Ÿ˜‰

  29. sapa yg hilang ingatan tu? puan bee ckp ke saya ke?

  30. wahh..ramai dah join..nnt ada ms sy pon nk join samalah..

  31. baik thanks join yer ๐Ÿ™‚ gud luck !

  32. akakkkk..saya join jugak..
    hehhe..

  33. salam..me join..entri autopublish jam 10.56 malam nanti..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html

    kalau link tak valid gitau ek..thanks..

    Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

    Belog kami :Notre Belle Histoire

  34. saya boleh join tak, puan ?? ๐Ÿ™‚

  35. perggghhh..ramai btol yg join…
    mantop la PuanBee…hehe…

  36. Naurah Nawwarah

    dah join jugak!!

  37. nak masuk tapi, still not in mood… ngah merajuk dengan nuffnang… huhuhu

  38. A y e s h a Ramlee

    join sama ๐Ÿ˜€

  39. rajin akak buat giveaway. hajat nk join. insyaAllah ada masa saya join

  40. wah..bee buat ga ek..secara otomatik nama kak mimi masuk skali ye..best la mcm ni..x perlu buat entri lg..hihihi..bee..malam ni kak mimi buat banner nak letak kat iklan sidebar tu..kiranya start hari ni la 1 mei ok.. ๐Ÿ™‚

  41. aja pun nak join..

  42. tahniah bee buat GA..
    walau akak xjoin…akak sokong awk deh..hehe

  43. mem,
    tak keluar pon new entry. maybe celcom tak sihat sempena hari pekerja ni..;)
    *GA ni memang post gaya bebas kan? hehe! ๐Ÿ™‚

    • new entri ? hehe ….siapa yg tk keluar ? kalau mem hr nih malas ekekek…idea ada tp tk nk buat lagi…nak fokos nih GA …gaya bebas jer..join lah nk letak banner pastu tag org saja pun tk pe..

  44. wah , ni nak buat entri lagi sal ni ke ???
    masih blurr ~

  45. Goodluck semua yang menyertai GA ni ๐Ÿ™‚

  46. taufiq arifin aka topimagine

    alamak.. sekali peserta first la.. cnfirm xde can nak menang ni.. random biasanye xkn pilih orang first ๐Ÿ™

  47. taufiq arifin aka topimagin

    kak… saya dah menjoinkan diri ni.. saya akan sentiasa support akak ๐Ÿ™‚

    http://topimagine.blogspot.com/2011/05/small-giveaway-dari-puanbeecom.html

  48. done!
    hehehe

  49. wah..wah.wessss..udah buat giveaway yoy..sat na..nk buat entry join giveaway sat..hehehehe…

  50. Pingback: SMALL GIVEAWAY DARI PUANBEE.COM | || Rumah Ku Syurga Ku ||

  51. best !!!~

  52. kak sya join gak… ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *